Oblíbené lečo z rajčat a papriky doplněné o mleté maso, mrkev a brambory. Nechybí ani vejce, petrželka a bazalka. Jednoduchá a rychlá večeře vás skvěle zasytí, zvlášť když si k ní dáte krajíc dobrého čerstvého chleba.
RADA: Jak krájet cibuli? Koukněte na video!
RADA: Máte velkou úrodu zeleniny a nevíte, co s ní? Zamrazte ji!
Lečo s rybou
Zapečené lečo
Lečo s uzeným masem
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Zelené fazolky s vejci
Domácí rohlíčky
Vepřová "pečeně" v papiňáku
Jednoduchý segedín
Debrecínská polévka
Gulášová polévka z kuřecích žaludků
Fazolky s Nivou
Báječné máslové koláčky - nejen…
Pečená vepřová plec s bramborem
Jihočeská „pucková“ polévka
Letní těstoviny
Cukety plněné mletým masem
Galetka s letním ovocem
Souvlaki s tzatziki
Ovocné tiramisu do skleničky
Květákové steaky z grilu
Rajčatový salát s prosciuttem a…