Gratinovaný fenykl dle časopisu F.O.O…
Listové těsto dle časopisu F.O.O.D.
Kuře Marengo dle časopisu F.O.O.D.
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Trvalo mi to cca 2.5 hodiny. Všem doma moc chutnalo jen ingrediencí na výplň je až moc. Náplň mi ještě zbyla a to nemalé množství.
Mramorová bábovka
Bramborová pánev (omeleta)
Vepřové maso ve vlastní šťávě
Růžičková kapusta
Bílkový MARGOT hřbet
Česneková pomazánka z červené řepy a…
"Piña Colada" ananasovo-kokosové řezy…
Pečené vepřové plátky v debrecínském…
Kuřecí kousky s bulgurem
Francouzské brambory s pórkem
Perníčky
Linecké cukroví krok za krokem
Vanilkové rohlíčky VI.
Segedínský guláš - F.O.O.D.
Kouzelný vaječný koňak
Madlenky
Čerstvé kimchi
Klasický recept na polevu na perníčky