• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Dezerty Grilování & BBQ
  • Recepty.cz
  • Lehounké chlebíčky
Napište svůj komentář k receptu

Lehounké chlebíčky

autor: Recepty
0.0
moje hodnoceni
0.0
hodnotilo: 0
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: snadné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Lehounké chlebíčky
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • veka chlebíčková
    • 3
      ks lučina
    • 1
      kelímek smetana ke šlehání
    • 150
      g šunka
    • 1
      ks ananasový kompot
    • sůl

Postup přípravy receptu

1
Rozetřeme sýr a postupně k němu přiléváme smetanu a mírně šleháme. Mírně osolíme a dáme asi na 15 min. do lednice. Mezitím nakrájíme chlebíčkovou veku na plátky a ananas na malé kousky. Pak potřeme veku pomazánkou, ozdobíme plátkem šunky a posypeme ananasem. K naprosté dokonalosti můžeme ještě ozdobit srdíčkem vykrojeným vánočním vykrajovátkem z červené papriky.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Jablečné řezy - šťavnaté a lehounké

Jablečné řezy - šťavnaté a lehounké

Chlebíčky nejen se sýry

Chlebíčky nejen se sýry

Jednohubky / chlebíčky s olivovou pomazánkou

Jednohubky / chlebíčky s olivovou…

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Jana Cz. | 19. 6. 2007 18:52

    Helo, děkuju za vyčerpávající informaci. Určitě po knížce mrknu.

  • Hela - | 19. 6. 2007 09:39

    Kniha s názvem : Pohoštění s vtipem a fantazií - Podrobné návody, jak netradičně upravit toasty, sendviče, hamburgery, zeleninu a ovoce pro potěšení a pohoštění nejen dětem. Nakl. Brázda v r. 2005. Koupeno 12/2006 v Intersparu za 250.-, 104 stran a 930 barevných obrázků.

  • Marketa | 16. 6. 2007 01:50

    Anonyme, ja vas ujistuji, ze je to spis naopak - kdyz jsem pracovala, tak jsem mela cas obden pect, kazdy den varit a mit doma perfektni poradek, ted jsem na materske a nestiham nic - mimco je dost narocne, nikde samo nevydrzi a bohuzel pres den ani moc nespi, takze uklizim kdyz ho vezme tatinek na prochazku, prakticky uz nevarim a kupuju hotove koblihy...

  • Jana Cz. | 15. 6. 2007 19:17

    Helo, doporučuji také knížku Praktická kuchyně - OBLOHY A ZDOBENÍ, nakl. Svojtka & Co. Jsou tam krásné a zajímavé věci. Neznám tu Vaši, možná je to podobné. Napsala byste mi, prosím Vás, něco bližšího o Vámi doporučované knize? Děkuji a zdravím Vás.

  • Hana Rožníčková | 14. 6. 2007 14:56

    Jasně holky, kdo chce, tak si čas na své koníčky apod. věci vždy najde čas. Je to o tom, jak si to časově člověk rozvrhne, a hlavně, je to krásně vyplněný čas. A že třeba nemám utřený prach? Nic se neděje, stejne to za mě nikdo neudělá, práce počká....

  • Jarka O. | 14. 6. 2007 14:28

    Někdo má na zdobení a "čančání" talent a baví ho to. Kdo k tomu vztah nemá, nenajde ho ani až bude v domácnosti:-)) To vím z vlastní zkušenosti. Mně se vkusně ozdobené moučníky hrozně líbí, ale po několika marných pokusech zdobím co nejjednoduššeji ( fuj, to je slovo:-)). Nebylo mi dáno...

  • Hela - | 14. 6. 2007 14:15

    Ha,ha...žena v domácnosti! Jsem zaměstnaná matka dvou dětí, na vedlejšák podnikám (účetnictví pro 4 firmy). Ale dost o tom. Koho zdobení taky bere, kupte si překrásnou knížku "Pohoštění s fantazií a vtipem". Jsou to samé obrázky, názorné ukázky výroby ozdob (zvířátka, strašidla...) ze zeleniny,atd. A ještě k vykrajovátkům: každoročně jsem se trápila na Velikonoce zdobením perníkových kraslic cukrovou polevou (neumím kreslit). Teď je poleju čokoládovou polevou a na ně přilepím figurku zajíčka vykrojenou z marcipánu (strouhané mandle+moučkový cukr).A ještě raději dělám "Vystřihované kraslice"(recept zde).

  • Anonym | 13. 6. 2007 22:23

    Až budu žena v domácnosti, budu si (možná) hrát s vykrajovátky. Teď jsem ráda, že stíhám.

  • Marketa | 13. 6. 2007 19:27

    Ja tu pomazanku delam uz leta, ale jeste do ni pridavam rozetreny cesnek a ananasem to zdobim {delam jako jednohubky}. Zkuste to, je to moc dobre.

  • Marsí | 13. 6. 2007 13:33

    Také když mám čas a chuť dělám pokusy s vykrajovátky. Na chlebíčky dávám srdíčka z plátkového sýra a okraje toho srdíčka máčím do mleté červené pariky...:-))

  • maja | 13. 6. 2007 13:09

    Do zaváraných uhoriek dávam hviezdičky, dve veľkosti, sú také krásne, že mi je ľúto ich otvárať, ale ďakujem za nápad so srdiečkami, už sa teším

  • Hela - | 13. 6. 2007 11:39

    Vykrajovátek mám asi 200 a dost se s nimi vyblbnu. Např. malá srdíčka nebo kytičky z mrkve do zavařených okurek nebo nudlové polévky ... víte jak je krásné na kolečko rohlíku položit kytičku ze šunky a na ní menší ze sýra?

  • Evangelina Ciprová | 13. 6. 2007 10:57

    Ten nápad s vykrojeným srdíčkem z červené papriky mě zaujal. JEdnoduché a může to být velmi efektní. Zvlášť na bílé pomazánce, ale i na jednohubkách.

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Předkrmy, chuťovky & svačiny Jednohubky
Chuťovky Slané Dopolední svačina Dobrůtka Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Ananasový kompot Lučina Smetana ke šlehání Sůl Šunka Veka
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Telecí perkelt

Telecí perkelt

Zapékaná čekanka po francouzsku

Zapékaná čekanka po francouzsku

Vločková pomazánka

Vločková pomazánka

Berlínské řezy II.

Berlínské řezy II.

Houbové flíčky-zapečené

Houbové flíčky-zapečené

Tažený štrůdl (závin)

Tažený štrůdl (závin)

Mexická polévka Sopa Tarasca

Mexická polévka Sopa Tarasca

Almnüsse (smažené koblížky)

Almnüsse (smažené koblížky)

Mrkvovo-banánové smoothie

Mrkvovo-banánové smoothie

Doporučujeme

30 minut
Restovaná zelenina se sýrem halloumi

Restovaná zelenina se sýrem halloumi

Hrnková bublanina s třešněmi

Hrnková bublanina s třešněmi

40 minut
Kofty s tzatziki

Kofty s tzatziki

80 minut
Cheesecake s třešněmi a drobenkou

Cheesecake s třešněmi a drobenkou

30 minut
Plněné papriky podle časopisu F.O.O.D.

Plněné papriky podle časopisu F.O.O.D.

30 minut
Klasický burger

Klasický burger

100 minut
Jahodové nanuky

Jahodové nanuky

20 minut
Poke bowl s lososem

Poke bowl s lososem

20 minut
Koláč s ricottou a bílou čokoládou

Koláč s ricottou a bílou čokoládou

Poslední sledované recepty

104
Dýňová tortila
Dýňová tortila
79
Celozrnný chléb z domácí pekárny
Celozrnný chléb z domácí…
56
Kofty s tzatziki
Kofty s tzatziki
52
Jahodové nanuky
Jahodové nanuky
51
Klasický burger
Klasický burger

Zajímavé články

Ryby na grilu: Jak nejlépe připravit lososa, pstruha, makrelu nebo tuňáka?
Ryby na grilu: Jak nejlépe připravit lososa,…
3x moučník na víkend: Bleskový kelímkový koláč, rybízový koláč s tvarohem a luxusní roláda s třešněmi
3x moučník na víkend: Bleskový kelímkový koláč,…
Jak využít formu na muffiny? Toto je 14 geniálních způsobů!
Jak využít formu na muffiny? Toto je 14…
Znáte labneh? Tenhle krémový čerstvý sýr si snadno vyrobíte i doma
Znáte labneh? Tenhle krémový čerstvý sýr si…
Tradiční svatojánské ořechy: Jak je vyrobit a na co jsou dobré?
Tradiční svatojánské ořechy: Jak je vyrobit a na…
AHA.cz Bude mela? Dědické řízení po Bartoškovi (†78) začalo

Bude mela? Dědické řízení po Bartoškovi (†78) začalo

Mimibazar Čtení na léto: Hříšný jako Jesse - erotický román, který tě nenechá spát

Čtení na léto: Hříšný jako Jesse - erotický román, který tě nenechá spát

Dáma.cz Povislé paže: Co je způsobuje a jak s tím bojovat?

Povislé paže: Co je způsobuje a jak s tím bojovat?

Blesk pro ženy Denní horoskop na pátek 20. 6. 2025: Kdo potřebuje nutně odpočinek a komu se bude nebývale dařit?

Denní horoskop na pátek 20. 6. 2025: Kdo potřebuje nutně odpočinek a komu se bude nebývale dařit?

Ženy.cz Jablko, Oliva nebo také Šalvěj: Které celebrity pojmenovaly své děti podle jídla?

Jablko, Oliva nebo také Šalvěj: Které celebrity pojmenovaly své děti podle jídla?

Blesk.cz Proč Vémolovu Lelu museli operovat: Krvácení! 2,5 měsíce po porodu…

Proč Vémolovu Lelu museli operovat: Krvácení! 2,5 měsíce po porodu…

SportRevue.cz FOTO, VIDEO: Paige Spiranac - nejrajcovnější golfistka světa žhaví Instagram

FOTO, VIDEO: Paige Spiranac - nejrajcovnější golfistka světa žhaví Instagram

Maminka.cz Jak rodiče vychovávají neúspěšné děti? Co při výchově nedělat, aby byly děti spokojené a sebevědomé?

Jak rodiče vychovávají neúspěšné děti? Co při výchově nedělat, aby byly děti spokojené a sebevědomé?

Blesk Horoskopy Letní slunovrat se blíží – čarujte a přivolejte si lásku i peníze

Letní slunovrat se blíží – čarujte a přivolejte si lásku i peníze

  • Recepty.cz
  • Lehounké chlebíčky
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact