• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Džemy a marmelády Okurky Recepty z cukety
  • Recepty.cz
  • Lepší než dobré jídlo?
Napište svůj komentář k receptu

Lepší než dobré jídlo?

autor: mika1988
0.0
moje hodnoceni
4.3
hodnotilo: 3
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: střední
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Lepší než dobré jídlo?
Nahrát fotku
 

Suroviny

1 porce
    • kuřecí maso prsa
    • koření na steak Větší
    • šunka
    • sýr niva
    • parmazán
    • brokolice
    • solamyl (bramborový škrob)
    • sojová omáčka

Postup přípravy receptu

1
Vlastně se jedná o rádoby klasickou kuřecí roládku,ale v jednoduchosti je krása, chuť a hlavně míň práce. Podélně si rozkrojíme kuřecí prso, naklepeme ho tak, aby se moc neporušilo, okořeníme steakovým kořením, přiložíme plátek šunky, nivu, brokolici a zasypeme parmezánem a srolujeme. Když to nebude držet, tak to spíchneme párátkem.
2
Pokud ji budete připravovat na pánvi, tak bych doporučil větší pánev a zatížit ji malou pokličkou, pak se zaručeně nerozjede. Poté vyjmeme z pánve a zalijeme vodou či kuřecím vývarem, zahustíme ve vodě rozmíchaným solamylem a dochutíme sojovkou.
3
Podáváme s rýží nebo opečeným bramborem. Klasická dobrota skrývá mnohé.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Vánoční perníčky, ještě jednodušší než se zdá!!!

Vánoční perníčky, ještě jednodušší…

Plov (Pilaf) - Ázerbájdžánské národní jídlo

Plov (Pilaf) - Ázerbájdžánské národní…

Salát jako hlavní jídlo

Salát jako hlavní jídlo

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Ivana Přikrylová | 19. 9. 2006 17:31

    Aničko určitě nebudete litovat. Tento způsob balení rolek i pořádné rolády do alobalu jsem viděla v Prima vařečce a byla jsem s ním nadšená. Měla jsem podobný problém jako vy, že při klasickém balení vytekl sýr a rolky se občas rozpadly. Z alobalu jsou naprosto dokonalé a všechny chutě zůstanou uvnitř masíčka. Příprava je jednoduchá a rychlá.

  • ANNA POLÁKOVÁ | 14. 9. 2006 12:34

    pro ivu, děkuji za super typ na pečení roládek, skoro pokaždé mi vyteče sýr, nebo se mi rozjedou.určitě zkusím na sobotní oběd:-))

  • Lidka Kábrtová | 13. 9. 2006 08:59

    Zrodil se kulinární básník. Jsem ráda :-)

  • martin jirout | 12. 9. 2006 23:38

    dobrá rada -děkuji ,ale řekl bych že je to poňěkud pomalejší zp.úpravy ,každopádně ať je děláte po stránce tepelné úpravy jak-koli věřím tomu ,že výsledek bude určitě podobný a velice chutný

  • Ivana Přikrylová | 12. 9. 2006 17:12

    Martine, kuřecí rolky dělám podobně. Jednotlivé rolky však každou zvlášť zabalím do olejem potřeného alobalu tak, aby šťávička neunikla, naskládám vedle sebe do pekáče, podleju vodou a upeču. Na posledních 10 minut alobal otevřu a nechám opéct, nebo ogrilovat. Rolky zaručeně drží tvar a je to velmi jednoduchá příprava.

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Maso & ryby & mořské plody Kuřecí
Maso Drůbeží Oběd Večeře Smažení Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Brokolice Koření na steak Kuřecí maso Parmazán Sojová omáčka Solamyl (bramborový škrob) Šunka Sýr Niva
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Burgundská hovězí pečeně

Burgundská hovězí pečeně

Špenátové palačinky zapečené

Špenátové palačinky zapečené

Židovské řízky

Židovské řízky

Nevařená rybízová šťáva

Nevařená rybízová šťáva

Makový koláč se sněhem

Makový koláč se sněhem

Kapr pečený s bylinkami na másle

Kapr pečený s bylinkami na másle

Mramorová bábovka II.

