Švestková povidla bez míchání
Švestková roláda
Švestková povidla
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Je opravdu moc dobrá, cukru možná stačí míň.
Tahle omáčka se dělá i u nás - ve východních Čechách. Říkáme jí "slívovačka" a jí se k ní uzené maso a bramborový knedlík a je opravdu dobrá. Nebojte se vyzkoušet.
Čočková polévka s rajčaty
Ovocné knedlíky ze spařeného těsta
Vepřový steak s hranolkami
Zapečené brambory s žampiony a kuřecím
Plněné vepřové plátky
Zdravý chléb do formy
Bramborovo-pórková polévka s fazolemi…
Kuřecí kari maso s cuketou
Kynuté makové buchty
Marinované řecké kuře
Švestkový koláč s drobenkou bez kynutí
Domácí kečup
Klasické lečo
Cuketové bramboráky
Nepečený ovocný dort
Houbová omáčka s bramborovými buchtami
Originální řecké tzatziki