Švestková povidla bez míchání
Švestková roláda
Švestková povidla
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Je opravdu moc dobrá, cukru možná stačí míň.
Tahle omáčka se dělá i u nás - ve východních Čechách. Říkáme jí "slívovačka" a jí se k ní uzené maso a bramborový knedlík a je opravdu dobrá. Nebojte se vyzkoušet.
Kuřecí játra na olivách a víně
Maďarská variace
Boloňské špagety a la Krupi
Šátečky - bezkonkurenční
Ovarová polévka se zeleninou
Těstoviny s ricottou, parmezánem a…
Dušené hovězí s mrkví a fazolkami
Fazolky s vepřovou panenkou
Jednoduchý vajíčkový salát s rajčaty
Čevapčiči s brambory a žampiony na…
Švestkový koláč s drobenkou bez kynutí
Domácí kečup
Klasické lečo
Cuketové bramboráky
Nepečený ovocný dort
Houbová omáčka s bramborovými buchtami
Originální řecké tzatziki