• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Džemy a marmelády Okurky Recepty z cukety
  • Recepty.cz
  • Lasagne, jak je máme rádi
Napište svůj komentář k receptu

Lasagne, jak je máme rádi

autor: Horklice
0.0
moje hodnoceni
4.8
hodnotilo: 6
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: střední
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Lasagne, jak je máme rádi
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 1
      balíček lasagne dobré jsou ty, co se nemusí předvařit
    • 3
      ks rajčata velká
    • 3
      plechovka rajský protlak lepší než kečup
    • 3
      ks cibule velké
    • 8
      stroužek česnek
    • 2
      lžíce olej
    • 300
      g eidam sýr
    • 1
      plechovka žampiony krájené
    • 300
      g anglická slanina
    • 1
      špetka sůl
    • 1
      špetka pepř mletý
    • 4
      lžíce oregáno

Postup přípravy receptu

1
Omáčka: na oleji necháme zesklovatět najemno nakrájenou cibuli, pak přidáme na kostky nakrájená (oloupaná) rajčata a na plátky nakrájený česnek, vše osmahneme a zalejeme rajčatovými prolaky, ochutíme solí, pepřem a oregánem. Zapékací misku vymažeme olejem, vložíme první vrstvu lasagní, položíme plátek anglické, dáme žampióny, zalejeme omáčkou, a posypeme sýrem, položíme další vrstvu lasagní a pokračujeme, až do vypotřebování surovin. Poslední vrstva by měly být lasagne zalité omáčkou a hustě posypané sýrem.
2
Zapékáme cca 45 minut.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Cibulový koláč z pořadu "Jak na to"

Cibulový koláč z pořadu "Jak na to"

Bábovka jak od paňmámy

Bábovka jak od paňmámy

Bio lečo aneb jak zabít partnera :)

Bio lečo aneb jak zabít partnera :)

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Daniela Frýdecká | 16. 4. 2009 19:23

    Velmi dobré, konečně se mi povedly lasagne přidala jsem do omáčky olivy a příště přidám na anglické a cibulce orestované mleté maso.

  • Gábina H | 25. 9. 2007 13:49

    Katko, já také žádné lasagne nepředvářím. Důležité je dát na dno pekáčku omáčku, aby spodní vrstva lasagní mohla dobře nasáknout. Neboj se toho a dej vědět, jak se ti povedly.

  • Di | 25. 9. 2007 08:14

    Katko, já nepředvářím žádné. Používám značky Panzani, Riscossa, zkrátka, co mi přijde pod ruku. Začínala jsem s českým výrobkem Nedělní těstoviny, ale ty už asi neexistují.

  • Katka | 24. 9. 2007 22:15

    Mohl by mi někdo poradit kde ty lasagne které se nemusí předvařit mám koupit?Tady v Prostějově to nikde nevedou.Děkuji.

  • Zuzka So | 12. 6. 2007 15:03

    Zkošela jsem různé recepty na lasagne,ale tyhle nám chutnají nejvíc.Jen to dělám bez žampionů,děti je nerady.A na omáčku kupuju v Kauflandu rajčatový protlak v krabičkách,je chutný a není kyselý.

  • Z13 | 7. 3. 2007 15:33

    Moc dobré. Doporučuji!!

  • houskaa | 19. 5. 2006 08:07

    výborné!jen bych nedávala česnek.

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Přílohy, pečivo a luštěniny Těstoviny & rizota
Přílohy Těstoviny Oběd Večeře Pečení Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Anglická slanina Česnek Cibule Eidam sýr Lasagne Olej Oregáno Pepř mletý Rajčata Rajský protlak Sůl Žampiony
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Volské topinky

Volské topinky

Milionová polévka

Milionová polévka

Čebureky

Čebureky

Meteník

Meteník

Calzone - Plněná pizza

Calzone - Plněná pizza

Zapečené plněné bagety

Zapečené plněné bagety

Osvěžující rybízové želé

Osvěžující rybízové želé

Domácí chléb pečený v troubě

Domácí chléb pečený v troubě

Bagely

Bagely

Doporučujeme

25 minut
Vietnamské palačinky s krevetami

Vietnamské palačinky s krevetami

45 minut
Švestkový koláč s drobenkou bez kynutí

Švestkový koláč s drobenkou bez kynutí

Domácí kečup

Domácí kečup

30 minut
Klasické lečo

Klasické lečo

15 minut
Cuketové bramboráky

Cuketové bramboráky

300 minut
Švestková povidla bez míchání

Švestková povidla bez míchání

30 minut
Nepečený ovocný dort

Nepečený ovocný dort

65 minut
Houbová omáčka s bramborovými buchtami

Houbová omáčka s bramborovými buchtami

15 minut
Originální řecké tzatziki

Originální řecké tzatziki

Poslední sledované recepty

122
Čočkové placičky ala bramboráčky
Čočkové placičky ala…
106
Kachna s fíkovým zelím
Kachna s fíkovým zelím
34
Jednoduché rybízové muffiny / koláč
Jednoduché rybízové…
24
Klasické lečo
Klasické lečo
22
Vajíčková pomazánka III.
Vajíčková pomazánka III.

Zajímavé články

Žebra na grilu: Jak je vybrat, naložit a připravit, aby chutnala jako z restaurace
Žebra na grilu: Jak je vybrat, naložit a…
Letní drinky bez alkoholu: Zkuste Virgin Mojito, Mango Lassí nebo nealko Gin Tonic
Letní drinky bez alkoholu: Zkuste Virgin Mojito,…
7 oblíbených letních tvarohových dezertů: Využijte naplno tajnou ingredienci našich babiček
7 oblíbených letních tvarohových dezertů:…
Ledový čaj: Recept na domácí variantu bez zbytečného cukru a umělých aromat
Ledový čaj: Recept na domácí variantu bez…
Grilovaná zelenina: Jak ji připravit, aby chutnala božsky?
Grilovaná zelenina: Jak ji připravit, aby…
AHA.cz Všechno je jinak! Sandeva ohlásila konec!

Všechno je jinak! Sandeva ohlásila konec!

Mimibazar Jak přežít léto, když nejste milovník horka

Jak přežít léto, když nejste milovník horka

Dáma.cz 10 žen, o kterých neuvěříte, že existují: Jsou dílem přírody, nebo plastických chirurgů?

10 žen, o kterých neuvěříte, že existují: Jsou dílem přírody, nebo plastických chirurgů?

Blesk pro ženy Culíková inspirace: Jak ho ozvláštnit s minimem námahy?

Culíková inspirace: Jak ho ozvláštnit s minimem námahy?

Ženy.cz Co znamená LGBTQ+? Malý tahák pro ty, co se v tom ztrácí jako já

Co znamená LGBTQ+? Malý tahák pro ty, co se v tom ztrácí jako já

Blesk.cz Výhra vykoupená krví! Veve a její suvenýry z Farmy: Neskutečně dobité tělo!

Výhra vykoupená krví! Veve a její suvenýry z Farmy: Neskutečně dobité tělo!

SportRevue.cz FOTO: Holky k pomilování. 44 nejhezčích (ex)partnerek (ex)hokejistů z NHL

FOTO: Holky k pomilování. 44 nejhezčích (ex)partnerek (ex)hokejistů z NHL

Maminka.cz České maminky se podělily o 60 intimních záběrů, které dokazují, že i v české porodnici lze porodit krásně a s respektem

České maminky se podělily o 60 intimních záběrů, které dokazují, že i v české porodnici lze porodit krásně a s respektem

Blesk Horoskopy Cikánský horoskop o vás řekne víc, než myslíte! Jakou povahu vám přisoudil?

Cikánský horoskop o vás řekne víc, než myslíte! Jakou povahu vám přisoudil?

  • Recepty.cz
  • Lasagne, jak je máme rádi
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact