• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Džemy a marmelády Okurky Recepty z cukety
  • Recepty.cz
  • Lasagne, jak je máme rádi
Napište svůj komentář k receptu

Lasagne, jak je máme rádi

autor: Horklice
0.0
moje hodnoceni
4.8
hodnotilo: 6
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: střední
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Lasagne, jak je máme rádi
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 1
      balíček lasagne dobré jsou ty, co se nemusí předvařit
    • 3
      ks rajčata velká
    • 3
      plechovka rajský protlak lepší než kečup
    • 3
      ks cibule velké
    • 8
      stroužek česnek
    • 2
      lžíce olej
    • 300
      g eidam sýr
    • 1
      plechovka žampiony krájené
    • 300
      g anglická slanina
    • 1
      špetka sůl
    • 1
      špetka pepř mletý
    • 4
      lžíce oregáno

Postup přípravy receptu

1
Omáčka: na oleji necháme zesklovatět najemno nakrájenou cibuli, pak přidáme na kostky nakrájená (oloupaná) rajčata a na plátky nakrájený česnek, vše osmahneme a zalejeme rajčatovými prolaky, ochutíme solí, pepřem a oregánem. Zapékací misku vymažeme olejem, vložíme první vrstvu lasagní, položíme plátek anglické, dáme žampióny, zalejeme omáčkou, a posypeme sýrem, položíme další vrstvu lasagní a pokračujeme, až do vypotřebování surovin. Poslední vrstva by měly být lasagne zalité omáčkou a hustě posypané sýrem.
2
Zapékáme cca 45 minut.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Cibulový koláč z pořadu "Jak na to"

Cibulový koláč z pořadu "Jak na to"

Bábovka jak od paňmámy

Bábovka jak od paňmámy

Bio lečo aneb jak zabít partnera :)

Bio lečo aneb jak zabít partnera :)

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Daniela Frýdecká | 16. 4. 2009 19:23

    Velmi dobré, konečně se mi povedly lasagne přidala jsem do omáčky olivy a příště přidám na anglické a cibulce orestované mleté maso.

  • Gábina H | 25. 9. 2007 13:49

    Katko, já také žádné lasagne nepředvářím. Důležité je dát na dno pekáčku omáčku, aby spodní vrstva lasagní mohla dobře nasáknout. Neboj se toho a dej vědět, jak se ti povedly.

  • Di | 25. 9. 2007 08:14

    Katko, já nepředvářím žádné. Používám značky Panzani, Riscossa, zkrátka, co mi přijde pod ruku. Začínala jsem s českým výrobkem Nedělní těstoviny, ale ty už asi neexistují.

  • Katka | 24. 9. 2007 22:15

    Mohl by mi někdo poradit kde ty lasagne které se nemusí předvařit mám koupit?Tady v Prostějově to nikde nevedou.Děkuji.

  • Zuzka So | 12. 6. 2007 15:03

    Zkošela jsem různé recepty na lasagne,ale tyhle nám chutnají nejvíc.Jen to dělám bez žampionů,děti je nerady.A na omáčku kupuju v Kauflandu rajčatový protlak v krabičkách,je chutný a není kyselý.

  • Z13 | 7. 3. 2007 15:33

    Moc dobré. Doporučuji!!

  • houskaa | 19. 5. 2006 08:07

    výborné!jen bych nedávala česnek.

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Přílohy, pečivo a luštěniny Těstoviny & rizota
Přílohy Těstoviny Oběd Večeře Pečení Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Anglická slanina Česnek Cibule Eidam sýr Lasagne Olej Oregáno Pepř mletý Rajčata Rajský protlak Sůl Žampiony
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Škvarkový chléb

Škvarkový chléb

Opilý Izidor - Lux

Opilý Izidor - Lux

Plněné žampiony špenátem

Plněné žampiony špenátem

Sojové maso se zeleninou

Sojové maso se zeleninou

Dalamánky z chleba

Dalamánky z chleba

Bylinkový králík na žampionech

Bylinkový králík na žampionech

Jednoduché pivní staročeské řízky

Jednoduché pivní staročeské řízky

Citronový nebo pomerančový krém - pikantní

Citronový nebo pomerančový krém -…

Limetkový krém

Limetkový krém

Doporučujeme

40 minut
Ratatouille IV.

Ratatouille IV.

45 minut
Švestkový koláč s drobenkou bez kynutí

Švestkový koláč s drobenkou bez kynutí

Domácí kečup

Domácí kečup

30 minut
Klasické lečo

Klasické lečo

15 minut
Cuketové bramboráky

Cuketové bramboráky

300 minut
Švestková povidla bez míchání

Švestková povidla bez míchání

30 minut
Nepečený ovocný dort

Nepečený ovocný dort

65 minut
Houbová omáčka s bramborovými buchtami

Houbová omáčka s bramborovými buchtami

15 minut
Originální řecké tzatziki

Originální řecké tzatziki

Poslední sledované recepty

43
Vepřové maso s celerem
Vepřové maso s celerem
40
Celerový krém
Celerový krém
37
Rychlé zelené karí s mrkví a cizrnou
Rychlé zelené karí s…
37
Pečený květák s křupavou cizrnou a bramborami na bouchačku
Pečený květák s křupavou…
35
Vepřový guláš (nejen) s husími játry v chlebu
Vepřový guláš (nejen) s…

Zajímavé články

7 oblíbených letních tvarohových dezertů: Využijte naplno tajnou ingredienci našich babiček
7 oblíbených letních tvarohových dezertů:…
Ledový čaj: Recept na domácí variantu bez zbytečného cukru a umělých aromat
Ledový čaj: Recept na domácí variantu bez…
Grilovaná zelenina: Jak ji připravit, aby chutnala božsky?
Grilovaná zelenina: Jak ji připravit, aby…
Osvěžení do vedra: Objevte kouzlo studených polévek
Osvěžení do vedra: Objevte kouzlo studených…
KVÍZ: Jak zdatný jste houbař? Otestujte se!
KVÍZ: Jak zdatný jste houbař? Otestujte se!
AHA.cz Dominika kontra Ivana! Válku Gottových zvrátil osud

Dominika kontra Ivana! Válku Gottových zvrátil osud

Mimibazar Micelární voda: Více než jen odlíčení? Zjistěte, proč si ji zamilovaly miliony žen

Micelární voda: Více než jen odlíčení? Zjistěte, proč si ji zamilovaly miliony žen

Dáma.cz Saka a blejzry pro letošní jaro: Takto je nosí známé influencerky nad 50!

Saka a blejzry pro letošní jaro: Takto je nosí známé influencerky nad 50!

Blesk pro ženy Denní horoskop na pátek 15. 8. 2025: Kdo si vydělá peníze navíc a kdo by měl myslet víc na druhé?

Denní horoskop na pátek 15. 8. 2025: Kdo si vydělá peníze navíc a kdo by měl myslet víc na druhé?

Ženy.cz Přestaňte mi cpát hormony. Jak těžké je pochopit, že antikoncepci nechci?

Přestaňte mi cpát hormony. Jak těžké je pochopit, že antikoncepci nechci?

Blesk.cz Veronika Žilková naletěla na podvodnou SMS: Okradli ji o obří částku!

Veronika Žilková naletěla na podvodnou SMS: Okradli ji o obří částku!

SportRevue.cz FOTO: Úsměvy a velká prsa v akci. To jsou americké roztleskávačky

FOTO: Úsměvy a velká prsa v akci. To jsou americké roztleskávačky

Maminka.cz Kdybych mu dala lahvičku, ještě by byl naživu, říká zdrcená maminka, jejíž syn zemřel tři týdny po narození na dehydrataci

Kdybych mu dala lahvičku, ještě by byl naživu, říká zdrcená maminka, jejíž syn zemřel tři týdny po narození na dehydrataci

Blesk Horoskopy Největší pedanti a puntičkáři z celého zvěrokruhu: Kdo je opravdu nesnesitelný?

Největší pedanti a puntičkáři z celého zvěrokruhu: Kdo je opravdu nesnesitelný?

  • Recepty.cz
  • Lasagne, jak je máme rádi
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact