Korpus: Ušleháme vejce s cukrem, ručně vmícháme mouku s práškem a olej. Vše nalijeme na vymazaný a vysypaný plech a pečeme v předehřáté troubě na 180 C cca 30 minut.
2
Náplň: Ušleháme šlehačku. Kysané smetany smícháme s vanilkovými cukry a přidáme ke šlehačce.
3
Poleva: Broskve nakrájíme na plátky. Šťávu z broskví použijeme na želatinu, kterou uděláme dle návodu na balení (případné potřebné množství dolejeme vodou). Vychladlý korpus potřeme rovnoměrně náplní. Na ni naskládáme plátky broskví a vše polijeme hotovou želatinou. Necháme vychladnout v lednici. Při servírování můžeme řezy ozdobit šlehačkou. V případě, že použijeme čerstvé ovoce, uvaříme želatinu z čisté vody.