Mramorová bábovka II.

Dýňový koláč famózní

Dýňový koláč famózní

Ořechové fit muffiny

Ořechové fit muffiny

Doporučujeme

30 minut
Rybí karbanátky s bylinkovými bramborami

Rybí karbanátky s bylinkovými…

45 minut
Švestkový koláč s drobenkou bez kynutí

Švestkový koláč s drobenkou bez kynutí

Domácí kečup

Domácí kečup

30 minut
Klasické lečo

Klasické lečo

15 minut
Cuketové bramboráky

Cuketové bramboráky

300 minut
Švestková povidla bez míchání

Švestková povidla bez míchání

30 minut
Nepečený ovocný dort

Nepečený ovocný dort

65 minut
Houbová omáčka s bramborovými buchtami

Houbová omáčka s bramborovými buchtami

15 minut
Originální řecké tzatziki

Originální řecké tzatziki

Poslední sledované recepty

257
Fazolková rýže - (nejen) příloha
Fazolková rýže - (nejen)…
54
Gyros rýže s kuřecím masem a zeleninou
Gyros rýže s kuřecím…
46
Cuketová polévka s mátou a hráškem
Cuketová polévka s mátou…
44
Pravé maďarské lečo
Pravé maďarské lečo
41
Cuketovomrkvové placky
Cuketovomrkvové placky

Zajímavé články

Dokonalý smažák: 4 triky, aby se neroztekl na pánvi
Dokonalý smažák: 4 triky, aby se neroztekl na…
10 nejlepších receptů z letních rajčat: Od polévky až po šťavnatý koláč
10 nejlepších receptů z letních rajčat: Od…
Tipy na večeři nebo oběd na všední dny: 5 snadných receptů od pondělí do pátku
Tipy na večeři nebo oběd na všední dny: 5…
Je libo švestičky ze zahrádky? Poradíme vám, jak je zpracovat
Je libo švestičky ze zahrádky? Poradíme vám, jak…
Amatérská cukrářka vyrábí neskutečné dorty: Dokáže udělat sladký bazén, ostrov i vázu s květinami
Amatérská cukrářka vyrábí neskutečné dorty:…
AHA.cz Lela Vémola už pravdu neskrývá: Není lehké o tom mluvit

Lela Vémola už pravdu neskrývá: Není lehké o tom mluvit

Mimibazar Ostružiny: Proč využít jejich sezónu naplno

Ostružiny: Proč využít jejich sezónu naplno

Dáma.cz Moudra našich babiček fungují dodnes: Jak na šťastný vztah podle zralých žen?

Moudra našich babiček fungují dodnes: Jak na šťastný vztah podle zralých žen?

Blesk pro ženy Menstruační plavky už nejsou sci-fi! Prošly naším křtem ohněm?

Menstruační plavky už nejsou sci-fi! Prošly naším křtem ohněm?

Ženy.cz Jak obléknout svého muže, aby vám nedělal ostudu?

Jak obléknout svého muže, aby vám nedělal ostudu?

Blesk.cz Kordula Stropnická se odvázala: Žhavé chvíle s kámoškou

Kordula Stropnická se odvázala: Žhavé chvíle s kámoškou

SportRevue.cz FOTO: Krásky z greenů. Klára Spilková a 32 dalších nejhezčích (ex)golfistek na světě

FOTO: Krásky z greenů. Klára Spilková a 32 dalších nejhezčích (ex)golfistek na světě

Maminka.cz Sedminásobná máma Markéta Šichtařová o dětech: 5 trsů banánů, 6 kilo jablek, 40 balíčků šunky týdně. A žádné zlobení

Sedminásobná máma Markéta Šichtařová o dětech: 5 trsů banánů, 6 kilo jablek, 40 balíčků šunky týdně. A žádné zlobení

Blesk Horoskopy Pijavice, vůdkyně nebo hasička konfliktů? Co prozradí den, kdy jste se narodila?

Pijavice, vůdkyně nebo hasička konfliktů? Co prozradí den, kdy jste se narodila?

  • Recepty.cz
  • Lepší než dobré jídlo?
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact