Švestková povidla bez míchání
Švestková roláda
Švestková povidla
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Je opravdu moc dobrá, cukru možná stačí míň.
Tahle omáčka se dělá i u nás - ve východních Čechách. Říkáme jí "slívovačka" a jí se k ní uzené maso a bramborový knedlík a je opravdu dobrá. Nebojte se vyzkoušet.
Vafle s lesním ovocem
Kokosky raz dva
Tiramisu s banánem
Květákové těstoviny se šunkou a nivou
Těstovinový salát se šunkou a paprikou
Kuřecí řízky s klobáskou (v alobalu)
Ořechová roláda s piškotovo-kávovou…
Zapečené brambory se špenátem a…
Pesto z medvědího česneku
Těstoviny s pečenými rajčaty, cuketou…
Švestkový koláč s drobenkou bez kynutí
Domácí kečup
Klasické lečo
Cuketové bramboráky
Nepečený ovocný dort
Houbová omáčka s bramborovými buchtami
Originální řecké tzatziki