Maso smícháme s drobně nakrájenou cibulkou, nasekaným česnekem, ochutíme kečupem, pepřem, solí, oregánem.
2
Lasagne vyložíme na dno pekáčku, pokropíme smetanou, přikryjime vrstvou masa, poklademe nakrájenými žampiony, zalijeme kečupem, posypeme menším množstvím sýra. Přikryjeme lasagnemi, které vždy pokropíme smetanou, vrstvou masa, žampiony, kečup a sýr. Navrchu budou lasange, které můžeme přikrýt zakysanou smetanou a posypat strouhaným sýrem.
Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Komentáře k receptu
Jiřina
|4. 12. 2013 19:09
Ahojky. Jen si dovolím tu nechat svojí stopu. Lasagne si dělám doma s boloňskou omáčkou a chtělo to trochu změnu. Velké NE má u nás kečup a proto jsem jej nahradila rajčaty. Kupuji je v konzervě a už te tam přimíchaná i bazalka, i když je jí opravdu poskrovnu. Až na kečup a koupené lasage jsem nic nevyměnila, ani neubrala, strouhaný sýr nebyl definován a proto jsem je jednou vykouzlila s ementálem a po druhé s parmezánem a wau, jen se po nich zaprášilo. <3 Jistě mi odpustíte poněkud vulgárnější výraz, ale já je prostě žeru. :-P
Lasagne dělám podle tohoto receptu, jsou moc dobré, jen si nejprve osmahnu na oleji cibulku, přidám masu, dochutím, nechám cca 5 minut dělat. Pak postupuji jak je zde popeáno a moc nám to chutná. Možná do "pravých italských" žampiony nepatří, ale u nás mají za 1***
Lasagne dělám podle tohoto receptu, jsou moc dobré, jen si nejprve osmahnu na oleji cibulku, přidám masu, dochutím, nechám cca 5 minut dělat. Pak postupuji jak je zde popeáno a moc nám to chutná. Možná do "pravých italských" žampiony nepatří, ale u nás mají za 1***