• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Halloween Nakládané houby Krémové a husté polévky
  • Recepty.cz
  • Lasagne s chřestem a nivovou omáčkou
Napište svůj komentář k receptu

Lasagne s chřestem a nivovou omáčkou

autor: Recepty
0.0
moje hodnoceni
4.8
hodnotilo: 4
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: střední
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Lasagne s chřestem a nivovou omáčkou
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 1
      balení lasagne
    • 150
      g sýr niva
    • 2
      ks tavený sýr
    • 1
      kelímek sladká smetana
    • 1
      svazek chřest
    • 4
      ks rajčata
    • 1
      lžička bazalka čerstvá
    • 1
      lžička petrželka čerstvá
    • sýr nebo na tenké plátky nakrájený sýr Gouda

Postup přípravy receptu

1
Nastrouháme Nivu, přidáme tavený sýr, zalijeme sladkou smetanou a spolu prohřejeme za vzniku lahodné omáčky. Spaříme chřest asi 10 minut v mírně osolené vodě. Rajčata nakrájíme na kostičky a poklademe jimi dno zapékací misky, kterou jsme nejprve potřeli olivovým olejem. Posypeme čerstvou bazalkou a pertželkou.
2
Postupně vrstvíme lasagne, na ně spařený chřest, strouhaný sýr, bazalku a petrželku a zalíváme nivovou omáčkou. Poslední vrstvu ještě hustě posypeme strouhaným sýrem (nebo na plátky nakrájeným sýren Goudou). Zapékáme ve vyhřáté troubě 20-30 minut.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Těstoviny s žampionovo-nivovou omáčkou

Těstoviny s žampionovo-nivovou omáčkou

Masové nudličky s cuketovo-nivovou omáčkou

Masové nudličky s cuketovo-nivovou…

Kuřecí nudličky s nivovou omáčkou

Kuřecí nudličky s nivovou omáčkou

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Klara 101 | 14. 6. 2011 20:30

    Výborné, super !!! :-)

  • Markéta Navrátilová | 31. 5. 2009 15:24

    Vynikající. Všem vřele doporučuji. Není to těžké, ale naprosto výborné.

  • Dana Vorlová | 3. 5. 2009 20:47

    Výborné ! Doporučuji všem

  • staffenl | 12. 5. 2007 15:00

    ja dala kolínka a bylo to super

  • nora | 4. 5. 2007 21:24

    lasagne prodávají i předvařené

  • Ivky | 11. 2. 2007 10:16

    Jelikož jsem si recept smyslela na poslední chvíli, nedala jsem tam chřest. Lasagne jsem předvařila a za těch 25 minutek, jsme si už pochutnávali. Výborné a hodně syté.

  • baboui | 24. 5. 2006 13:46

    vynikající!!!!

  • venca | 11. 7. 2005 15:58

    ma pritelkyne delala lasagne podle tohoto receptu a byly ...no proste vynikajici-vrele doporucuji:o) zvlaste pro milovniky jemnych chuti a smetanovych omacek, nebudete litovat

  • Anonym | 11. 7. 2005 14:52

    Lze udělat i z tvrdých lasagní, udělat omáčku trošku řidší a dát tomu více času.

  • Vlasta | 11. 7. 2005 13:19

    Lze to udělat z platu tvrdých lasagní nebo musí byt předvařené?

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Těstoviny & rizota
Pokrmy Z těstovin Oběd Večeře Pečení Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Bazalka Chřest Lasagne Petrželka Rajčata Sladká smetana Sýr Sýr Niva Tavený sýr
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Cuketové chlupaté knedlíky

Cuketové chlupaté knedlíky

Hnětynky

Hnětynky

Náš domácí štrúdl

Náš domácí štrúdl

Sejkory

Sejkory

Česnekovo-sýrová omáčka

Česnekovo-sýrová omáčka

Česneková plec

Česneková plec

Jednoduchá kuřecí směs s mozzarellou

Jednoduchá kuřecí směs s mozzarellou

Jahodový (ovocný) pohár

Jahodový (ovocný) pohár

Piña colada / Koktejly

Piña colada / Koktejly

Doporučujeme

35 minut
Zapečené noky s rajčaty a mletým masem

Zapečené noky s rajčaty a mletým masem

35 minut
Klasická zelňačka

Klasická zelňačka

40 minut
Švédské masové kuličky

Švédské masové kuličky

55 minut
Litý perník s jablky

Litý perník s jablky

70 minut
Nejjednodušší gratinované brambory

Nejjednodušší gratinované brambory

20 minut
French toast

French toast

30 minut
Mačkané brambory

Mačkané brambory

75 minut
Vanilkový cheesecake

Vanilkový cheesecake

80 minut
Dršťková polévka z václavek

Dršťková polévka z václavek

Poslední sledované recepty

16
Míša dort
Míša dort
15
Plněné kynuté knedlíky vepřovými výpečky
Plněné kynuté knedlíky…
14
Domácí šťáva z josty
Domácí šťáva z josty
13
Vepřové maso s celerem
Vepřové maso s celerem
11
Smetanovokuřecí omáčka na gnocchi
Smetanovokuřecí omáčka…

Zajímavé články

Od pondělí do pátku: Bleskové bramborové noky 5x jinak
Od pondělí do pátku: Bleskové bramborové noky 5x…
Dýňová polévka: 6 osvědčených tipů, jak na ni!
Dýňová polévka: 6 osvědčených tipů, jak na ni!
Nejpovedenější dorty na Halloween: Mohou být strašidelné, až děsivé, ale i elegantní a krásné
Nejpovedenější dorty na Halloween: Mohou být…
Pečené kaštany: Příprava v troubě je jednoduchá a chutnají jako z trhu
Pečené kaštany: Příprava v troubě je jednoduchá a…
Jak ještě zpracovat jablka? Uvařte z nich skvělou přesnídávku nebo povidla bez práce
Jak ještě zpracovat jablka? Uvařte z nich skvělou…
AHA.cz Dračice Šafářová vyrazila do společnosti: Brada spadla i Plekancovi!

Dračice Šafářová vyrazila do společnosti: Brada spadla i Plekancovi!

Mimibazar Jak šetrně dětem pomoci při rýmě: Naučte je smrkat a zkuste homeopatika

Jak šetrně dětem pomoci při rýmě: Naučte je smrkat a zkuste homeopatika

Dáma.cz Láska mezi slavnými: 7 českých párů, kterým vztah vydržel celý život. Jaký je jejich návod na štěstí?

Láska mezi slavnými: 7 českých párů, kterým vztah vydržel celý život. Jaký je jejich návod na štěstí?

Blesk pro ženy Jak na šatník podle Evy Pavlové? Tyhle kousky budou slušet všem bez ohledu na věk!

Jak na šatník podle Evy Pavlové? Tyhle kousky budou slušet všem bez ohledu na věk!

Ženy.cz Partner(ka) má ADHD. Jak to přežít a co když jste na tom stejně?

Partner(ka) má ADHD. Jak to přežít a co když jste na tom stejně?

Blesk.cz Oblíbená zpěvačka se stane maminkou: Poupěnka čeká miminko!

Oblíbená zpěvačka se stane maminkou: Poupěnka čeká miminko!

SportRevue.cz FOTO: Vzpomínáte? 28 krásek, které jsme sledovali na olympiádě v Pchjongčchangu

FOTO: Vzpomínáte? 28 krásek, které jsme sledovali na olympiádě v Pchjongčchangu

Maminka.cz Kuriozita: Osmnáctiměsíční batole vypadá stejně jako jeho tříletá sestra. 'Každý měsíc kupuji nové boty,' říká maminka

Kuriozita: Osmnáctiměsíční batole vypadá stejně jako jeho tříletá sestra. 'Každý měsíc kupuji nové boty,' říká maminka

Blesk Horoskopy Co o vás říká číslo narození? Ukazuje vaši minulost a prozradí silné a slabé stránky

Co o vás říká číslo narození? Ukazuje vaši minulost a prozradí silné a slabé stránky

  • Recepty.cz
  • Lasagne s chřestem a nivovou omáčkou
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact