• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Dezerty Grilování & BBQ
  • Recepty.cz
  • Lasagne, jak je máme rádi
Napište svůj komentář k receptu

Lasagne, jak je máme rádi

autor: Horklice
0.0
moje hodnoceni
4.8
hodnotilo: 6
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: střední
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Lasagne, jak je máme rádi
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 1
      balíček lasagne dobré jsou ty, co se nemusí předvařit
    • 3
      ks rajčata velká
    • 3
      plechovka rajský protlak lepší než kečup
    • 3
      ks cibule velké
    • 8
      stroužek česnek
    • 2
      lžíce olej
    • 300
      g eidam sýr
    • 1
      plechovka žampiony krájené
    • 300
      g anglická slanina
    • 1
      špetka sůl
    • 1
      špetka pepř mletý
    • 4
      lžíce oregáno

Postup přípravy receptu

1
Omáčka: na oleji necháme zesklovatět najemno nakrájenou cibuli, pak přidáme na kostky nakrájená (oloupaná) rajčata a na plátky nakrájený česnek, vše osmahneme a zalejeme rajčatovými prolaky, ochutíme solí, pepřem a oregánem. Zapékací misku vymažeme olejem, vložíme první vrstvu lasagní, položíme plátek anglické, dáme žampióny, zalejeme omáčkou, a posypeme sýrem, položíme další vrstvu lasagní a pokračujeme, až do vypotřebování surovin. Poslední vrstva by měly být lasagne zalité omáčkou a hustě posypané sýrem.
2
Zapékáme cca 45 minut.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Cibulový koláč z pořadu "Jak na to"

Cibulový koláč z pořadu "Jak na to"

Bábovka jak od paňmámy

Bábovka jak od paňmámy

Bio lečo aneb jak zabít partnera :)

Bio lečo aneb jak zabít partnera :)

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Daniela Frýdecká | 16. 4. 2009 19:23

    Velmi dobré, konečně se mi povedly lasagne přidala jsem do omáčky olivy a příště přidám na anglické a cibulce orestované mleté maso.

  • Gábina H | 25. 9. 2007 13:49

    Katko, já také žádné lasagne nepředvářím. Důležité je dát na dno pekáčku omáčku, aby spodní vrstva lasagní mohla dobře nasáknout. Neboj se toho a dej vědět, jak se ti povedly.

  • Di | 25. 9. 2007 08:14

    Katko, já nepředvářím žádné. Používám značky Panzani, Riscossa, zkrátka, co mi přijde pod ruku. Začínala jsem s českým výrobkem Nedělní těstoviny, ale ty už asi neexistují.

  • Katka | 24. 9. 2007 22:15

    Mohl by mi někdo poradit kde ty lasagne které se nemusí předvařit mám koupit?Tady v Prostějově to nikde nevedou.Děkuji.

  • Zuzka So | 12. 6. 2007 15:03

    Zkošela jsem různé recepty na lasagne,ale tyhle nám chutnají nejvíc.Jen to dělám bez žampionů,děti je nerady.A na omáčku kupuju v Kauflandu rajčatový protlak v krabičkách,je chutný a není kyselý.

  • Z13 | 7. 3. 2007 15:33

    Moc dobré. Doporučuji!!

  • houskaa | 19. 5. 2006 08:07

    výborné!jen bych nedávala česnek.

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Přílohy, pečivo a luštěniny Těstoviny & rizota
Přílohy Těstoviny Oběd Večeře Pečení Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Anglická slanina Česnek Cibule Eidam sýr Lasagne Olej Oregáno Pepř mletý Rajčata Rajský protlak Sůl Žampiony
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Krupicové noky

Krupicové noky

Tatranské kuře

Tatranské kuře

Nakládaná červená řepa

Nakládaná červená řepa

Brokolice s uzeným tofu

Brokolice s uzeným tofu

Alsasko-lotrinsko-německý cibulový koláč

Alsasko-lotrinsko-německý cibulový…

Mufloní kýta

Mufloní kýta

Závitky s lehkou křenovou náplní

Závitky s lehkou křenovou náplní

Česnekovo-zázvorový dip (zálivka)

Česnekovo-zázvorový dip (zálivka)

Bůčková pomazánka

Bůčková pomazánka

Doporučujeme

40 minut
Nasi Goreng - indonéská smažená rýže

Nasi Goreng - indonéská smažená rýže

30 minut
Rebarborový džem s vanilkou

Rebarborový džem s vanilkou

20 minut
Chřest s křupavou posýpkou a ztraceným vejcem

Chřest s křupavou posýpkou a…

35 minut
Nudle s hovězím masem a hoisin omáčkou

Nudle s hovězím masem a hoisin omáčkou

60 minut
Křehký dort s revení

Křehký dort s revení

20 minut
Sirup ze smrkových výhonků

Sirup ze smrkových výhonků

80 minut
Koprová omáčka se ztraceným vejcem

Koprová omáčka se ztraceným vejcem

10 minut
Domácí vanilkový a kakaový pribináček

Domácí vanilkový a kakaový pribináček

70 minut
Koláč z rebarbory

Koláč z rebarbory

Poslední sledované recepty

56
Bramborový salát raz dva z fialových brambor
Bramborový salát raz dva…
35
Velikonoční nádivka
Velikonoční nádivka
25
Sirup ze smrkových výhonků
Sirup ze smrkových…
24
Rajčatový salát III.
Rajčatový salát III.
20
Havajská řepa
Havajská řepa

Zajímavé články

5 potravin, které vám pomohou zbavit se tuku na břiše
5 potravin, které vám pomohou zbavit se tuku na…
Zapomenutá kuchařka z Vilniusu: Vyzkoušejte jednoduché vegetariánské recepty, které překvapí svou chutí
Zapomenutá kuchařka z Vilniusu: Vyzkoušejte…
Upečte si zahrádku: Rozkvetlé slané koláče jsou skvělé k obědu i večeři
Upečte si zahrádku: Rozkvetlé slané koláče jsou…
Nestíháte v týdnu vařit? Vyzkoušejte populární pečené špagety z jednoho hrnce
Nestíháte v týdnu vařit? Vyzkoušejte populární…
Rýže v troubě se nelepí a nerozvaří: Jak ji správně připravit?
Rýže v troubě se nelepí a nerozvaří: Jak ji…
AHA.cz V Brožové bouchly saze: Skandál a zrůdnost!

V Brožové bouchly saze: Skandál a zrůdnost!

Mimibazar Jak vybrat ten nejvhodnější běžecký pás na doma a proč je výhodné si ho pořídit

Jak vybrat ten nejvhodnější běžecký pás na doma a proč je výhodné si ho pořídit

Dáma.cz Povislé paže: Co je způsobuje a jak s tím bojovat?

Povislé paže: Co je způsobuje a jak s tím bojovat?

Blesk pro ženy Slavné krásky v černé: Tohle jsou triky stylistky, jak v ní nevypadat nudně!

Slavné krásky v černé: Tohle jsou triky stylistky, jak v ní nevypadat nudně!

Ženy.cz Jak rychle usnout do 10, 60 a 120 vteřin. 3 vědecky ověřené metody

Jak rychle usnout do 10, 60 a 120 vteřin. 3 vědecky ověřené metody

Blesk.cz 13. komnata Jana Hraběty: Těžký život kvůli komunistům! Tatínek ve vězení a výslechy na Ruzyni

13. komnata Jana Hraběty: Těžký život kvůli komunistům! Tatínek ve vězení a výslechy na Ruzyni

SportRevue.cz Stíny zašlé fotbalové slávy. Připomeňte si 5 smutných osudů (ne)slavných stadionů

Stíny zašlé fotbalové slávy. Připomeňte si 5 smutných osudů (ne)slavných stadionů

Maminka.cz První sedmerčata na světě: 42 lahví mléka a 52 plenek denně. Jejich táta nezvládl péči a opustil je, dnes jsou z nich premianti

První sedmerčata na světě: 42 lahví mléka a 52 plenek denně. Jejich táta nezvládl péči a opustil je, dnes jsou z nich premianti

Blesk Horoskopy 5 znamení zvěrokruhu, která se pořád vracejí ke svým ex: Kdo věří na druhé šance?

5 znamení zvěrokruhu, která se pořád vracejí ke svým ex: Kdo věří na druhé šance?

  • Recepty.cz
  • Lasagne, jak je máme rádi
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact