Švestková povidla bez míchání
Švestková roláda
Švestková povidla
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Je opravdu moc dobrá, cukru možná stačí míň.
Tahle omáčka se dělá i u nás - ve východních Čechách. Říkáme jí "slívovačka" a jí se k ní uzené maso a bramborový knedlík a je opravdu dobrá. Nebojte se vyzkoušet.
Smažený kapr
Salát z brambor a kyselého zelí
Kávové řezy s ořechy, čokoládou a…
Palačinky s tvarohem a čokoládou
Rybí pomazánka od Moni
Gratinovaný lilek a cuketa
Kuře s brokolicí a hořčičnou omáčkou
Domácí vanilková zmrzlina s mascarpone
Jednoduché švestkovo-makové kynuté…
Kuřecí miso polévka s nudlemi a…
Meruňková marmeláda (džem)
Báječná cuketová polévka
Plněné papriky podle časopisu F.O.O.D.
Kynuté borůvkové knedlíky
Cukeťák z trouby
Kelímkový jogurtový koláč s ovocem
Hrnkový cuketový perník
Pečený květák s uzenou paprikou