• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Grilování & BBQ Džemy a marmelády
  • Recepty.cz
  • Lepkavé párky
Napište svůj komentář k receptu

Lepkavé párky

autor: MishaAtherton
0.0
moje hodnoceni
3.0
hodnotilo: 2
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: snadné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Lepkavé párky
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 12
      ks párky vepřové nebo buřty
    • 75
      g med tekutý
    • 75
      g pomerančová marmeláda s kůrou

Postup přípravy receptu

1
Troubu rozehřejeme na 200 °C. Na plech dáme fólii a položíme na ni párky. V misce smícháme med s marmeládou a polijeme tím párky. Za občasného otáčení necháme v troubě asi 40 minut, dokud nejsou párky krásně hnědé.
2
Vyndáme stranou a necháme mírně vychladit, aby nám omáčka krásně zhoustla a začala být patlavá. Pokud párky neseme ven na piknik, zabalíme jednotlivý kousek do kusu fólie, aby nám nevychladly. Pokud se tak stane, jsou stále dobré navíc s hořčicí.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Vepřové maso v lepkavé marinádě

Vepřové maso v lepkavé marinádě

Párky v listovém těstě

Párky v listovém těstě

Párky na černém pivu

Párky na černém pivu

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Daniell | 16. 12. 2021 19:23

    Potřebujete něco na práci než vymýšlet takové blafy.

  • Michaela Atherton | 9. 6. 2006 14:56

    Nerekla bych, ze jde o narod.... marmeladu s kurou lze dostat i v Lidlu. A pokud jde o parky ktere jste nevidela roky... zkuste nejaky dalsi supermarket, nez jste zvykla.

  • Martina N | 9. 6. 2006 08:53

    Také párky od mäsiara bez sójovej múky a iných podobných prísad som nevidela už niekoľko rokov. Jediné mäsiarstvo kde ich mali v Bratislave minulý rok zrušili. A taká marmeláda s kôrou tiež nie je bežne k dostaniu ani v supermarkete. Slováci sú holt chudobný národ:)

  • Michaela Atherton | 8. 6. 2006 14:03

    Ivano, musite mit poradne parky od reznika, plne masa, ne takove ty v igelitu, co se loupou, ty jsou plne vseho jen ne masa...

  • Gábina | 8. 6. 2006 12:43

    chutě jsou různé, třeba náš známý má ke gulášové polévce nejraději tatranku :-)) a k párkům si ten med dává také

  • Ivana Přikrylová | 8. 6. 2006 11:46

    Tak včera mě šokovaly tvarůžky s povidlama a dnes se nestačím divit nad kombinací párků s medem a marmeládou. No proti gustu ...

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Maso & ryby & mořské plody Uzeniny & mleté maso
Maso Uzeniny Večeře Pozdní večeře Pečení Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Med Párky Pomerančová marmeláda
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Zapečené žampiony

Zapečené žampiony

Nejoblíbenější plněné drůbeží řízky

Nejoblíbenější plněné drůbeží řízky

Americká pizza

Americká pizza

Český chleba v cizině

Český chleba v cizině

Pečené tofu s citrónovou marinádou

Pečené tofu s citrónovou marinádou

Kvasnicová polévka se zeleninou

Kvasnicová polévka se zeleninou

Pikantní vepřová pečínka

Pikantní vepřová pečínka

Carrot cake (Mrkvový dort) s pomerančem

Carrot cake (Mrkvový dort) s…

Makovec

Makovec

Doporučujeme

110 minut
Boloňské špagety

Boloňské špagety

45 minut
Meruňkový kompot

Meruňkový kompot

30 minut
Plněné papriky podle časopisu F.O.O.D.

Plněné papriky podle časopisu F.O.O.D.

60 minut
Domácí rybízová marmeláda

Domácí rybízová marmeláda

45 minut
Masové špízy s bramborami

Masové špízy s bramborami

60 minut
Rybízová bábovka

Rybízová bábovka

45 minut
Pikantní čatní z meruněk

Pikantní čatní z meruněk

50 minut
Bramborový koláč se zeleninou

Bramborový koláč se zeleninou

30 minut
Zapečené těstoviny se zeleninou a houbami

Zapečené těstoviny se zeleninou a…

Poslední sledované recepty

46
Dýňová tortila
Dýňová tortila
42
Jednoduchá rajská omáčka
Jednoduchá rajská omáčka
23
Celozrnný chléb z domácí pekárny
Celozrnný chléb z domácí…
20
Máslové řízky
Máslové řízky
19
Meruňková marmeláda (džem)
Meruňková marmeláda …

Zajímavé články

Velký rybízový speciál: Rady, jak rybíz zamrazit, zavařit a recepty na rybízové koláče a další moučníky
Velký rybízový speciál: Rady, jak rybíz zamrazit,…
Nevíte, co s úrodou cuket? Vyzkoušejte těchto 6 chutných receptů
Nevíte, co s úrodou cuket? Vyzkoušejte těchto 6…
Mravenci v kuchyni? Než sáhnete po chemii, vytáhněte zbraně ze spíže
Mravenci v kuchyni? Než sáhnete po chemii,…
15 originálních receptů na chalupu: Po těchto jídlech se bude rodina olizovat až za ušima
15 originálních receptů na chalupu: Po těchto…
Letní grilování ve znamení burgerů: Co všechno ovlivní výsledek?
Letní grilování ve znamení burgerů: Co všechno…
AHA.cz Macron porušil protokol! Kate zachraňoval William

Macron porušil protokol! Kate zachraňoval William

Mimibazar Proč je obtížné přijmout kompliment a jak na to vyzrát?

Proč je obtížné přijmout kompliment a jak na to vyzrát?

Dáma.cz Největší smolaři ve vztazích: Znamení, která nikdy nepoznají pravou lásku

Největší smolaři ve vztazích: Znamení, která nikdy nepoznají pravou lásku

Blesk pro ženy Jana Švandová hvězdou Varů: Jak na mladistvé denní i večerní looky podle 78leté herečky?

Jana Švandová hvězdou Varů: Jak na mladistvé denní i večerní looky podle 78leté herečky?

Ženy.cz Stigma kolem ženského hněvu: Proč chlapi naštvaní být můžou, a ženy ne?

Stigma kolem ženského hněvu: Proč chlapi naštvaní být můžou, a ženy ne?

Blesk.cz Felix Slováček (82) o své sexy společnici: Než umřu, tak chci…

Felix Slováček (82) o své sexy společnici: Než umřu, tak chci…

SportRevue.cz Z milionáře žebrákem. 11 sportovců, kteří přišli (skoro) o všechno

Z milionáře žebrákem. 11 sportovců, kteří přišli (skoro) o všechno

Maminka.cz Ve čtyřech letech se stal nejkrásnějším chlapcem na světě. Jak žije Cooper Lunde dnes a proč budí tak smutný dojem?

Ve čtyřech letech se stal nejkrásnějším chlapcem na světě. Jak žije Cooper Lunde dnes a proč budí tak smutný dojem?

Blesk Horoskopy 6 znamení zvěrokruhu, která vždy poznají, že lžete! A ještě vás v tom nechají

6 znamení zvěrokruhu, která vždy poznají, že lžete! A ještě vás v tom nechají

  • Recepty.cz
  • Lepkavé párky
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact