Nedávno jsem četla průzkum vepřových konzerv.Nejlépe dopadly konzervy od HAMÉ. A je také rozdíl,pokud je na konzervě napsáno: Vepřové ve vlastní šťávě, nebo Vepřové maso ve vlastní šťávě. Pokud je tam to slovo maso, mělo by to obsahovat určité procento masa.
Vyzkoušel jsem to a je to super. Ještě jsem tam přidal hrášek, ale i bez něj by to bylo super.
Recept je rychlý a docela ujde,ale není to chyba receptu.Měla jsem českou konzervu z Lidlu.Byla přesolená a nic moc.Možná zkusit hovězí ,ale nevím.Nekupuji je.Příště použiji syrové ml.maso a dám si radši víc práce.
Já kupuji jen ty takzvaně čínské vepřovky,manžel je velký labužník a ty zatím nikdy nezlamaly.Jsou ale dražší.Již léta to dělám také tak,jen vyklopím konzervu přímo s cibulí do kastrolku bez žádného jiného tuku a pořádně to rozehřeji.Je to velmi rychlý oběd.
Mě osobně chutnají konzervy od HAMÉ,ale každý má samozřejmě jiné chutě:-)
Já používám jenom vepřové konzervy z Lidlu. Taky jsem se už mockrát zklamala, ale tyhle jsou moc dobré:-)
Mohla byste mi napsat, kterou vepřovou konzervu kupujete? Snad to nebude bráno jako reklama. Já jsem se již několikrát zklamala s různými vepřovkami od různých firem. Už je raději nekupuji, několikrát skončily v záchodové míse! Nedalo se to ani cítit, natož jíst. A to jsem kupuvala i ty dražší. Děkuji