Švestková povidla bez míchání
Švestková roláda
Švestková povidla
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Je opravdu moc dobrá, cukru možná stačí míň.
Tahle omáčka se dělá i u nás - ve východních Čechách. Říkáme jí "slívovačka" a jí se k ní uzené maso a bramborový knedlík a je opravdu dobrá. Nebojte se vyzkoušet.
Gnocchi se špenátovou omáčkou
Krůtí prsíčka podle hospodskýho
Zapečené brambory se smetanou
Křehké jablkovo-tvarohové řezy
Jidáše dle časopisu F.O.O.D.
Přírodní plátek se šunkou a žampiony
Veganská houbová omáčka
Okurkovo-špenátové smoothie
Zeleninové ragú s červenou čočkou ala…
Chřestový quiche
Chřestový salát s vejcem
Bylinkové kuře v marinádě chermoula
Makový dort s malinami
Slaný chřestový koláč
Strakaté blondie
Whisky krkovice s opečenými bramborami
Chřestová polévka s pestem
Smažený bílý chřest