Gratinovaný fenykl dle časopisu F.O.O…
Listové těsto dle časopisu F.O.O.D.
Kuře Marengo dle časopisu F.O.O.D.
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Trvalo mi to cca 2.5 hodiny. Všem doma moc chutnalo jen ingrediencí na výplň je až moc. Náplň mi ještě zbyla a to nemalé množství.
Velikonoční jidáše - krok za krokem
Linecký tvarohový koláč
Bohaté řízky
Jablka v županu podle Lorenze Lamase
Kuřecí steak na bylinkovém másle
Utopenci IV.
Asijský kuskus
Medové řezy alá falešný medovník
Čokoládový fondán - chocolate fondant
Kuře ve smetanové omáčce s parmazánem
Klasická zelňačka
Švédské masové kuličky
Litý perník s jablky
Nejjednodušší gratinované brambory
French toast
Mačkané brambory
Vanilkový cheesecake
Dršťková polévka z václavek