• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Dezerty Grilování & BBQ
  • Recepty.cz
  • Leniččiny těstoviny
Napište svůj komentář k receptu

Leniččiny těstoviny

autor: Recepty
0.0
moje hodnoceni
4.5
hodnotilo: 2
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: střední
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Leniččiny těstoviny
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 1
      balení těstoviny Penne
    • 500
      g kuřecí prsa
    • 1
      ks brokolice mražená
    • 7
      ks žampiony
    • 200
      g eidam sýr
    • 2
      ks tavený sýr
    • 1
      kelímek smetana
    • 3
      stroužek česnek
    • 1
      lžička grilovací koření
    • 1
      špetka sůl
    • 1
      špetka pepř mletý

Postup přípravy receptu

1
Uvaříme si dle návodu na obalu těstoviny. Mezitím dáme na rozehřátou pánev na kousky nakrájená kuřecí prsa. Ta okořeníme solí, pepřem a grilovacím kořením. Osmažíme, přidáme na kolečka nakrájený pórek, žampiony a kousky brokolice. Podusíme a do pánve dáme rozpustit 2 tavené sýry a poté zalijeme smetanou. Dochutíme prolisovaným čenekem (množství podle chuti). Zvolna vaříme, až směs zhoustne. Do zapékací misky nandáme vrstvu těstovin, tu zalijeme připravenou směsí a posypene sýrem. Takto vrstvíme, až skončíme zase směsí, kterou posypeme sýrem. Dáme zapéct do trouby na 15 min. a můžeme podávat.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Brokolicové těstoviny

Brokolicové těstoviny

Šunkové těstoviny zapečené v sýrovém bešamelu

Šunkové těstoviny zapečené v sýrovém…

Těstoviny se špenátem a uzeným masem

Těstoviny se špenátem a uzeným masem

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Martina M. | 22. 7. 2012 11:46

    Tak varim uz podruhe. Jen jsem nemela zampiony, ale par cerstvych hribku. Je to opet luxusni. Doporucuji vyzkouset a dekuji za recept.

  • Martina M. | 6. 6. 2012 11:27

    Prave se zapeka. Delala jsem presne podle receptu, jen brokolice byla cerstva a nedala jsem ji tam celou. Byla dost velka. Chutnalo to skvele uz pred zapecenim, takze uz se tesim na obed na tu donrotu. Jo a v ingrediencich chybi porek.

  • foxcat21
    foxcat21 | 7. 4. 2012 16:26

    oprava nee tymian ale rozmaryn :-! pardoon

  • foxcat21
    foxcat21 | 7. 4. 2012 15:59

    mnam

  • foxcat | 7. 4. 2012 15:55

    Dneska variim! :-) ,vypada to vyborne :-P ,jen brokolici jsem si koupila celou.A jelikoz mi par veci v kuchyni meho vecne hladoveho brasky chybi,vse slo pod nuz,zadny struhadlo,zadnej lis :-\ .A pridala jsem tam malinko tymianu,no a jelikoz zapekame v remosce vsechno jsem promichala a nic nevrstvila.Uz se tesim,chutna to bozsky a my hladove lisky se nemuzeme dockat.Dekuji za receptik 8-)

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Přílohy, pečivo a luštěniny Těstoviny & rizota
Přílohy Těstoviny Oběd Večeře Pečení Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Brokolice Česnek Eidam sýr Grilovací koření Kuřecí prsa Pepř mletý Smetana Sůl Tavený sýr Těstoviny Žampiony
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Ovocné muffiny

Ovocné muffiny

Nanukové Řezy podle babičky Marušky

Nanukové Řezy podle babičky Marušky

Klasické palačinky

Klasické palačinky

Bramborové placky se špenátovým nákypem

Bramborové placky se špenátovým…

Kapsy se zeleninou ala svíčková

Kapsy se zeleninou ala svíčková

Dresing z kysané smetany

Dresing z kysané smetany

Masová minutka s hráškem

Masová minutka s hráškem

Spaghetti alla Carbonara ( Podle Antonia Carluccia )

Spaghetti alla Carbonara ( Podle…

Třešňový dort s mákem

Třešňový dort s mákem

Doporučujeme

90 minut
Segedínský guláš - F.O.O.D.

Segedínský guláš - F.O.O.D.

20 minut
Sirup ze smrkových výhonků

Sirup ze smrkových výhonků

60 minut
Jahodovorebarborový sypaný koláč

Jahodovorebarborový sypaný koláč

30 minut
Smažený bílý chřest

Smažený bílý chřest

145 minut
Vepřové ragú s kukuřičnými knedlíčky

Vepřové ragú s kukuřičnými knedlíčky

30 minut
Risotto s chřestem

Risotto s chřestem

80 minut
Koprová omáčka se ztraceným vejcem

Koprová omáčka se ztraceným vejcem

30 minut
Chřestová polévka s pestem

Chřestová polévka s pestem

60 minut
Křehký dort s revení

Křehký dort s revení

Poslední sledované recepty

53
Velikonoční nádivka
Velikonoční nádivka
35
Jednoduchý těstovinový salát / příloha
Jednoduchý těstovinový…
33
Výborné hrníčkové knedle
Výborné hrníčkové knedle
32
Výborná chlebíčková pomazánka
Výborná chlebíčková…
26
Klasické lečo
Klasické lečo

Zajímavé články

Tvaroh, chameleon české kuchyně: Jaký se na co hodí a proč se ho nebát ani v teplé kuchyni
Tvaroh, chameleon české kuchyně: Jaký se na co…
Zavařte si rebarboru! Recepty na džem, kompot, sirup nebo čatní
Zavařte si rebarboru! Recepty na džem, kompot,…
3x moučník na víkend: Rebarborový koláč s drobenkou, tvarohové řezy s jahodami a rychlý banánový koláč
3x moučník na víkend: Rebarborový koláč s…
Nakládaný sýr je lahůdka! Podrobný návod, jak ho připravit, aby byl dokonalý
Nakládaný sýr je lahůdka! Podrobný návod, jak ho…
Houbová káva je hitem internetu. Jak chutná a v čem je lepší než ta klasická?
Houbová káva je hitem internetu. Jak chutná a v…
AHA.cz Nejtěžší období Adamczykové: Pomoc od Markovy rodiny nutná!

Nejtěžší období Adamczykové: Pomoc od Markovy rodiny nutná!

Mimibazar Jak vybrat ten nejvhodnější běžecký pás na doma a proč je výhodné si ho pořídit

Jak vybrat ten nejvhodnější běžecký pás na doma a proč je výhodné si ho pořídit

Dáma.cz Nejpohodlnější boty roku musíte mít: Jaké tenisky letos nebudete chtít zout?

Nejpohodlnější boty roku musíte mít: Jaké tenisky letos nebudete chtít zout?

Blesk pro ženy Náročné období v práci? 5 tipů, jak ho přežít a nevyhořet

Náročné období v práci? 5 tipů, jak ho přežít a nevyhořet

Ženy.cz Rozmazlujte svoje oči: Tipy pro 30, 40 i nad 60 let

Rozmazlujte svoje oči: Tipy pro 30, 40 i nad 60 let

Blesk.cz Poprvé od porodu ve společnosti: Lela Vémola to roztočila v casinu!

Poprvé od porodu ve společnosti: Lela Vémola to roztočila v casinu!

SportRevue.cz FOTO: Ronaldově kamarádce to v jeho dresu sekne. A bez něj taky!

FOTO: Ronaldově kamarádce to v jeho dresu sekne. A bez něj taky!

Maminka.cz Táta pěti dětí se dozvěděl, že čtyři z nich nejsou jeho vlastní. Mám je rád všechny, ale dědit bude jen 'moje krev', říká

Táta pěti dětí se dozvěděl, že čtyři z nich nejsou jeho vlastní. Mám je rád všechny, ale dědit bude jen 'moje krev', říká

Blesk Horoskopy Alergie podle zvěrokruhu: Co nesnese vaše znamení?

Alergie podle zvěrokruhu: Co nesnese vaše znamení?

  • Recepty.cz
  • Leniččiny těstoviny
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact