Na másle zpěníme dorůžova cibulku, přidáme rajský protlak a zalijeme horkou vodou. Přidáme koření a necháme povařit, potom vlijeme šlehačku a uděláme Ameriku na zahuštění (hladká mouka + voda - pozor na hrudky!). Nakonec dochutíme solí, cukrem, citronem. Takto připravenou omáčku ještě propasírujeme a můžeme podávat.
Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Komentáře k receptu
Laddyss
|28. 11. 2013 15:47
Skvělá, zrovna jsem zvažovala, jak udělat rajskou bez vývaru, že bude jalová a takhle to krásně pozvedlo chuť i bez vývaru, jen teda jsem neměla smetanu, tak jsem přidala stejné množství mléka a dvě lžíce másla a ke koření ještě trošinku skořice, děti vylizovaly talíře :-D