Gratinovaný fenykl dle časopisu F.O.O…
Listové těsto dle časopisu F.O.O.D.
Kuře Marengo dle časopisu F.O.O.D.
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Trvalo mi to cca 2.5 hodiny. Všem doma moc chutnalo jen ingrediencí na výplň je až moc. Náplň mi ještě zbyla a to nemalé množství.
Zapékaná zelenina
Boloňské brambory
Cibulová pizza z listového těsta
Játrové špízy (kořeněná játra) -…
Bramborová (úková) omáčka
„Šiml“: makovo-tvarohová náplň do…
Těstoviny se smetanovo-sýrovou…
Špecle s kořenovou zeleninou
Zeleninové smoothie s jablkem
Cuketové placky
Cukeťák z trouby
Domácí kečup
Ricottový koláč s malinami a…
Plněné papriky podle časopisu F.O.O.D.
Ostružinový koláč s broskvemi
Pravé maďarské lečo
Čevapi s ajvarem
Okurky ve vinném octě