Všechnu zeleninu řádně omyjeme a pokrájíme na středně velké kousky. Smícháme v míse a zalijeme vodou. Přidáme dvě lžíce soli, půl hrnku oleje. Vše necháme 1 hod. uležet v chladničce. Tento salát podáváme jako doplněk ke každému jídlu.
Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Komentáře k receptu
Anonym
|18. 6. 2004 09:03
Tak jsem to zkusila , ty rajčata totiž pustí dobrou šťávu .....docela dobré
Pešek
|9. 6. 2004 12:22
není to náhodou recept ze závodní kuchyně ... trochu dietně založené...
Modrá
|9. 6. 2004 12:09
Množství mi nepřipadá takové, aby se nedalo snadno zkonzumovat - já jsem salátomilec a zeleninu konzumuji opravdu po velkých mísách, ale také se mi zdá podivná ta zálivka... 2 litry vody pouze se solí a olejem bych na salát asi nikdy nenalila...
abu
|7. 6. 2004 17:02
Vůbec není dobrá zelenina vymáchaná ve vodě! Vážně tam patří 2 litry vody a na ochucení jen sůl a olej? A to množství - kolik vás je doma a jak dlouho to jíte?
Anonym
|2. 6. 2004 17:50
Zkusila jste to množství opravdu sníst ve čtyřech a to ke všemu pouze "jako doplněk ke každému jídlu"?