• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Džemy a marmelády Okurky Recepty z cukety
  • Recepty.cz
  • Laskonky II.
Napište svůj komentář k receptu

Laskonky II.

autor: Recepty
0.0
moje hodnoceni
4.0
hodnotilo: 1
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: obtížné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Laskonky II.
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 350
      g cukr krystal jemný
    • 170
      g bílek
    • 100
      g moučkový cukr
    • 200
      g kokos strouhaný

Postup přípravy receptu

1
150 g krystalu svaříme na nit.
2
Bílky ušleháme se zbylým krystalem, po částech přidáme svařený cukr a lehce vmícháme moučku smíchanou s kokosem.
3
Lžící rozetřeme na vymazaný a moukou vysypaný plech z hmoty placičky a usušíme ve velmi mírné troubě (ke konci můžeme troubu pootevřít).
4
Po vychladnutí plníme krémem, který máme rádi (např. kávový nebo oříškový).
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Laskonky III.

Laskonky III.

Laskonky pravých Labužníků

Laskonky pravých Labužníků

Laskonky dle časopisu F.O.O.D.

Laskonky dle časopisu F.O.O.D.

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Lidka Kábrtová | 20. 9. 2005 11:28

    V jakém množství vody svaříme ten cukr?

  • Kuchařka on-line | 20. 9. 2005 09:04

    SNĚHOVÉ: slabě 100-110 °C 25-30 min. podle síly pečiva, dosušit. Viz. článek JAK NA PEČENÍ MOUČNÍKŮ A PEČIVA: http://recepty.atlas.cz/zajimavost.asp?id_zajimavost=JNMOCMQ9

  • Marketa | 20. 9. 2005 03:58

    Mirna trouba je velmi mlhavy pojem - je to 100, 120 ci 150 stupnu? Taky by bylo uzitecne napsat jak asi dlouho peci/susit - 15 minut ci hodinu, kdo vi?Recept se zda byt prima, skoda jen ze chybi lepsi instrukce.

  • Jana z VM | 23. 3. 2005 11:00

    Máte to teda v tom Německu těžké... Já sice hodně a hodně peču, ale laskoňky od té doby, co jsou k dostání polotovary velice dobré a drobné, tak je pouze naplním výborným krémem a mám po starostech. Ony se, totiž , laskonky nepečou moc dobře, musí se sušit a když nejsou dobře našlehané, tak se roztíkají. Moje maminka je dělalaa mám na to doma dřevěnou formu, ale je jednodušší laskonky koupit.. Vždyť určitě jezdíte na návštěvu do ČR, tak si je někdy kupte, mají celkem dlouhou záruční dobu!!

  • Jana Ehnes | 22. 3. 2005 20:34

    Vidim, ze nejsem sama, kdo v Nemecku zatouzil po laskonkach. Doufam, ze se mi podari

  • Patrick Schmitt | 12. 9. 2004 11:56

    Nevím, jestli dělám neco špatně, ale mě se to s tímto receptem jestě nikdy nepovedlo. U mě se to vždy rozteče... Normálně bych zašel do cukrárny a bylo by, ovšem v SRN to bohužel nejde. :-(

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Zákusky Nejlepší dezerty
Moučníky Zákusky Pečení Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Bílek Cukr krystal Kokos Moučkový cukr
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Zelné závitky s mletým masem

Zelné závitky s mletým masem

Super jablkové knedlíky

Super jablkové knedlíky

Česneková krkovička naložená v mléce

Česneková krkovička naložená v mléce

"Čína" se sojovým masem a kedlubnou

"Čína" se sojovým masem a kedlubnou

Jablečný koktejl

Jablečný koktejl

Jednoduché staročeské plátky se žampiony

Jednoduché staročeské plátky se…

Salát Caprese II

Salát Caprese II

Kuře / králík na zelenině (nejen) z remosky

Kuře / králík na zelenině (nejen) z…

Kančí guláš s bramborami

Kančí guláš s bramborami

Doporučujeme

20 minut
Těstoviny se sušenými rajčaty

Těstoviny se sušenými rajčaty

55 minut
Jablečná buchta

Jablečná buchta

50 minut
Kulajda

Kulajda

40 minut
Kotlety s ořechy a smaženou cibulkou

Kotlety s ořechy a smaženou cibulkou

30 minut
Americké lívance

Americké lívance

30 minut
Bramborový salát s čočkou a pečenou dýní

Bramborový salát s čočkou a pečenou…

50 minut
Makovec se švestkami

Makovec se švestkami

15 minut
Huevos rancheros

Huevos rancheros

75 minut
Vanilkový cheesecake

Vanilkový cheesecake

Poslední sledované recepty

115
Zázvorový macerát - sirup pro dospělé
Zázvorový macerát -…
98
Butter chicken masala
Butter chicken masala
76
Sladké pohlazení
Sladké pohlazení
66
Houbové aglio olio
Houbové aglio olio
64
Houbový kuskus - rychle a chutně
Houbový kuskus - rychle…

Zajímavé články

Nejkrásnější podzimní věnce z jedlých surovin: Krása a kreativita v jednom
Nejkrásnější podzimní věnce z jedlých surovin:…
Jasmínový čaj je v kurzu. Naučte se z něj připravit lahodný nápoj i dezert podle receptu Josefa Maršálka
Jasmínový čaj je v kurzu. Naučte se z něj…
Nepečený dezert 3x jinak: Zkuste oblíbenou dobrotu prince Harryho, čokoládový tiffin nebo karamelové pokušení
Nepečený dezert 3x jinak: Zkuste oblíbenou…
Burčák je zpět! Kolik ho vypít, aby vám prospěl, a jak poznat ten kvalitní?
Burčák je zpět! Kolik ho vypít, aby vám prospěl,…
Nejlepší pečené brambory? Zkuste recept na bouchačky od Jamieho Olivera
Nejlepší pečené brambory? Zkuste recept na…
AHA.cz Třaskavý konec u Boučka? Vyjádření moderátora mluví za vše

Třaskavý konec u Boučka? Vyjádření moderátora mluví za vše

Mimibazar Recenze aplikace Molecula: Inovace v péči o zdraví! Pomáhá mít zdraví celé rodiny pod kontrolou

Recenze aplikace Molecula: Inovace v péči o zdraví! Pomáhá mít zdraví celé rodiny pod kontrolou

Dáma.cz Jogurt, džus, müsli: Škodlivé potraviny, které byste měla vyřadit z jídelníčku

Jogurt, džus, müsli: Škodlivé potraviny, které byste měla vyřadit z jídelníčku

Blesk pro ženy Horoskop na víkend 20.–21. 9. 2025: Kdo zažije romantiku a kdo si užije rodinnou pohodu?

Horoskop na víkend 20.–21. 9. 2025: Kdo zažije romantiku a kdo si užije rodinnou pohodu?

Ženy.cz Podpatky mi zlepšily život! A vám ho rozhodně zlepší taky

Podpatky mi zlepšily život! A vám ho rozhodně zlepší taky

Blesk.cz Michaela Bakala Maláčová: Pohřbila tatínka!

Michaela Bakala Maláčová: Pohřbila tatínka!

SportRevue.cz Památné duo Poulíček a Tittelbach. Připomeňte si jejich 13 nejlepších hlášek

Památné duo Poulíček a Tittelbach. Připomeňte si jejich 13 nejlepších hlášek

Maminka.cz Pobuřující a zvrhlé? Nikoli, takhle se vychovávalo za dob našich prababiček. Neuvěřitelné fotografie jsou důkazem!

Pobuřující a zvrhlé? Nikoli, takhle se vychovávalo za dob našich prababiček. Neuvěřitelné fotografie jsou důkazem!

Blesk Horoskopy Jak poznat, že se ve vás probouzí životní energie? Tyto signály vám napoví

Jak poznat, že se ve vás probouzí životní energie? Tyto signály vám napoví

  • Recepty.cz
  • Laskonky II.
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact