Taky mi tam protlak a rajčata vůbec nesedí. Budu dělat jen s bešamelem. Už se těším..... :-)
A taky si rikam, ze by to moozna bylo o dost lepsi s besamelem a tu rajskou omacku uplne vynechat.
Kdybych nemela nacatej protlak, tak taky urcite dam prednost cerstvym rajcatum nebo aspon loupanym v plechovce, protoze ten protlak to cely zkazi. Jako jist se to da ale takova ta typicka umela protlakova chut...Kdyz delam lasagne s mletym masem tak mi to tak neprijde ale u ty brokolice je to hrozne citit.
Dnes jsem je uvařila a musím se přiznat, že jsem byla zklamaná. Místo rajčatového protlaku doporučuji použít čerstvá propasírovaná rajčata. Já jsem použila 300ml protlaku a zbytek jsem "nahradila" rajčaty, ale protlak zkazil chuť celému pokrmu. Myslím, že kdyby to bylo s rajčaty, bylo by to bez chyby :-) Jo a jako první vrstvu dejte lasagne, je to lepší...
Pořád jsem nevěděla jak na lasagně...ale tenhle recept vážně nemá chybu....Díky za inspiraci...Jsou výborné :)
Dnes jsem je varila,jsou opravdu velmi dobre!!1***.Priprava sice asi hodinku,ale vyplati se:)) Otocila jsem malinko pripravu- na vymazanou formu jsem dala nejprve vrstvu lasagni a pak vrstvu rajskeho protlaku s korenim..Myslim,ze v navodu je chyba.DOPORUCUJI i jako slavnostnejsi jidlo + salatek...
jo chci je vyzkoučet ale nejdou .
Jen jedno slovo: vynikající!
dnes jsem je uvařil přítelkyni k večeři a bylo to fenomenální
vcera jsem vyzkousela a bylo to fantasticke....
Lasagne má moje rodina velice ráda, takže je často děláme stejně jako všechny těstoviny. lasagne ale vždy před pečením zaliju šlehačkou. je to sice kalolická bomba, ale výsledek je skvělý! TZkuste sami.
Je to fakt dobrej recept ale taky dost pracnej a zabere to hodně času.
Jsou skutečně výborné. Doporučuji!
ty lasagne jsou vynikajici, ale je to trosku pracnejsi, narocnejsi na cas:-))