Švestková povidla bez míchání
Švestková roláda
Švestková povidla
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Je opravdu moc dobrá, cukru možná stačí míň.
Tahle omáčka se dělá i u nás - ve východních Čechách. Říkáme jí "slívovačka" a jí se k ní uzené maso a bramborový knedlík a je opravdu dobrá. Nebojte se vyzkoušet.
Pekingské maso
Hrníčkový perník 1.
Buchta proti všem předpisům
Jarní vajíčková pomazánka
Vločková pomazánka
Placek ze strouhanky
Řezy z pudinku
Tatarský biftek podle časopisu F.O.O…
Banánové Margot řezy
Koláč z listového těsta s rajčaty a…
Těstoviny s pečenými rajčaty, cuketou…
Whisky krkovice s opečenými bramborami
Hrnkové muffiny s lesním ovocem a…
Cuketový perník s ovocem
Tarte tatin (obrácený koláč)
Květáková polévka s cizrnou
Salát z buřtů
Asijské pikantní cuketové nudle