• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Džemy a marmelády Okurky Recepty z cukety
  • Recepty.cz
  • Lepkavé párky
Napište svůj komentář k receptu

Lepkavé párky

autor: MishaAtherton
0.0
moje hodnoceni
3.0
hodnotilo: 2
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: snadné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Lepkavé párky
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 12
      ks párky vepřové nebo buřty
    • 75
      g med tekutý
    • 75
      g pomerančová marmeláda s kůrou

Postup přípravy receptu

1
Troubu rozehřejeme na 200 °C. Na plech dáme fólii a položíme na ni párky. V misce smícháme med s marmeládou a polijeme tím párky. Za občasného otáčení necháme v troubě asi 40 minut, dokud nejsou párky krásně hnědé.
2
Vyndáme stranou a necháme mírně vychladit, aby nám omáčka krásně zhoustla a začala být patlavá. Pokud párky neseme ven na piknik, zabalíme jednotlivý kousek do kusu fólie, aby nám nevychladly. Pokud se tak stane, jsou stále dobré navíc s hořčicí.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Vepřové maso v lepkavé marinádě

Vepřové maso v lepkavé marinádě

Párky v listovém těstě

Párky v listovém těstě

Párky na černém pivu

Párky na černém pivu

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Daniell | 16. 12. 2021 19:23

    Potřebujete něco na práci než vymýšlet takové blafy.

  • Michaela Atherton | 9. 6. 2006 14:56

    Nerekla bych, ze jde o narod.... marmeladu s kurou lze dostat i v Lidlu. A pokud jde o parky ktere jste nevidela roky... zkuste nejaky dalsi supermarket, nez jste zvykla.

  • Martina N | 9. 6. 2006 08:53

    Také párky od mäsiara bez sójovej múky a iných podobných prísad som nevidela už niekoľko rokov. Jediné mäsiarstvo kde ich mali v Bratislave minulý rok zrušili. A taká marmeláda s kôrou tiež nie je bežne k dostaniu ani v supermarkete. Slováci sú holt chudobný národ:)

  • Michaela Atherton | 8. 6. 2006 14:03

    Ivano, musite mit poradne parky od reznika, plne masa, ne takove ty v igelitu, co se loupou, ty jsou plne vseho jen ne masa...

  • Gábina | 8. 6. 2006 12:43

    chutě jsou různé, třeba náš známý má ke gulášové polévce nejraději tatranku :-)) a k párkům si ten med dává také

  • Ivana Přikrylová | 8. 6. 2006 11:46

    Tak včera mě šokovaly tvarůžky s povidlama a dnes se nestačím divit nad kombinací párků s medem a marmeládou. No proti gustu ...

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Maso & ryby & mořské plody Uzeniny & mleté maso
Maso Uzeniny Večeře Pozdní večeře Pečení Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Med Párky Pomerančová marmeláda
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Těstoviny s houbami

Těstoviny s houbami

Kotlety na houbách

Kotlety na houbách

Roštěnky na kmínu

Roštěnky na kmínu

Rychlé langoše

Rychlé langoše

Zapečená hlíva s nivou

Zapečená hlíva s nivou

Míchaná bezinková limonáda

Míchaná bezinková limonáda

Bílková poleva na perníčky

Bílková poleva na perníčky

Rychlá ovocná buchta - koláč

Rychlá ovocná buchta - koláč

Zeleninová bramboračka

Zeleninová bramboračka

Doporučujeme

70 minut
Holandský řízek a šťouchané brambory

Holandský řízek a šťouchané brambory

60 minut
Znojemské okurky

Znojemské okurky

30 minut
Plněné papriky podle časopisu F.O.O.D.

Plněné papriky podle časopisu F.O.O.D.

60 minut
Domácí rybízová marmeláda

Domácí rybízová marmeláda

45 minut
Masové špízy s bramborami

Masové špízy s bramborami

50 minut
Rychlý borůvkový koláč

Rychlý borůvkový koláč

45 minut
Pikantní čatní z meruněk

Pikantní čatní z meruněk

50 minut
Bramborový koláč se zeleninou

Bramborový koláč se zeleninou

30 minut
Zapečené těstoviny se zeleninou a houbami

Zapečené těstoviny se zeleninou a…

Poslední sledované recepty

320
Kýta v žampionové omáčce
Kýta v žampionové omáčce
50
Linecké cukroví II.
Linecké cukroví II.
39
Bramborový knedlík podle norem
Bramborový knedlík podle…
29
Jednoduchá rajská omáčka
Jednoduchá rajská omáčka
29
Dýňová tortila
Dýňová tortila

Zajímavé články

Zavařte si meruňky: Máme recepty na domácí zavařeninu, kompot i čatní
Zavařte si meruňky: Máme recepty na domácí…
Letní koláče podle celebrit: Vyzkoušejte recept Jiřiny Bohdalové, Laďky Něrgešové nebo Haliny Pawlowské
Letní koláče podle celebrit: Vyzkoušejte recept…
Nejlepší nakládané okurky: Vsaďte na tradiční znojemský lák
Nejlepší nakládané okurky: Vsaďte na tradiční…
Velký rybízový speciál: Rady, jak rybíz zamrazit, zavařit, a recepty na rybízové koláče a další moučníky
Velký rybízový speciál: Rady, jak rybíz zamrazit,…
Nevíte, co s úrodou cuket? Vyzkoušejte těchto 6 chutných receptů
Nevíte, co s úrodou cuket? Vyzkoušejte těchto 6…
AHA.cz Národní ostuda! Jde o Karla Gotta (†80)

Národní ostuda! Jde o Karla Gotta (†80)

Mimibazar Proč je obtížné přijmout kompliment a jak na to vyzrát?

Proč je obtížné přijmout kompliment a jak na to vyzrát?

Dáma.cz Jogurt, džus, müsli: Škodlivé potraviny, které byste měla vyřadit z jídelníčku

Jogurt, džus, müsli: Škodlivé potraviny, které byste měla vyřadit z jídelníčku

Blesk pro ženy Jeden z posledních večírků ve Varech: Kdo odhalil víc, než bylo třeba?

Jeden z posledních večírků ve Varech: Kdo odhalil víc, než bylo třeba?

Ženy.cz Mezi dvěma muži: Jak vybrat toho pravého pro život

Mezi dvěma muži: Jak vybrat toho pravého pro život

Blesk.cz ONLINE: Karlovy Vary se po týdnu loučí! Hvězdy na červeném koberci a velká sláva

ONLINE: Karlovy Vary se po týdnu loučí! Hvězdy na červeném koberci a velká sláva

SportRevue.cz FOTO: Nazí cyklisté v ulicích. Naked Bike Ride frčí už v 80 městech světa

FOTO: Nazí cyklisté v ulicích. Naked Bike Ride frčí už v 80 městech světa

Maminka.cz Herečka Brigitte Nielsen po deseti umělých oplodněních a následném porodu v 54 letech: Frida je moje největší výhra!

Herečka Brigitte Nielsen po deseti umělých oplodněních a následném porodu v 54 letech: Frida je moje největší výhra!

Blesk Horoskopy Prázdniny podle znamení horoskopu: Panna chce poznávat kulturu, Střelec miluje adrenalin a exotiku

Prázdniny podle znamení horoskopu: Panna chce poznávat kulturu, Střelec miluje adrenalin a exotiku

  • Recepty.cz
  • Lepkavé párky
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact