Švestková povidla bez míchání
Švestková roláda
Švestková povidla
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Je opravdu moc dobrá, cukru možná stačí míň.
Tahle omáčka se dělá i u nás - ve východních Čechách. Říkáme jí "slívovačka" a jí se k ní uzené maso a bramborový knedlík a je opravdu dobrá. Nebojte se vyzkoušet.
Tvarohové palačinky s čokoládou
Poleva z "ledových kaštanů"
Ořechové pusinky
Pečená kuřecí stehna
Arabské lodičky pide s různými…
pomazánka - z krůtího masa
Rohlíčky s nugátovou náplní
Báječný sněhovo-tvarohový řez s ovocem
Gratinované brambory s hořčicí
Těstoviny s pečenými rajčaty, cuketou…
Švestkový koláč s drobenkou bez kynutí
Domácí kečup
Klasické lečo
Cuketové bramboráky
Nepečený ovocný dort
Houbová omáčka s bramborovými buchtami
Originální řecké tzatziki