Troubu rozehřejeme na 200 °C. Na plech dáme fólii a položíme na ni párky. V misce smícháme med s marmeládou a polijeme tím párky. Za občasného otáčení necháme v troubě asi 40 minut, dokud nejsou párky krásně hnědé.
2
Vyndáme stranou a necháme mírně vychladit, aby nám omáčka krásně zhoustla a začala být patlavá. Pokud párky neseme ven na piknik, zabalíme jednotlivý kousek do kusu fólie, aby nám nevychladly. Pokud se tak stane, jsou stále dobré navíc s hořčicí.
Potřebujete něco na práci než vymýšlet takové blafy.
Michaela Atherton
|9. 6. 2006 14:56
Nerekla bych, ze jde o narod.... marmeladu s kurou lze dostat i v Lidlu. A pokud jde o parky ktere jste nevidela roky... zkuste nejaky dalsi supermarket, nez jste zvykla.
Martina N
|9. 6. 2006 08:53
Také párky od mäsiara bez sójovej múky a iných podobných prísad som nevidela už niekoľko rokov. Jediné mäsiarstvo kde ich mali v Bratislave minulý rok zrušili. A taká marmeláda s kôrou tiež nie je bežne k dostaniu ani v supermarkete. Slováci sú holt chudobný národ:)
Michaela Atherton
|8. 6. 2006 14:03
Ivano, musite mit poradne parky od reznika, plne masa, ne takove ty v igelitu, co se loupou, ty jsou plne vseho jen ne masa...
Gábina
|8. 6. 2006 12:43
chutě jsou různé, třeba náš známý má ke gulášové polévce nejraději tatranku :-)) a k párkům si ten med dává také
Ivana Přikrylová
|8. 6. 2006 11:46
Tak včera mě šokovaly tvarůžky s povidlama a dnes se nestačím divit nad kombinací párků s medem a marmeládou. No proti gustu ...