Švestková povidla bez míchání
Švestková roláda
Švestková povidla
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Je opravdu moc dobrá, cukru možná stačí míň.
Tahle omáčka se dělá i u nás - ve východních Čechách. Říkáme jí "slívovačka" a jí se k ní uzené maso a bramborový knedlík a je opravdu dobrá. Nebojte se vyzkoušet.
Tvarohové kobližky
Bábovka vídeňská
Bůček pečený na zelí
Špekáčky na pivě II.
Jogurtový Margot koláč s pudinkem
Hlíva v těstíčku
Frankfurtská polévka s hlívou
Coca-Cola řezy
Gratinované brambory (nejen) se…
Voňavé batátové karí
Krémová houbová polévka
Halloweenský perník
Rizoto s kuřetem a liškami
Dušené bílé zelí
Halloweenské cupcakes
Topinky s houbami a čedarem
Tatarák s kapary
Hruškový crumble s perníkem