Oblíbené lečo z rajčat, papriky a cukety doplněné o chutné rybí filety. Tuto jednoduchou večeři zvládne úplně každý. Hotová je za chviličku a jistě si na ní pochutnáte.
RADA: Jak krájet cibuli? Koukněte na video!
Lečo s mletým masem
Zapečené lečo
Lečo s uzeným masem
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Likér z máty peprné
Bezinková šťáva II.
Česnečka z Vysočiny
Chlebíčky s vejcem
Jednoduchá polévka z červené čočky…
Dunajské vlny s třešněmi
Italské Tiramisu (Florencie)
Izraelský hummus
Polévka z pečeného květáku
Kořeněná rýže s tuňákem
Kokosky podle časopisu F.O.O.D.
Ořechy s krémem
Rafaelo kuličky
Florentýnky
Rumové kuličky s kokosem
Vosí hnízda III.
Klasický recept na polevu na perníčky
Nejlepší vaječný likér