• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Džemy a marmelády Okurky Recepty z cukety
  • Recepty.cz
  • Lehoučké těstoviny
Napište svůj komentář k receptu

Lehoučké těstoviny

autor: haluška50
0.0
moje hodnoceni
4.0
hodnotilo: 1
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: střední
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Lehoučké těstoviny
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 4
      stroužek česnek
    • 100
      ml rostlinný olej
    • 6
      ks bazalka
    • sůl
    • pepř mletý
    • 1
      lžička cukr
    • sýr
    • špagety nebo jakékoliv těstoviny
    • 5
      ks rajčata zbavených slupek a vnitřku

Postup přípravy receptu

1
Uvaříme těstoviny dle návodu, mezi tím dáme do mixéru rajčata, česnek, olej, bazalku a umixujeme do hladka. Rozehřejeme pánev, do které tuto směs vlijeme, zahřejeme a přidáme uvařené těstoviny, promícháme, osolíme, opepříme a přidáme lžičku cukru.
2
Povaříme a na talíři posypeme strouhaným sýrem.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Sýrovo-šunkové těstoviny

Sýrovo-šunkové těstoviny

Zapečené těstoviny s rajčaty, klobáskou a balkánem

Zapečené těstoviny s rajčaty,…

Těstoviny s mletým masem a brokolicí

Těstoviny s mletým masem a brokolicí

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • bs | 8. 9. 2012 17:35

    dobré <3

  • rtchet | 8. 9. 2012 17:34

    hnus =-O

  • Lusinda | 19. 5. 2007 19:04

    Kvalitní olivový olej určitě nevadí a je fajn,že rajčata nejsou podušená(viz anonym),cukr stopro dávám také.Markét SKVĚLÉ!

  • englicka marketa | 28. 12. 2006 17:00

    věřte mi na 1 balení špaget je toho oleje akorát,a tím olejem jsem myslela olivový. tím se omlouvám že jsem to tam nenapsala,cukr pro to že rajčata jsou trochu nakyslá a to já nemus:o)))

  • Anonym | 28. 12. 2006 16:09

    Asi bych ta rajčátka udělala na pánvi bez mixování vybírání vnitřků a určitě bez cukru. Toho oleje by mohlo být taky podstatně míň.

  • Hedvika | 28. 12. 2006 15:05

    Také bych dala méně oleje a určitě dobrý olivový ,ale jinak výborné osvěžení pro organismus po těch 100% tucích v cukroví(to mi vstávaly vlasy hrůzou na hlavě,ale každý svého zdraví strůjce! ).Jen ouha ,nemám tu čerstvou bazalku,u nás v sámošce,co si říká hrdě supermarket, ji nevedou a já zaseju až na jaře:-))Teď,když nad tím přemýšlím,možná na ten balík těstovin je jedno deci oleje akorát a pokud to není nějaký olejový paskvil, tak nám to i prospěje.

  • Zdena z JM | 28. 12. 2006 10:20

    Proč dávat do všeho tolik oleje?

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Těstoviny & rizota
Pokrmy Z těstovin Oběd Večeře Vaření Mixování Dietní Vegetariáni Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Bazalka Česnek Cukr Pepř mletý Rajčata Rostlinný olej Špagety Sůl Sýr
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Květákové placičky se sýrem

Květákové placičky se sýrem

Tiramisu po česku III.

Tiramisu po česku III.

Meruňkové kefírové řezy

Meruňkové kefírové řezy

Celerová polévka II.

Celerová polévka II.

Třešňový koláč z podmáslí

Třešňový koláč z podmáslí

Piškot s meruňkami a želatinou

Piškot s meruňkami a želatinou

Kokosovo-pomerančový koláč

Kokosovo-pomerančový koláč

Dýňový koláč famózní

Dýňový koláč famózní

Cibulovo-česneková polévka

Cibulovo-česneková polévka

Doporučujeme

70 minut
Holandský řízek a šťouchané brambory

Holandský řízek a šťouchané brambory

60 minut
Znojemské okurky

Znojemské okurky

30 minut
Plněné papriky podle časopisu F.O.O.D.

Plněné papriky podle časopisu F.O.O.D.

60 minut
Domácí rybízová marmeláda

Domácí rybízová marmeláda

45 minut
Masové špízy s bramborami

Masové špízy s bramborami

50 minut
Rychlý borůvkový koláč

Rychlý borůvkový koláč

45 minut
Pikantní čatní z meruněk

Pikantní čatní z meruněk

50 minut
Bramborový koláč se zeleninou

Bramborový koláč se zeleninou

30 minut
Zapečené těstoviny se zeleninou a houbami

Zapečené těstoviny se zeleninou a…

Poslední sledované recepty

91
Kýta v žampionové omáčce
Kýta v žampionové omáčce
79
Dušené zelí s uzeným masem a cizrnou
Dušené zelí s uzeným…
54
Dýňová tortila
Dýňová tortila
51
Čočkové placičky ala bramboráčky
Čočkové placičky ala…
47
Vepřové s mrkví, hráškem a bylinkovými bramborami
Vepřové s mrkví, hráškem…

Zajímavé články

Zavařte si meruňky: Máme recepty na domácí zavařeninu, kompot i čatní
Zavařte si meruňky: Máme recepty na domácí…
Letní koláče podle celebrit: Vyzkoušejte recept Jiřiny Bohdalové, Laďky Něrgešové nebo Haliny Pawlowské
Letní koláče podle celebrit: Vyzkoušejte recept…
Nejlepší nakládané okurky: Vsaďte na tradiční znojemský lák
Nejlepší nakládané okurky: Vsaďte na tradiční…
Velký rybízový speciál: Rady, jak rybíz zamrazit, zavařit, a recepty na rybízové koláče a další moučníky
Velký rybízový speciál: Rady, jak rybíz zamrazit,…
Nevíte, co s úrodou cuket? Vyzkoušejte těchto 6 chutných receptů
Nevíte, co s úrodou cuket? Vyzkoušejte těchto 6…
AHA.cz S králem je zle? Harry má kráčet po boku Williama za rakví jejich otce

S králem je zle? Harry má kráčet po boku Williama za rakví jejich otce

Mimibazar Proč je obtížné přijmout kompliment a jak na to vyzrát?

Proč je obtížné přijmout kompliment a jak na to vyzrát?

Dáma.cz Nevkusné devadesátky: Seriály, kapely, jídlo i móda, za které se dodnes stydíme

Nevkusné devadesátky: Seriály, kapely, jídlo i móda, za které se dodnes stydíme

Blesk pro ženy Jeden z posledních večírků ve Varech: Kdo odhalil víc, než bylo třeba?

Jeden z posledních večírků ve Varech: Kdo odhalil víc, než bylo třeba?

Ženy.cz Je vám víc než 40 a nezvedáte činky? Tak zvedněte zadek, než bude pozdě!

Je vám víc než 40 a nezvedáte činky? Tak zvedněte zadek, než bude pozdě!

Blesk.cz Jiřího Krampola opět zradilo zdraví: Místo oslavy musel do špitálu!

Jiřího Krampola opět zradilo zdraví: Místo oslavy musel do špitálu!

SportRevue.cz Stíny zašlé fotbalové slávy. Připomeňte si 5 smutných osudů (ne)slavných stadionů

Stíny zašlé fotbalové slávy. Připomeňte si 5 smutných osudů (ne)slavných stadionů

Maminka.cz Přiznání moderátorky Lucie Křížkové: &#039;Nevím, kde se stala chyba, ale moje děti spolu zatím nemají úplně ideální vztah...&#039;

Přiznání moderátorky Lucie Křížkové: &#039;Nevím, kde se stala chyba, ale moje děti spolu zatím nemají úplně ideální vztah...&#039;

Blesk Horoskopy Prázdniny podle znamení horoskopu: Panna chce poznávat kulturu, Střelec miluje adrenalin a exotiku

Prázdniny podle znamení horoskopu: Panna chce poznávat kulturu, Střelec miluje adrenalin a exotiku

  • Recepty.cz
  • Lehoučké těstoviny
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact