• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Halloween Nakládané houby Krémové a husté polévky
  • Recepty.cz
  • Lasagne bez Lasagní aneb maso pro lenochy
Napište svůj komentář k receptu

Lasagne bez Lasagní aneb maso pro lenochy

autor: Recepty
0.0
moje hodnoceni
2.5
hodnotilo: 2
doba přípravy: 30 minut
obtížnost: snadné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Lasagne bez Lasagní aneb maso pro lenochy
Nahrát fotku
 

Suroviny

4 porce
    • 0,50
      kg mleté maso - míchané
    • 3
      ks houska starší
    • 1
      ks cibule
    • 2
      stroužek česnek
    • 2
      ks vejce
    • mléko
    • 1
      ks kapusta velká

Postup přípravy receptu

1
Housky pokrájíme na kostky a zalijeme trochou mléka tak, aby šly "rozňahnat na řidší kaši". Vmícháme pokrájenou cibulku a nasekaný česnek, mleté maso, vejce a osolíme. Vše pořádně promícháme a necháme chvíli odležet.
2
Kapustu rozebereme na listy a asi 5 minut v osolené vodě povaříme. Scedíme. Pekáček ničím nevymazáváme. Na dno dáme třetinu listů kapusty, na ně rozložíme polovinu masa, přikryjeme další polovinou listů, rozetřeme zbytek masa a vše důkladně zakryjeme zbytkem kapusty. Podlijeme asi 3 dcl vody a dáme péct.
3
Peče se asi hodinu při 220 °C, ideální přílohou jsou vařené brambory nebo bramborová kaše.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Kuřecí ražniči pro lenochy

Kuřecí ražniči pro lenochy

Vepřo-knedlo pro lenochy v římském hrnci

Vepřo-knedlo pro lenochy v římském…

Čína pro lenochy

Čína pro lenochy

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Jaroslav Šafr | 21. 8. 2007 17:42

    Přidal jsem 5dk. dobře vyuzené polského a nadrobno nakrájeného špeku tim pokrm dostal tusprávnou chut a aroma.Byl s brambory O.K.

  • Michaela Atherton | 1. 8. 2006 20:25

    Tak jsem to vyzkousela a byla jsem trochu zklamana. Bud jsem dala moc vody, nebo jsem dostatecne neochutila. Prislo mi to takove vselijake. Mozna bych do toho priste zkusila dat trochu slaniny, aby to chytlo trosku chuti.

  • Lidka Kábrtová | 28. 7. 2006 18:28

    Michaelo, klidně bagetu i tousťák :-) Lidka

  • Michaela Atherton | 28. 7. 2006 16:37

    Tak tohle vypada vazne suprove. Rozhodne pri nejblizsi prilezitosti vyzkousim. Da se misto housek pouzit treba bageta nebo toustovy chleb?

  • František Kratochvíl | 28. 7. 2006 16:26

    Bez komentáře - vynikající s bramborovou kaší !

  • Lidka Kábrtová | 18. 2. 2006 15:48

    Kapustu je skutečně potřeba kratince povařit. U velkých listů doporučiju také seříznout taky takové ty košťály - teď si nemůžu vzpomenout, jak se tomu správně říká.... Jinak příprava je hodně rychlá :-).

  • Anonym | 18. 2. 2006 04:24

    Kapustu rozebereme na listy a asi 5 minut v osolené vodě povaříme. Takže žádná syrová

  • Jana Malá | 26. 1. 2006 10:54

    Ta kapusta se asi dává syrová,že?

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Maso & ryby & mořské plody Karbanátky
Maso Mleté Oběd Večeře Pečení Dušení Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Česnek Cibule Houska Kapusta Mléko Mleté maso - míchané Vejce
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Nedělní jablečný koláč

Nedělní jablečný koláč

Posvícenské koláčky

Posvícenské koláčky

Holandská hrachová kaše

Holandská hrachová kaše

Dukátové buchtičky "mňam"

Dukátové buchtičky "mňam"

Tvarohové brambory - zapečené

Tvarohové brambory - zapečené

Lilek s rajčaty

Lilek s rajčaty

Jednoduchá vařená poleva

Jednoduchá vařená poleva

Dušený králík (nejen) se zeleninou

Dušený králík (nejen) se zeleninou

Citrónová Janina

Citrónová Janina

Doporučujeme

40 minut
Houbový guláš

Houbový guláš

35 minut
Klasická zelňačka

Klasická zelňačka

40 minut
Švédské masové kuličky

Švédské masové kuličky

55 minut
Litý perník s jablky

Litý perník s jablky

70 minut
Nejjednodušší gratinované brambory

Nejjednodušší gratinované brambory

20 minut
French toast

French toast

30 minut
Mačkané brambory

Mačkané brambory

75 minut
Vanilkový cheesecake

Vanilkový cheesecake

80 minut
Dršťková polévka z václavek

Dršťková polévka z václavek

Poslední sledované recepty

31
Jednoduchá rajská omáčka
Jednoduchá rajská omáčka
30
Klasické lečo
Klasické lečo
30
Nepečený ovocný dort
Nepečený ovocný dort
30
Brokolicová polévka se smetanou
Brokolicová polévka se…
29
Broskvové šátečky
Broskvové šátečky

Zajímavé články

Jak ještě zpracovat jablka? Uvařte z nich skvělou přesnídávku nebo povidla bez práce
Jak ještě zpracovat jablka? Uvařte z nich skvělou…
Perník na plech 5x jinak: S dýní, cuketou, jablky, kandovaným zázvorem i povidly
Perník na plech 5x jinak: S dýní, cuketou, jablky…
Znáte řezy Šalamoun? Upečte si legendární moučník, který se rozplývá na jazyku
Znáte řezy Šalamoun? Upečte si legendární moučník…
Vepřové kotlety: Vyzkoušejte ty nejlepší recepty, které se opravdu osvědčily
Vepřové kotlety: Vyzkoušejte ty nejlepší recepty,…
Domácí vanilkový extrakt provoní bábovku i cukroví: Připravíte ho ve 3 krocích
Domácí vanilkový extrakt provoní bábovku i…
AHA.cz Brožová drsně o Jílkové: Míše dnes asi přeskočilo

Brožová drsně o Jílkové: Míše dnes asi přeskočilo

Mimibazar Jak šetrně dětem pomoci při rýmě: Naučte je smrkat a zkuste homeopatika

Jak šetrně dětem pomoci při rýmě: Naučte je smrkat a zkuste homeopatika

Dáma.cz Toto je nejošklivější žena světa: Mrkněte na její fotky od miminka do dospělosti

Toto je nejošklivější žena světa: Mrkněte na její fotky od miminka do dospělosti

Blesk pro ženy Kontroverzní trend z 80. let, který milovala Diana, je zpět! Přijdete mu na chuť i vy?

Kontroverzní trend z 80. let, který milovala Diana, je zpět! Přijdete mu na chuť i vy?

Ženy.cz Mladí lidé a práce: Je dnešní generace líná, nebo jen nechce vyhořet?

Mladí lidé a práce: Je dnešní generace líná, nebo jen nechce vyhořet?

Blesk.cz Češi a Slováci ohromili šejky: Obří mejdan v Dubaji vedli Slávik s Rolins

Češi a Slováci ohromili šejky: Obří mejdan v Dubaji vedli Slávik s Rolins

SportRevue.cz FOTO: Paulina Gretzky a 25 dalších půvabných dcer bývalých slavných sportovců

FOTO: Paulina Gretzky a 25 dalších půvabných dcer bývalých slavných sportovců

Maminka.cz Příběh Martiny, kterou expartner polil kyselinou: Svého syna nikdy neuvidím, ale představu, jak asi vypadá, mám...

Příběh Martiny, kterou expartner polil kyselinou: Svého syna nikdy neuvidím, ale představu, jak asi vypadá, mám...

Blesk Horoskopy Patří vaše znamení mezi staré duše? Takhle to poznáte!

Patří vaše znamení mezi staré duše? Takhle to poznáte!

  • Recepty.cz
  • Lasagne bez Lasagní aneb maso pro lenochy
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact