• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Halloween Nakládané houby Krémové a husté polévky
  • Recepty.cz
  • Lasagne bez Lasagní aneb maso pro lenochy
Napište svůj komentář k receptu

Lasagne bez Lasagní aneb maso pro lenochy

autor: Recepty
0.0
moje hodnoceni
2.5
hodnotilo: 2
doba přípravy: 30 minut
obtížnost: snadné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Lasagne bez Lasagní aneb maso pro lenochy
Nahrát fotku
 

Suroviny

4 porce
    • 0,50
      kg mleté maso - míchané
    • 3
      ks houska starší
    • 1
      ks cibule
    • 2
      stroužek česnek
    • 2
      ks vejce
    • mléko
    • 1
      ks kapusta velká

Postup přípravy receptu

1
Housky pokrájíme na kostky a zalijeme trochou mléka tak, aby šly "rozňahnat na řidší kaši". Vmícháme pokrájenou cibulku a nasekaný česnek, mleté maso, vejce a osolíme. Vše pořádně promícháme a necháme chvíli odležet.
2
Kapustu rozebereme na listy a asi 5 minut v osolené vodě povaříme. Scedíme. Pekáček ničím nevymazáváme. Na dno dáme třetinu listů kapusty, na ně rozložíme polovinu masa, přikryjeme další polovinou listů, rozetřeme zbytek masa a vše důkladně zakryjeme zbytkem kapusty. Podlijeme asi 3 dcl vody a dáme péct.
3
Peče se asi hodinu při 220 °C, ideální přílohou jsou vařené brambory nebo bramborová kaše.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Kuřecí ražniči pro lenochy

Kuřecí ražniči pro lenochy

Vepřo-knedlo pro lenochy v římském hrnci

Vepřo-knedlo pro lenochy v římském…

Čína pro lenochy

Čína pro lenochy

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Jaroslav Šafr | 21. 8. 2007 17:42

    Přidal jsem 5dk. dobře vyuzené polského a nadrobno nakrájeného špeku tim pokrm dostal tusprávnou chut a aroma.Byl s brambory O.K.

  • Michaela Atherton | 1. 8. 2006 20:25

    Tak jsem to vyzkousela a byla jsem trochu zklamana. Bud jsem dala moc vody, nebo jsem dostatecne neochutila. Prislo mi to takove vselijake. Mozna bych do toho priste zkusila dat trochu slaniny, aby to chytlo trosku chuti.

  • Lidka Kábrtová | 28. 7. 2006 18:28

    Michaelo, klidně bagetu i tousťák :-) Lidka

  • Michaela Atherton | 28. 7. 2006 16:37

    Tak tohle vypada vazne suprove. Rozhodne pri nejblizsi prilezitosti vyzkousim. Da se misto housek pouzit treba bageta nebo toustovy chleb?

  • František Kratochvíl | 28. 7. 2006 16:26

    Bez komentáře - vynikající s bramborovou kaší !

  • Lidka Kábrtová | 18. 2. 2006 15:48

    Kapustu je skutečně potřeba kratince povařit. U velkých listů doporučiju také seříznout taky takové ty košťály - teď si nemůžu vzpomenout, jak se tomu správně říká.... Jinak příprava je hodně rychlá :-).

  • Anonym | 18. 2. 2006 04:24

    Kapustu rozebereme na listy a asi 5 minut v osolené vodě povaříme. Takže žádná syrová

  • Jana Malá | 26. 1. 2006 10:54

    Ta kapusta se asi dává syrová,že?

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Maso & ryby & mořské plody Karbanátky
Maso Mleté Oběd Večeře Pečení Dušení Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Česnek Cibule Houska Kapusta Mléko Mleté maso - míchané Vejce
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Kachna po staročesku

Kachna po staročesku

Gurmánské smažené řízky

Gurmánské smažené řízky

Velikonoční tvarohový mazanec

Velikonoční tvarohový mazanec

Škvarkový chléb

Škvarkový chléb

Výborné špízy

Výborné špízy

Kuře nebo kachna s mandlovou nádivkou

Kuře nebo kachna s mandlovou nádivkou

Řezy Rafaelo III.

Řezy Rafaelo III.

Grilované brambory s česnekem

Grilované brambory s česnekem

Margot řezy Danča

Margot řezy Danča

Doporučujeme

300 minut
Rolovaná krkovice à la porchetta

Rolovaná krkovice à la porchetta

35 minut
Klasická zelňačka

Klasická zelňačka

40 minut
Švédské masové kuličky

Švédské masové kuličky

55 minut
Litý perník s jablky

Litý perník s jablky

70 minut
Nejjednodušší gratinované brambory

Nejjednodušší gratinované brambory

20 minut
French toast

French toast

30 minut
Mačkané brambory

Mačkané brambory

75 minut
Vanilkový cheesecake

Vanilkový cheesecake

80 minut
Dršťková polévka z václavek

Dršťková polévka z václavek

Poslední sledované recepty

32
Jablečný štrúdl z listového těsta
Jablečný štrúdl z…
25
Jednoduchá rajská omáčka
Jednoduchá rajská omáčka
15
Supersušenky
Supersušenky
14
Jednoduchý těstovinový salát / příloha
Jednoduchý těstovinový…
13
Vepřové s pepřovou omáčkou
Vepřové s pepřovou…

Zajímavé články

Nejpovedenější dorty na Halloween: Mohou být strašidelné, až děsivé, ale i elegantní a krásné
Nejpovedenější dorty na Halloween: Mohou být…
Pečené kaštany: Příprava v troubě je jednoduchá a chutnají jako z trhu
Pečené kaštany: Příprava v troubě je jednoduchá a…
Jak ještě zpracovat jablka? Uvařte z nich skvělou přesnídávku nebo povidla bez práce
Jak ještě zpracovat jablka? Uvařte z nich skvělou…
Perník na plech 5x jinak: S dýní, cuketou, jablky, kandovaným zázvorem i povidly
Perník na plech 5x jinak: S dýní, cuketou, jablky…
Znáte řezy Šalamoun? Upečte si legendární moučník, který se rozplývá na jazyku
Znáte řezy Šalamoun? Upečte si legendární moučník…
AHA.cz Bujará oslava Filipa Turka ve Varech: Slavil jako filmová hvězda

Bujará oslava Filipa Turka ve Varech: Slavil jako filmová hvězda

Mimibazar Jak šetrně dětem pomoci při rýmě: Naučte je smrkat a zkuste homeopatika

Jak šetrně dětem pomoci při rýmě: Naučte je smrkat a zkuste homeopatika

Dáma.cz Udělat si dobře můžete i bez partnera: Čím nahradit sex, když jste single?

Udělat si dobře můžete i bez partnera: Čím nahradit sex, když jste single?

Blesk pro ženy Od Coco Chanel po Carrie: 7 módních legend, které určovaly trendy

Od Coco Chanel po Carrie: 7 módních legend, které určovaly trendy

Ženy.cz Mladí lidé a práce: Je dnešní generace líná, nebo jen nechce vyhořet?

Mladí lidé a práce: Je dnešní generace líná, nebo jen nechce vyhořet?

Blesk.cz Eva Decastelo šokovala prohlášením: Neumím vařit a nemám vkus! Zato dekolt předvedla parádní

Eva Decastelo šokovala prohlášením: Neumím vařit a nemám vkus! Zato dekolt předvedla parádní

SportRevue.cz FOTO: Krásná tenistka Anna Kurnikovová. Tak se měnila v průběhu času

FOTO: Krásná tenistka Anna Kurnikovová. Tak se měnila v průběhu času

Maminka.cz Nejmladší supermodelka na světě vyrostla. Do krásy? Posuďte sami

Nejmladší supermodelka na světě vyrostla. Do krásy? Posuďte sami

Blesk Horoskopy Horoskop na další týden: Kdo by měl posílit imunitu a komu se ozve někdo z minulosti?

Horoskop na další týden: Kdo by měl posílit imunitu a komu se ozve někdo z minulosti?

  • Recepty.cz
  • Lasagne bez Lasagní aneb maso pro lenochy
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact