• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Dezerty Grilování & BBQ
  • Recepty.cz
  • Lepší než dobré jídlo?
Napište svůj komentář k receptu

Lepší než dobré jídlo?

autor: mika1988
0.0
moje hodnoceni
4.3
hodnotilo: 3
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: střední
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Lepší než dobré jídlo?
Nahrát fotku
 

Suroviny

1 porce
    • kuřecí maso prsa
    • koření na steak Větší
    • šunka
    • sýr niva
    • parmazán
    • brokolice
    • solamyl (bramborový škrob)
    • sojová omáčka

Postup přípravy receptu

1
Vlastně se jedná o rádoby klasickou kuřecí roládku,ale v jednoduchosti je krása, chuť a hlavně míň práce. Podélně si rozkrojíme kuřecí prso, naklepeme ho tak, aby se moc neporušilo, okořeníme steakovým kořením, přiložíme plátek šunky, nivu, brokolici a zasypeme parmezánem a srolujeme. Když to nebude držet, tak to spíchneme párátkem.
2
Pokud ji budete připravovat na pánvi, tak bych doporučil větší pánev a zatížit ji malou pokličkou, pak se zaručeně nerozjede. Poté vyjmeme z pánve a zalijeme vodou či kuřecím vývarem, zahustíme ve vodě rozmíchaným solamylem a dochutíme sojovkou.
3
Podáváme s rýží nebo opečeným bramborem. Klasická dobrota skrývá mnohé.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Vánoční perníčky, ještě jednodušší než se zdá!!!

Vánoční perníčky, ještě jednodušší…

Plov (Pilaf) - Ázerbájdžánské národní jídlo

Plov (Pilaf) - Ázerbájdžánské národní…

Salát jako hlavní jídlo

Salát jako hlavní jídlo

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Ivana Přikrylová | 19. 9. 2006 17:31

    Aničko určitě nebudete litovat. Tento způsob balení rolek i pořádné rolády do alobalu jsem viděla v Prima vařečce a byla jsem s ním nadšená. Měla jsem podobný problém jako vy, že při klasickém balení vytekl sýr a rolky se občas rozpadly. Z alobalu jsou naprosto dokonalé a všechny chutě zůstanou uvnitř masíčka. Příprava je jednoduchá a rychlá.

  • ANNA POLÁKOVÁ | 14. 9. 2006 12:34

    pro ivu, děkuji za super typ na pečení roládek, skoro pokaždé mi vyteče sýr, nebo se mi rozjedou.určitě zkusím na sobotní oběd:-))

  • Lidka Kábrtová | 13. 9. 2006 08:59

    Zrodil se kulinární básník. Jsem ráda :-)

  • martin jirout | 12. 9. 2006 23:38

    dobrá rada -děkuji ,ale řekl bych že je to poňěkud pomalejší zp.úpravy ,každopádně ať je děláte po stránce tepelné úpravy jak-koli věřím tomu ,že výsledek bude určitě podobný a velice chutný

  • Ivana Přikrylová | 12. 9. 2006 17:12

    Martine, kuřecí rolky dělám podobně. Jednotlivé rolky však každou zvlášť zabalím do olejem potřeného alobalu tak, aby šťávička neunikla, naskládám vedle sebe do pekáče, podleju vodou a upeču. Na posledních 10 minut alobal otevřu a nechám opéct, nebo ogrilovat. Rolky zaručeně drží tvar a je to velmi jednoduchá příprava.

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Maso & ryby & mořské plody Kuřecí
Maso Drůbeží Oběd Večeře Smažení Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Brokolice Koření na steak Kuřecí maso Parmazán Sojová omáčka Solamyl (bramborový škrob) Šunka Sýr Niva
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Smažené kuře

