Cibuli a jablko nakrájíme na kostky, přidáme cukr a vodu a vaříme 15 minut. Potom na 15 minut odstavíme, přidáme 1/2 citronu bez kůry a bílé slupky, špetku tymiánu, med a lipový květ. Necháme přajít varem. Po 15 minutách scedíme.
Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Komentáře k receptu
Danka Snášelová
|29. 7. 2007 22:18
Sušený lipový květ dostanete koupi v lékárně.
Anonym
|28. 7. 2007 22:23
Mám dotaz,když není k dispozici hrst lipového květu, co s tím?
Hanka
|2. 12. 2006 20:02
Přeji brzké uzdravení
Martina N
|1. 12. 2006 09:50
Dik idem hneď vyskúšať.Mám hroznú chrípku:)
Hanka
|30. 11. 2006 21:56
Nejlépe se uskladní ve sklenici se zábrusem a vydrží v lednici několik týdnů. Je i chutný a děti ho mají rády.I když u nás nikdy moc dlouho nevydržel, byl vymlsán.