• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Dezerty Grilování & BBQ
  • Recepty.cz
  • Leniččiny těstoviny
Napište svůj komentář k receptu

Leniččiny těstoviny

autor: Recepty
0.0
moje hodnoceni
4.5
hodnotilo: 2
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: střední
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Leniččiny těstoviny
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 1
      balení těstoviny Penne
    • 500
      g kuřecí prsa
    • 1
      ks brokolice mražená
    • 7
      ks žampiony
    • 200
      g eidam sýr
    • 2
      ks tavený sýr
    • 1
      kelímek smetana
    • 3
      stroužek česnek
    • 1
      lžička grilovací koření
    • 1
      špetka sůl
    • 1
      špetka pepř mletý

Postup přípravy receptu

1
Uvaříme si dle návodu na obalu těstoviny. Mezitím dáme na rozehřátou pánev na kousky nakrájená kuřecí prsa. Ta okořeníme solí, pepřem a grilovacím kořením. Osmažíme, přidáme na kolečka nakrájený pórek, žampiony a kousky brokolice. Podusíme a do pánve dáme rozpustit 2 tavené sýry a poté zalijeme smetanou. Dochutíme prolisovaným čenekem (množství podle chuti). Zvolna vaříme, až směs zhoustne. Do zapékací misky nandáme vrstvu těstovin, tu zalijeme připravenou směsí a posypene sýrem. Takto vrstvíme, až skončíme zase směsí, kterou posypeme sýrem. Dáme zapéct do trouby na 15 min. a můžeme podávat.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Těstoviny se špenátem a uzeným masem

Těstoviny se špenátem a uzeným masem

Brokolicové těstoviny

Brokolicové těstoviny

Šunkové těstoviny zapečené v sýrovém bešamelu

Šunkové těstoviny zapečené v sýrovém…

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Martina M. | 22. 7. 2012 11:46

    Tak varim uz podruhe. Jen jsem nemela zampiony, ale par cerstvych hribku. Je to opet luxusni. Doporucuji vyzkouset a dekuji za recept.

  • Martina M. | 6. 6. 2012 11:27

    Prave se zapeka. Delala jsem presne podle receptu, jen brokolice byla cerstva a nedala jsem ji tam celou. Byla dost velka. Chutnalo to skvele uz pred zapecenim, takze uz se tesim na obed na tu donrotu. Jo a v ingrediencich chybi porek.

  • foxcat21
    foxcat21 | 7. 4. 2012 16:26

    oprava nee tymian ale rozmaryn :-! pardoon

  • foxcat21
    foxcat21 | 7. 4. 2012 15:59

    mnam

  • foxcat | 7. 4. 2012 15:55

    Dneska variim! :-) ,vypada to vyborne :-P ,jen brokolici jsem si koupila celou.A jelikoz mi par veci v kuchyni meho vecne hladoveho brasky chybi,vse slo pod nuz,zadny struhadlo,zadnej lis :-\ .A pridala jsem tam malinko tymianu,no a jelikoz zapekame v remosce vsechno jsem promichala a nic nevrstvila.Uz se tesim,chutna to bozsky a my hladove lisky se nemuzeme dockat.Dekuji za receptik 8-)

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Přílohy, pečivo a luštěniny Těstoviny & rizota
Přílohy Těstoviny Oběd Večeře Pečení Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Brokolice Česnek Eidam sýr Grilovací koření Kuřecí prsa Pepř mletý Smetana Sůl Tavený sýr Těstoviny Žampiony
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Zapékaná kapusta

Zapékaná kapusta

Metrový koláč

Metrový koláč

Krémová polévka z topinambur

Krémová polévka z topinambur

Gyros tousty z cukety - sterilované

Gyros tousty z cukety - sterilované

Pikantní špenátové rolky

Pikantní špenátové rolky

Americký dýňový koláč

Americký dýňový koláč

Chřest smažený v trojobalu

Chřest smažený v trojobalu

Pečená řepa s česnekem a fetou

Pečená řepa s česnekem a fetou

Vrstvený koláč

Vrstvený koláč

Doporučujeme

90 minut
Segedínský guláš - F.O.O.D.

Segedínský guláš - F.O.O.D.

20 minut
Sirup ze smrkových výhonků

Sirup ze smrkových výhonků

60 minut
Jahodovorebarborový sypaný koláč

Jahodovorebarborový sypaný koláč

30 minut
Smažený bílý chřest

Smažený bílý chřest

145 minut
Vepřové ragú s kukuřičnými knedlíčky

Vepřové ragú s kukuřičnými knedlíčky

30 minut
Risotto s chřestem

Risotto s chřestem

80 minut
Koprová omáčka se ztraceným vejcem

Koprová omáčka se ztraceným vejcem

30 minut
Chřestová polévka s pestem

Chřestová polévka s pestem

60 minut
Křehký dort s revení

Křehký dort s revení

Poslední sledované recepty

70
Velikonoční nádivka
Velikonoční nádivka
58
Rajčatový salát III.
Rajčatový salát III.
52
Jednoduchý těstovinový salát / příloha
Jednoduchý těstovinový…
51
Výborná chlebíčková pomazánka
Výborná chlebíčková…
51
Jednoduchá rajská omáčka
Jednoduchá rajská omáčka

Zajímavé články

Kukuřičná kaše neboli polenta: Bezlepková dobrota, ze které uděláte skvělou snídani, hranolky i sladký koláč
Kukuřičná kaše neboli polenta: Bezlepková dobrota…
Co s úrodou libečku? Vyrobte si z něj domácí maggi nebo vegetu
Co s úrodou libečku? Vyrobte si z něj domácí…
Snídaně do postele: Pět nejlepších receptů, jak začít nový den
Snídaně do postele: Pět nejlepších receptů, jak…
Tvaroh, chameleon české kuchyně: Jaký se na co hodí a proč se ho nebát ani v teplé kuchyni
Tvaroh, chameleon české kuchyně: Jaký se na co…
Zavařte si rebarboru! Recepty na džem, kompot, sirup nebo čatní
Zavařte si rebarboru! Recepty na džem, kompot,…
AHA.cz Soukalová prosí o pomoc! Nemoc vede k předčasné smrti

Soukalová prosí o pomoc! Nemoc vede k předčasné smrti

Mimibazar Jak vybrat ten nejvhodnější běžecký pás na doma a proč je výhodné si ho pořídit

Jak vybrat ten nejvhodnější běžecký pás na doma a proč je výhodné si ho pořídit

Dáma.cz Zlatokopky podle zvěrokruhu: Ženám v těchto znameních jde často jen o peníze

Zlatokopky podle zvěrokruhu: Ženám v těchto znameních jde často jen o peníze

Blesk pro ženy Elegán Jiří Korn slaví 76. narozeniny: Proč nesnášel Yvettu a kdo jsou jeho osudové ženy

Elegán Jiří Korn slaví 76. narozeniny: Proč nesnášel Yvettu a kdo jsou jeho osudové ženy

Ženy.cz Káva jako rituál: Češi objevují kouzlo domácí přípravy

Káva jako rituál: Češi objevují kouzlo domácí přípravy

Blesk.cz Z Radka Bangy je táta! Holčička dostala krásné jméno

Z Radka Bangy je táta! Holčička dostala krásné jméno

SportRevue.cz FOTO: Sexy kalendář. Polonahým cheerleaders to v plavkách zatraceně sluší

FOTO: Sexy kalendář. Polonahým cheerleaders to v plavkách zatraceně sluší

Maminka.cz Příběh Martiny, kterou expartner polil kyselinou: Svého syna nikdy neuvidím, ale představu, jak asi vypadá, mám...

Příběh Martiny, kterou expartner polil kyselinou: Svého syna nikdy neuvidím, ale představu, jak asi vypadá, mám...

Blesk Horoskopy Ochranný kabbalah náramek: Jak ho správně uvázat a proč má 7 uzlů?

Ochranný kabbalah náramek: Jak ho správně uvázat a proč má 7 uzlů?

  • Recepty.cz
  • Leniččiny těstoviny
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact