Oblíbené lečo z rajčat a papriky doplněné o mleté maso, mrkev a brambory. Nechybí ani vejce, petrželka a bazalka. Jednoduchá a rychlá večeře vás skvěle zasytí, zvlášť když si k ní dáte krajíc dobrého čerstvého chleba.
RADA: Jak krájet cibuli? Koukněte na video!
RADA: Máte velkou úrodu zeleniny a nevíte, co s ní? Zamrazte ji!
Lečo s rybou
Zapečené lečo
Lečo s uzeným masem
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Dijonský koláč slaný - z listového…
Dědovy pikantní brambůrky
Brokolice se žampiony
Pečené tofu s citrónovou marinádou
Zapékaná zelenina se sýrem
Prominentní rýže
Knedlíčky ze strouhanky
Jednoduchá vločková polévka s…
Maďarský guláš po našem
Zelňáky se zelným salátem
Rafaelo kuličky
Vosí hnízda III.
Podvodnice
Linecké cukroví krok za krokem
Kokosky podle časopisu F.O.O.D.
Klasický recept na polevu na perníčky
Sněhové pusinky
Rumové kuličky s kokosem