• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Džemy a marmelády Okurky Recepty z cukety
  • Recepty.cz
  • Lasagne s lososem a se špenátem
Napište svůj komentář k receptu

Lasagne s lososem a se špenátem

autor: Recepty
0.0
moje hodnoceni
5.0
hodnotilo: 3
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: střední
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Lasagne s lososem a se špenátem
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 500
      g losos nebo jiné filety z ryby - čerstvé nebo mražené
    • 1
      balení mražený špenát
    • 1
      kelímek zakysaná smetana
    • sůl
    • pepř mletý
    • 1
      ks citron
    • 100
      g sýr
    • 9
      plátek lasagne

Postup přípravy receptu

1
Najprve připravíme špenát dle vlastní chuti. Do osolené vroucí vody přidáme na 3 minuty předvařené lasagne (návod je napsaný na krabičce). Lososa očistíme, osolíme, opepříme, pokapeme citronem. Až lasagne a špenát budou hotové, připravíme si zapékací misku, do které na dno dáme tak 2 lžíce špenátu, rozetřeme po celé misce, a na dno dáme 3 plátky vařených lasagní, na ně dáme vrstvu špenátu, pak kousky lososa. Proceduru opakujeme, lasagne, špenát, losos a posledni vrstva plátků lasagní. Povrch pomažeme zakysanou smetanou (větší vrstvou) ochucenou solí, pepřem a můžeme posypat strouhaným sýrem. Dáme do trouby zapéct na cca 40 minut při 250 °C.
2
TIP: Do špenátu při jeho vaření na konci, přidejte 2 lžičky smetany, bude mít mnohem lepší a smetanovější chuť. Podle chuti můžete k lososu přidat i plátky vařeného vajíčka.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Lasagne se špenátem a kuřecím masem bez bešamelu

Lasagne se špenátem a kuřecím masem…

Lahodný salát s uzeným lososem

Lahodný salát s uzeným lososem

Chřest s marinovaným lososem

Chřest s marinovaným lososem

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Tonto
    Tonto | 27. 7. 2014 19:38

    Musím říct, že opravdu výborné. Kombinace špenátu a ryby mě nikdy nezklame! :)

  • Marcela Žihlová | 16. 1. 2010 09:36

    Musím přidat, že jsou opravdu výborné. Mě osobně chutnají mnohem víc, než klasicky s mletým masem a rajčaty. Smetanu jsem také nepřidávala. Pro milovníky ryb to pravé :) Dávám 1

  • Marcela Žihlová | 11. 7. 2009 16:33

    Dnes jsem je vyzkoušela a musím říct, že jsou výborné. Lasagne jsem dělala vůbec poprvé a celá rodina si pochvalovala. Akorát jsem vynechala smetanu navrch, jen jsem posypala sýrem.

  • Marketa | 13. 4. 2007 02:06

    Ja delam lasagne vzdy priklopene alobalem, pak vrchni vrstva neztvrdne.

  • Di | 17. 7. 2005 11:30

    Mě by se k tomu hodila spíše sladká smetana. Ala jinak to vypadá velmi lákavě.

  • Jana | 10. 7. 2005 15:55

    Bylo to docela dobré, ale příště to budu dělat bez té smetany.

  • jana | 11. 5. 2005 17:07

    zrovna dneska jsem delala domaci lasagne-tady v obchode nejsou.200g polohr. mouky, dve vejce,asi pul deci vody,spetka soli.Udelam tuzsi testo,vyvalim,je to na devet platku.Varim je asi sest minut.

  • Verbenka | 9. 5. 2005 10:44

    Domácí lasagně? Stejně jako domácí nudle, jen se jinak pokrájí - tj. vajíčko + polohr. mouka + špetka soli + kapka octa. Udělá se tuhé těsto, které se potom rozválí na co nejtenší plát a nechá uschnout. Po té se krájí.

  • Anonym | 8. 5. 2005 20:24

    Jak udělat domácí lasagně?Dík V.K.

  • smile smile | 7. 5. 2005 05:39

    Kdyz varim lasagne, posledni vrstvu zakoncim tak, ze na masovou smes uz jen huste nasypu syr, a necham zapect. Kdyz date jako posledni vrstvu nudlovou placku, zkrouti se to.

  • martin švehla | 30. 3. 2005 22:53

    já to vařil ale nejvrchnější vrstva lasaní se mi zkroutila a ztvrdla, co s tím?Díky moc.-

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Přílohy, pečivo a luštěniny Těstoviny & rizota
Pokrmy Přílohy Z těstovin Těstoviny Oběd Večeře Pečení Itálie Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Citron Lasagne Losos Mražený špenát Pepř mletý Sůl Sýr Zakysaná smetana
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Filé po cikánsku

Filé po cikánsku

Velikonoční beránek - fofr

Velikonoční beránek - fofr

Ravioli s náplní

Ravioli s náplní

Tvarohová bábovka s kakaem

Tvarohová bábovka s kakaem

Pivní pomazánka

Pivní pomazánka

Výborné koblížky z trouby

Výborné koblížky z trouby

Bostonské krémové mufiny

Bostonské krémové mufiny

Vaječná omeleta s medvědím česnekem

Vaječná omeleta s medvědím česnekem

Chalupářská hrstková polévka

Chalupářská hrstková polévka

Doporučujeme

35 minut
Zapečené noky s rajčaty a mletým masem

Zapečené noky s rajčaty a mletým masem

55 minut
Jablečná buchta

Jablečná buchta

50 minut
Kulajda

Kulajda

40 minut
Kotlety s ořechy a smaženou cibulkou

Kotlety s ořechy a smaženou cibulkou

30 minut
Americké lívance

Americké lívance

30 minut
Bramborový salát s čočkou a pečenou dýní

Bramborový salát s čočkou a pečenou…

50 minut
Makovec se švestkami

Makovec se švestkami

15 minut
Huevos rancheros

Huevos rancheros

75 minut
Vanilkový cheesecake

Vanilkový cheesecake

Poslední sledované recepty

152
Zapečené vaječné toasty
Zapečené vaječné toasty
91
Fazolový salát se zeleninou - zdravě a chutně
Fazolový salát se…
85
Makarony se sýrem
Makarony se sýrem
84
Restované žampiony s bramborami a kadeřávkem
Restované žampiony s…
84
Bramborovo-brokolicový salát s kozím sýrem
Bramborovo-brokolicový…

Zajímavé články

Nejlepší pečené brambory? Zkuste recept na bouchačky od Jamieho Olivera
Nejlepší pečené brambory? Zkuste recept na…
Jablečný koláč 4x jinak: Upečte si sypaný, z křehkého těsta, s mandlemi nebo pudinkem
Jablečný koláč 4x jinak: Upečte si sypaný, z…
Dýňové latte lepší než z kavárny. Naučte se, jak ho připravit doma
Dýňové latte lepší než z kavárny. Naučte se, jak…
Recepty z mletého masa: 6 bezkonkurenčně nejlepších obědů
Recepty z mletého masa: 6 bezkonkurenčně…
Tak trochu jiný chleba: Jak na indický naan, francouzský fougasse nebo italskou focacciu
Tak trochu jiný chleba: Jak na indický naan,…
AHA.cz Z Mareše je troska: Rozvod s Monikou, nebo vážná nemoc?

Z Mareše je troska: Rozvod s Monikou, nebo vážná nemoc?

Mimibazar Recenze aplikace Molecula: Inovace v péči o zdraví! Pomáhá mít zdraví celé rodiny pod kontrolou

Recenze aplikace Molecula: Inovace v péči o zdraví! Pomáhá mít zdraví celé rodiny pod kontrolou

Dáma.cz Cher, Mickey Rourke nebo Meg Ryan: Hvězdy 80. let, které plastika změnila k nepoznání

Cher, Mickey Rourke nebo Meg Ryan: Hvězdy 80. let, které plastika změnila k nepoznání

Blesk pro ženy Jaké boty se nosily v roce, kdy jste se narodila?

Jaké boty se nosily v roce, kdy jste se narodila?

Ženy.cz Podpatky mi zlepšily život! A vám ho rozhodně zlepší taky

Podpatky mi zlepšily život! A vám ho rozhodně zlepší taky

Blesk.cz Obnovená premiéra Plesu upírů: Zamilovaná Žilková a vysmátý Artur

Obnovená premiéra Plesu upírů: Zamilovaná Žilková a vysmátý Artur

SportRevue.cz 16 nejdražších přestupů českých fotbalistů v historii. Králem je (stále) Pavel Nedvěd

16 nejdražších přestupů českých fotbalistů v historii. Králem je (stále) Pavel Nedvěd

Maminka.cz KVÍZ: Kolik si toho pamatujete z první a druhé třídy? Otestujte se, jak jste na tom s prvoukou

KVÍZ: Kolik si toho pamatujete z první a druhé třídy? Otestujte se, jak jste na tom s prvoukou

Blesk Horoskopy Jaké jste znamení podle indického horoskopu? Najděte si to své!

Jaké jste znamení podle indického horoskopu? Najděte si to své!

  • Recepty.cz
  • Lasagne s lososem a se špenátem
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact