Švestková povidla bez míchání
Švestková roláda
Švestková povidla
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Je opravdu moc dobrá, cukru možná stačí míň.
Tahle omáčka se dělá i u nás - ve východních Čechách. Říkáme jí "slívovačka" a jí se k ní uzené maso a bramborový knedlík a je opravdu dobrá. Nebojte se vyzkoušet.
Ředkvičková pomazánka s karotkou
Francouzský ořechový koláč
Sádlovky - recept po babičce
Celer s uzeným masem - zapékaný
Guláš z hlívy ústřičné s bramboráčky
Květákové placky (DUKAN)
Americké "Sloppy Joes"
Zapečené vepřové plátky se slaninou a…
Brokolice / květák v sýrovém těstíčku
Boloňská pizza
Francouzská cibulačka
Turecká vejce
Čokoládové řezy se zakysanou smetanou
Butter chicken (máslové kuře) s flat…
Jablkový koláč ve skleničce
Čerstvé kimchi
Čokoládové brownies