Smažené kuře

Zakryté hovězí plátky

Zakryté hovězí plátky

Kuřecí směs Indie

Kuřecí směs Indie

Perníková buchta s jablky

Perníková buchta s jablky

Boží penne rigate

Boží penne rigate

Gnocchi s tuňákem

Gnocchi s tuňákem

Ledový salát s okurkou a mátou

Ledový salát s okurkou a mátou

Hanácké bifteky

Hanácké bifteky

Guláš

Guláš

Doporučujeme

20 minut
Grilovaný losos ve slanině

Grilovaný losos ve slanině

30 minut
Rebarborový džem s vanilkou

Rebarborový džem s vanilkou

20 minut
Chřest s křupavou posýpkou a ztraceným vejcem

Chřest s křupavou posýpkou a…

35 minut
Nudle s hovězím masem a hoisin omáčkou

Nudle s hovězím masem a hoisin omáčkou

60 minut
Křehký dort s revení

Křehký dort s revení

20 minut
Sirup ze smrkových výhonků

Sirup ze smrkových výhonků

80 minut
Koprová omáčka se ztraceným vejcem

Koprová omáčka se ztraceným vejcem

10 minut
Domácí vanilkový a kakaový pribináček

Domácí vanilkový a kakaový pribináček

70 minut
Koláč z rebarbory

Koláč z rebarbory

Poslední sledované recepty

38
Voňavý sirup z bezinkových květů
Voňavý sirup z…
33
Jablečný štrúdl z listového těsta
Jablečný štrúdl z…
28
Velikonoční nádivka
Velikonoční nádivka
27
Sirup ze smrkových výhonků
Sirup ze smrkových…
25
Jednoduchá rajská omáčka
Jednoduchá rajská omáčka

Zajímavé články

Éčka pod drobnohledem: Co se skrývá za tajemnými kódy na obalech?
Éčka pod drobnohledem: Co se skrývá za tajemnými…
3x moučník na víkend: Spálený koláč, buchta s rebarborou a banánové vafle
3x moučník na víkend: Spálený koláč, buchta s…
Dietní grilování? 7 tipů, jak si ho užít a zároveň jíst zdravě
Dietní grilování? 7 tipů, jak si ho užít a…
Sladký orgasmus: Upečte si hříšně dobrý moučník, který budete milovat
Sladký orgasmus: Upečte si hříšně dobrý moučník,…
KVÍZ: Poznáte česká jídla podle jejich vtipných názvů? Otestujte se!
KVÍZ: Poznáte česká jídla podle jejich vtipných…
AHA.cz Adamec (77) na rozlučce s Bartoškou (†78): Našel novou lásku!

Adamec (77) na rozlučce s Bartoškou (†78): Našel novou lásku!

Mimibazar První pomoc při spálení od slunce, poranění, nevolnosti i jet lagu: Homeopatická cestovní lékárnička

První pomoc při spálení od slunce, poranění, nevolnosti i jet lagu: Homeopatická cestovní lékárnička

Dáma.cz Přání k narozeninám: Vyberte si z 20 textů hodících se do SMS i na papír

Přání k narozeninám: Vyberte si z 20 textů hodících se do SMS i na papír

Blesk pro ženy Leona Machálková vypadá v 58 letech přímo božsky! Prozradila módní tipy, díky kterým omládnete

Leona Machálková vypadá v 58 letech přímo božsky! Prozradila módní tipy, díky kterým omládnete

Ženy.cz Jak rychle usnout do 10, 60 a 120 vteřin. 3 vědecky ověřené metody

Jak rychle usnout do 10, 60 a 120 vteřin. 3 vědecky ověřené metody

Blesk.cz Rozvedená Jennifer Lopezová: Ukázala bradavku

Rozvedená Jennifer Lopezová: Ukázala bradavku

SportRevue.cz Zrádci a krysy. 18 fotbalistů, jejichž přestupy z nich udělaly nenáviděné hráče

Zrádci a krysy. 18 fotbalistů, jejichž přestupy z nich udělaly nenáviděné hráče

Maminka.cz 7 mocných komplimentů, které by měly mámy říkat svým dcerám v každém věku

7 mocných komplimentů, které by měly mámy říkat svým dcerám v každém věku

Blesk Horoskopy Vidíte stále čísla 11:11 nebo 22:22? Víme, co to znamená!

Vidíte stále čísla 11:11 nebo 22:22? Víme, co to znamená!

  • Recepty.cz
  • Lepší než dobré jídlo?
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact