Oblíbené lečo z rajčat a papriky doplněné o mleté maso, mrkev a brambory. Nechybí ani vejce, petrželka a bazalka. Jednoduchá a rychlá večeře vás skvěle zasytí, zvlášť když si k ní dáte krajíc dobrého čerstvého chleba.
RADA: Jak krájet cibuli? Koukněte na video!
RADA: Máte velkou úrodu zeleniny a nevíte, co s ní? Zamrazte ji!
Lečo s rybou
Zapečené lečo
Lečo s uzeným masem
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Párky v listovém těstě
Brokolicová polévka s brambory
Buchta s rosolem
Zapečené brambory se šlehačkou
Vepřové maso v alobalu
Jehněčí pečeně
Vepřové maso v lepkavé marinádě
Chuťovky (jednohubky) z listového…
Houskové knedlíky - pečené
Kapustové karbanátky s bramborovou…
Mexická tortilla se zelným salátem
Kuře na paprice s jemnými krupicovými…
Strouhaný kakaový koláč
Dýňové muffiny
Krůtí guláš s těstovinami
Polévka z červené řepy
Dýňová polévka s hruškami
Tvarohové řezy s mákem