moc dobry, jednoduchy, chutny, tak jak je to napsane, pokud neco vynechate, nebo nahradite, nebo pridate, bude to jiste take dobre, ale bude to jine jidlo, jiny recept
kuře bylo dobré a recept určitě stojí za to vyzkoušet, přesto bych to nenazvala jako výborné nebo vynikající.příště zkusím použít marinádu na rybí maso. přišla mi k němu vhodnější.
Ahoj, mám dotázek, hrozně ráda vařím s Jamiem Oliverem, mám jeho knížky, ale ráda bych i videokazetu - nevíte někdo, kde se dá sehnat???
dobrý napad s tim červeným vinem,bylo vynikajici.Mo jsem si pošmákla. prostě mňamka
Co se tyce brambor, tak je dore posypat jejeste trochu rozmarynem.
V sobotu jsem recept udělala,asi se netrefil do naich chutí.Nebylo to špatné,ale znám spoustu receptů na kuře,které nám chutnají lépe.IAle děkuji,ráda zkouším nové recepty.
Recept se mě moc líbí a co nejdřív ho odskouším.
Jednoduchý a výbroný recept, hodnotím za 1 :o) Brambory jsem ke kuřecím stehnům dala syrové nepředvařené hned na začátku pečení - vše bylo za 50 minut akorát :o)
Já bych nedávala citron a místo vína bych použila černé pivo.Mám to vyzkoušené a je to výborné.
Tento recept jsem vyzkoušela,je to moc dobré.Jana N.
k bielemu masu len biele vino !
toto kuře je velmi dobré a když se dodá dobré červené vino :-
Airan, mne take vino bohate staci:o)))
citronova stava se mi tam zda ale zbytecna, to vino bohate staci:-))
tohle muže být dobré i v zimě :o)))
Ten vyborny a jednoduchy recept delam casto. S temi bramory kolem je to pochoutka. Dam kure pect a zacnu skrabat brambory, skoncim se skrabanim a hned je pridavam ke kureti, casove mi to vychazi skvele:-)) Cim dele se tam pecou, tim jsou lepsi. Doporucuji tu kombinaci s hlavkovym salatem.
Zni to dobre. Ty brambory pecene v kureci stave jsou dobre (delam u podobneho receptu), ale ja je nejdriv predvarim, pecou se jinak strasne dlouho.