• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Džemy a marmelády Okurky Recepty z cukety
  • Recepty.cz
  • Lasagne bez Lasagní aneb maso pro lenochy
Napište svůj komentář k receptu

Lasagne bez Lasagní aneb maso pro lenochy

autor: Recepty
0.0
moje hodnoceni
2.5
hodnotilo: 2
doba přípravy: 30 minut
obtížnost: snadné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Lasagne bez Lasagní aneb maso pro lenochy
Nahrát fotku
 

Suroviny

4 porce
    • 0,50
      kg mleté maso - míchané
    • 3
      ks houska starší
    • 1
      ks cibule
    • 2
      stroužek česnek
    • 2
      ks vejce
    • mléko
    • 1
      ks kapusta velká

Postup přípravy receptu

1
Housky pokrájíme na kostky a zalijeme trochou mléka tak, aby šly "rozňahnat na řidší kaši". Vmícháme pokrájenou cibulku a nasekaný česnek, mleté maso, vejce a osolíme. Vše pořádně promícháme a necháme chvíli odležet.
2
Kapustu rozebereme na listy a asi 5 minut v osolené vodě povaříme. Scedíme. Pekáček ničím nevymazáváme. Na dno dáme třetinu listů kapusty, na ně rozložíme polovinu masa, přikryjeme další polovinou listů, rozetřeme zbytek masa a vše důkladně zakryjeme zbytkem kapusty. Podlijeme asi 3 dcl vody a dáme péct.
3
Peče se asi hodinu při 220 °C, ideální přílohou jsou vařené brambory nebo bramborová kaše.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Kuřecí ražniči pro lenochy

Kuřecí ražniči pro lenochy

Vepřo-knedlo pro lenochy v římském hrnci

Vepřo-knedlo pro lenochy v římském…

Čína pro lenochy

Čína pro lenochy

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Jaroslav Šafr | 21. 8. 2007 17:42

    Přidal jsem 5dk. dobře vyuzené polského a nadrobno nakrájeného špeku tim pokrm dostal tusprávnou chut a aroma.Byl s brambory O.K.

  • Michaela Atherton | 1. 8. 2006 20:25

    Tak jsem to vyzkousela a byla jsem trochu zklamana. Bud jsem dala moc vody, nebo jsem dostatecne neochutila. Prislo mi to takove vselijake. Mozna bych do toho priste zkusila dat trochu slaniny, aby to chytlo trosku chuti.

  • Lidka Kábrtová | 28. 7. 2006 18:28

    Michaelo, klidně bagetu i tousťák :-) Lidka

  • Michaela Atherton | 28. 7. 2006 16:37

    Tak tohle vypada vazne suprove. Rozhodne pri nejblizsi prilezitosti vyzkousim. Da se misto housek pouzit treba bageta nebo toustovy chleb?

  • František Kratochvíl | 28. 7. 2006 16:26

    Bez komentáře - vynikající s bramborovou kaší !

  • Lidka Kábrtová | 18. 2. 2006 15:48

    Kapustu je skutečně potřeba kratince povařit. U velkých listů doporučiju také seříznout taky takové ty košťály - teď si nemůžu vzpomenout, jak se tomu správně říká.... Jinak příprava je hodně rychlá :-).

  • Anonym | 18. 2. 2006 04:24

    Kapustu rozebereme na listy a asi 5 minut v osolené vodě povaříme. Takže žádná syrová

  • Jana Malá | 26. 1. 2006 10:54

    Ta kapusta se asi dává syrová,že?

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Maso & ryby & mořské plody Karbanátky
Maso Mleté Oběd Večeře Pečení Dušení Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Česnek Cibule Houska Kapusta Mléko Mleté maso - míchané Vejce
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Ovocné knedlíky z tvarohového těsta

Ovocné knedlíky z tvarohového těsta

Řecký gyros

Řecký gyros

Borůvkový koláč s ořechovou posypkou

Borůvkový koláč s ořechovou posypkou

Mrkvový koláč III.

Mrkvový koláč III.

Báječné ovocné koláčky - snadno a rychle

Báječné ovocné koláčky - snadno a…

Steak Diane

Steak Diane

Mrkvové muffiny

Mrkvové muffiny

Snadné a rychlé kuře na paprice

Snadné a rychlé kuře na paprice

Gratinované brambory s hořčicí

Gratinované brambory s hořčicí

Doporučujeme

30 minut
Rybí karbanátky s bylinkovými bramborami

Rybí karbanátky s bylinkovými…

45 minut
Švestkový koláč s drobenkou bez kynutí

Švestkový koláč s drobenkou bez kynutí

Domácí kečup

Domácí kečup

30 minut
Klasické lečo

Klasické lečo

15 minut
Cuketové bramboráky

Cuketové bramboráky

300 minut
Švestková povidla bez míchání

Švestková povidla bez míchání

30 minut
Nepečený ovocný dort

Nepečený ovocný dort

65 minut
Houbová omáčka s bramborovými buchtami

Houbová omáčka s bramborovými buchtami

15 minut
Originální řecké tzatziki

Originální řecké tzatziki

Poslední sledované recepty

80
Čočkové kuličky v rajčatové omáčce s těstovinami
Čočkové kuličky v…
38
Švestkový koláč s drobenkou bez kynutí
Švestkový koláč s…
38
Švestková povidla bez míchání
Švestková povidla bez…
33
Domácí kečup
Domácí kečup
33
Rybí karbanátky s bylinkovými bramborami
Rybí karbanátky s…

Zajímavé články

Dokonalý smažák: 4 triky, aby se neroztekl na pánvi
Dokonalý smažák: 4 triky, aby se neroztekl na…
10 nejlepších receptů z letních rajčat: Od polévky až po šťavnatý koláč
10 nejlepších receptů z letních rajčat: Od…
Tipy na večeři nebo oběd na všední dny: 5 snadných receptů od pondělí do pátku
Tipy na večeři nebo oběd na všední dny: 5…
Je libo švestičky ze zahrádky? Poradíme vám, jak je zpracovat
Je libo švestičky ze zahrádky? Poradíme vám, jak…
Amatérská cukrářka vyrábí neskutečné dorty: Dokáže udělat sladký bazén, ostrov i vázu s květinami
Amatérská cukrářka vyrábí neskutečné dorty:…
AHA.cz Lela Vémola už pravdu neskrývá: Není lehké o tom mluvit

Lela Vémola už pravdu neskrývá: Není lehké o tom mluvit

Mimibazar Ostružiny: Proč využít jejich sezónu naplno

Ostružiny: Proč využít jejich sezónu naplno

Dáma.cz Cher, Mickey Rourke nebo Meg Ryan: Hvězdy 80. let, které plastika změnila k nepoznání

Cher, Mickey Rourke nebo Meg Ryan: Hvězdy 80. let, které plastika změnila k nepoznání

Blesk pro ženy Menstruační plavky už nejsou sci-fi! Prošly naším křtem ohněm?

Menstruační plavky už nejsou sci-fi! Prošly naším křtem ohněm?

Ženy.cz Mít, nebo nemít dítě? Nerozhodnost se ženám neodpouští

Mít, nebo nemít dítě? Nerozhodnost se ženám neodpouští

Blesk.cz Kordula Stropnická se odvázala: Žhavé chvíle s kámoškou

Kordula Stropnická se odvázala: Žhavé chvíle s kámoškou

SportRevue.cz FOTO: Bayern Mnichov trochu jinak. Kdopak má v klubu nejhezčí partnerku?

FOTO: Bayern Mnichov trochu jinak. Kdopak má v klubu nejhezčí partnerku?

Maminka.cz Takhle vypadá láska. Milující máma porodila navzdory všem děti s trpasličí nemocí a je inspirací pro ostatní

Takhle vypadá láska. Milující máma porodila navzdory všem děti s trpasličí nemocí a je inspirací pro ostatní

Blesk Horoskopy Pijavice, vůdkyně nebo hasička konfliktů? Co prozradí den, kdy jste se narodila?

Pijavice, vůdkyně nebo hasička konfliktů? Co prozradí den, kdy jste se narodila?

  • Recepty.cz
  • Lasagne bez Lasagní aneb maso pro lenochy
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact