• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Halloween Nakládané houby Krémové a husté polévky
  • Recepty.cz
  • Lasagne s lososem a se špenátem
Napište svůj komentář k receptu

Lasagne s lososem a se špenátem

autor: Recepty
0.0
moje hodnoceni
5.0
hodnotilo: 3
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: střední
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Lasagne s lososem a se špenátem
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 500
      g losos nebo jiné filety z ryby - čerstvé nebo mražené
    • 1
      balení mražený špenát
    • 1
      kelímek zakysaná smetana
    • sůl
    • pepř mletý
    • 1
      ks citron
    • 100
      g sýr
    • 9
      plátek lasagne

Postup přípravy receptu

1
Najprve připravíme špenát dle vlastní chuti. Do osolené vroucí vody přidáme na 3 minuty předvařené lasagne (návod je napsaný na krabičce). Lososa očistíme, osolíme, opepříme, pokapeme citronem. Až lasagne a špenát budou hotové, připravíme si zapékací misku, do které na dno dáme tak 2 lžíce špenátu, rozetřeme po celé misce, a na dno dáme 3 plátky vařených lasagní, na ně dáme vrstvu špenátu, pak kousky lososa. Proceduru opakujeme, lasagne, špenát, losos a posledni vrstva plátků lasagní. Povrch pomažeme zakysanou smetanou (větší vrstvou) ochucenou solí, pepřem a můžeme posypat strouhaným sýrem. Dáme do trouby zapéct na cca 40 minut při 250 °C.
2
TIP: Do špenátu při jeho vaření na konci, přidejte 2 lžičky smetany, bude mít mnohem lepší a smetanovější chuť. Podle chuti můžete k lososu přidat i plátky vařeného vajíčka.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Lasagne se špenátem a kuřecím masem bez bešamelu

Lasagne se špenátem a kuřecím masem…

Lahodný salát s uzeným lososem

Lahodný salát s uzeným lososem

Chřest s marinovaným lososem

Chřest s marinovaným lososem

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Tonto
    Tonto | 27. 7. 2014 19:38

    Musím říct, že opravdu výborné. Kombinace špenátu a ryby mě nikdy nezklame! :)

  • Marcela Žihlová | 16. 1. 2010 09:36

    Musím přidat, že jsou opravdu výborné. Mě osobně chutnají mnohem víc, než klasicky s mletým masem a rajčaty. Smetanu jsem také nepřidávala. Pro milovníky ryb to pravé :) Dávám 1

  • Marcela Žihlová | 11. 7. 2009 16:33

    Dnes jsem je vyzkoušela a musím říct, že jsou výborné. Lasagne jsem dělala vůbec poprvé a celá rodina si pochvalovala. Akorát jsem vynechala smetanu navrch, jen jsem posypala sýrem.

  • Marketa | 13. 4. 2007 02:06

    Ja delam lasagne vzdy priklopene alobalem, pak vrchni vrstva neztvrdne.

  • Di | 17. 7. 2005 11:30

    Mě by se k tomu hodila spíše sladká smetana. Ala jinak to vypadá velmi lákavě.

  • Jana | 10. 7. 2005 15:55

    Bylo to docela dobré, ale příště to budu dělat bez té smetany.

  • jana | 11. 5. 2005 17:07

    zrovna dneska jsem delala domaci lasagne-tady v obchode nejsou.200g polohr. mouky, dve vejce,asi pul deci vody,spetka soli.Udelam tuzsi testo,vyvalim,je to na devet platku.Varim je asi sest minut.

  • Verbenka | 9. 5. 2005 10:44

    Domácí lasagně? Stejně jako domácí nudle, jen se jinak pokrájí - tj. vajíčko + polohr. mouka + špetka soli + kapka octa. Udělá se tuhé těsto, které se potom rozválí na co nejtenší plát a nechá uschnout. Po té se krájí.

  • Anonym | 8. 5. 2005 20:24

    Jak udělat domácí lasagně?Dík V.K.

  • smile smile | 7. 5. 2005 05:39

    Kdyz varim lasagne, posledni vrstvu zakoncim tak, ze na masovou smes uz jen huste nasypu syr, a necham zapect. Kdyz date jako posledni vrstvu nudlovou placku, zkrouti se to.

  • martin švehla | 30. 3. 2005 22:53

    já to vařil ale nejvrchnější vrstva lasaní se mi zkroutila a ztvrdla, co s tím?Díky moc.-

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Přílohy, pečivo a luštěniny Těstoviny & rizota
Pokrmy Přílohy Z těstovin Těstoviny Oběd Večeře Pečení Itálie Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Citron Lasagne Losos Mražený špenát Pepř mletý Sůl Sýr Zakysaná smetana
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Grilovací marináda I.

Grilovací marináda I.

Ostrá pomazánka s pivem

Ostrá pomazánka s pivem

Tuňáková pomazánka IV.

Tuňáková pomazánka IV.

Výborný chléb, který se vždy povede

Výborný chléb, který se vždy povede

Rybičková pomazánka II.

Rybičková pomazánka II.

Bůček trochu jinak

Bůček trochu jinak

Zapečený lilek  (nejen) s rýží

Zapečený lilek (nejen) s rýží

Dobré špízy

Dobré špízy

Chalupářská hrstková polévka

Chalupářská hrstková polévka

Doporučujeme

30 minut
Kuře ve smetanové omáčce s parmazánem

Kuře ve smetanové omáčce s parmazánem

35 minut
Klasická zelňačka

Klasická zelňačka

40 minut
Švédské masové kuličky

Švédské masové kuličky

55 minut
Litý perník s jablky

Litý perník s jablky

70 minut
Nejjednodušší gratinované brambory

Nejjednodušší gratinované brambory

20 minut
French toast

French toast

30 minut
Mačkané brambory

Mačkané brambory

75 minut
Vanilkový cheesecake

Vanilkový cheesecake

80 minut
Dršťková polévka z václavek

Dršťková polévka z václavek

Poslední sledované recepty

19
Rychlá bábovka
Rychlá bábovka
17
Kýta v žampionové omáčce
Kýta v žampionové omáčce
16
Vláčný perník s jablky
Vláčný perník s jablky
15
Kynutá skořicová bábovka
Kynutá skořicová bábovka
12
Rýžové krokety (noky), základní recept
Rýžové krokety (noky),…

Zajímavé články

Jak uskladnit jablka? Tipy a rady, díky kterým vám vydrží až do jara
Jak uskladnit jablka? Tipy a rady, díky kterým…
Pizza z květáku je podzimní hit. Je zdravá, bez lepku a s minimem kalorií!
Pizza z květáku je podzimní hit. Je zdravá, bez…
Pěkně vypečené brambory: Vyzkoušejte 20 nejlepších receptů z trouby pro celou rodinu
Pěkně vypečené brambory: Vyzkoušejte 20…
Od pondělí do pátku: Podzimní recepty, které připravíte za půl hodiny
Od pondělí do pátku: Podzimní recepty, které…
Labubu dorty jsou hit! Oblíbená postavička dobývá cukrárny po celém světě
Labubu dorty jsou hit! Oblíbená postavička dobývá…
AHA.cz Polívka po mozkové příhodě: Hrozí trvalé následky?

Polívka po mozkové příhodě: Hrozí trvalé následky?

Mimibazar Šetrná pomoc při rýmě: Naučte děti smrkat a sáhněte po homeopatikách

Šetrná pomoc při rýmě: Naučte děti smrkat a sáhněte po homeopatikách

Dáma.cz Terence Hill: Fešáka s modrýma očima proslavily westerny. Jak vypadá dnes?

Terence Hill: Fešáka s modrýma očima proslavily westerny. Jak vypadá dnes?

Blesk pro ženy Podzimní barvy podle Ani Geislerové: Proč v jejím podání nejsou nuda?

Podzimní barvy podle Ani Geislerové: Proč v jejím podání nejsou nuda?

Ženy.cz Ústní wellness rozzáří váš úsměv. Navíc podpoří zdraví celého těla i duševní pohodu

Ústní wellness rozzáří váš úsměv. Navíc podpoří zdraví celého těla i duševní pohodu

Blesk.cz Nečekaná smrt Diane Keatonové (†79) odhalila její bohatství: Miliardové dědictví!

Nečekaná smrt Diane Keatonové (†79) odhalila její bohatství: Miliardové dědictví!

SportRevue.cz Jedou z kopce. 9 slavných fotbalistů, jejichž kdysi zářivá kariéra padá strmě dolů

Jedou z kopce. 9 slavných fotbalistů, jejichž kdysi zářivá kariéra padá strmě dolů

Maminka.cz První sedmerčata na světě: 42 lahví mléka a 52 plenek denně. Jejich táta nezvládl péči a opustil je, dnes jsou z nich premianti

První sedmerčata na světě: 42 lahví mléka a 52 plenek denně. Jejich táta nezvládl péči a opustil je, dnes jsou z nich premianti

Blesk Horoskopy Tarotskop na říjen: Na Váhy toho bude moc, Střelci se vrhnou do dobrodružství a Býky čeká láska

Tarotskop na říjen: Na Váhy toho bude moc, Střelci se vrhnou do dobrodružství a Býky čeká láska

  • Recepty.cz
  • Lasagne s lososem a se špenátem
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact