• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Halloween Nakládané houby Krémové a husté polévky
  • Recepty.cz
  • Langoše podle Klárky
Napište svůj komentář k receptu

Langoše podle Klárky

autor: klaribo
0.0
moje hodnoceni
4.6
hodnotilo: 11
doba přípravy: 45 minut
obtížnost: snadné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Langoše podle Klárky
Nahrát fotku
 

Suroviny

6 porce
    • 400
      ml mléko
    • 20
      g droždí
    • 1
      lžička cukr krystal
    • 500
      g hladká mouka
    • 1
      lžička sůl
    • olej

Postup přípravy receptu

1
Ze 100ml mléka, droždí a cukru uděláme kvásek, který necháme vzejít.
2
Mezitím si ze 300ml mléka, mouky a ostatních surovin uděláme těsto, do kterého vlijeme kvásek. Vypracujeme vláčné těsto, které necháme 10min kynout.
3
Po vykynutí uděláme z těsta středně velké bochánky, přikryjeme utěrkou a necháme opět 10min kynout.
4
Bochánky po vykynutí rozválíme, nebo vytaháme rukou na placku, kterou vložíme na pánev do rozpáleného oleje a smažíme po obou stranách. Smažení je rychlé, tak musíme hlídat.
5
**Usmažené langoše můžeme potřít: ( na slano )**
6
- česnekem rozetřeným s troškou soli v trošce vody a trošce oleje
7
- kečupem
8
- posypat nastrouhaným sýrem
9
**Usmažené langoše můžeme také: ( na sladko )**
10
- potřít vyšlehanou šlehačkou
11
- posypat kakaem
12
- polít čokoládou
13
DOBROU CHUŤ !!! :)
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Dietní langoše podle Ládi Hrušky

Dietní langoše podle Ládi Hrušky

Domácí langoše

Domácí langoše

Rychlé langoše plněné sýrem

Rychlé langoše plněné sýrem

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Bulit | 13. 5. 2014 22:06

    Tak jsem po 3 letech kdy jsem poprvé začal s tímto receptem uvádět v slinu široké příbuzenstvo, zkusil osvědčený recept znovu a skončilo to totálním fiaskem :'( kvásek nevzešel, těsto hrudkovaté a jako bonus jsem ještě každý jeden kus protrhnul přesně uprostřed takže každému strávníkovi teče česnek a kečup do dlaně. Asi jsem nějak vyšel ze cviku ale jinak "Jednička" jistá :-)

  • Joudinka | 17. 9. 2012 14:26

    Moc dobré a hlavně rychlé!

  • Klarka01 | 26. 8. 2012 15:30

    Výborné super jo a omlouvám se že jsem dala 5 protože jsem si myslela že je to jako 5 bodů z pěti!!! ;-) ;-) ;-)

  • jolana | 5. 6. 2012 11:16

    výborné,rychlé

  • Elen | 16. 4. 2012 15:51

    Supr, píšu si recept do oblíbených, děkuji za něj. I přítel, co obvykle langoši pohrdá, se oblizoval

  • BlankaKutalkova | 2. 2. 2012 19:39

    Dnes jsem zkoušela - úžasné, rychlé, nemůžeme si je doma vynachválit, lepší jak ze stánku! ;-)

  • Martik007 | 8. 10. 2011 19:28

    Dobrota a snadná příprava.

  • An_vrbkova | 19. 8. 2011 14:47

    Rychlé, výborné :)

  • mess | 11. 7. 2011 21:13

    I já jsem to zvládl :-) Byly výborné, úplně jako ze stánku.

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Předkrmy, chuťovky & svačiny Pizza
Chuťovky Pizza a langoše Oběd Večeře Smažení Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Cukr krystal Droždí Hladká mouka Mléko Olej Sůl
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Jahodový pohár se šlehačkou

Jahodový pohár se šlehačkou

Tartiflette - pochoutka ze Savojska

Tartiflette - pochoutka ze Savojska

Vejce na maďarský způsob

Vejce na maďarský způsob

Koláč s hroznovým vínem

Koláč s hroznovým vínem

Červená čočka a grilovaný lilek s cuketou

Červená čočka a grilovaný lilek s…

Bostonské krémové mufiny

Bostonské krémové mufiny

Kuřecí nudličky po sedlčansku

Kuřecí nudličky po sedlčansku

Dietní karbanátky

Dietní karbanátky

Vepřová panenka s cibulí a jablky

Vepřová panenka s cibulí a jablky

Doporučujeme

40 minut
Španělská bramborová polévka

Španělská bramborová polévka

35 minut
Klasická zelňačka

Klasická zelňačka

40 minut
Švédské masové kuličky

Švédské masové kuličky

55 minut
Litý perník s jablky

Litý perník s jablky

70 minut
Nejjednodušší gratinované brambory

Nejjednodušší gratinované brambory

20 minut
French toast

French toast

30 minut
Mačkané brambory

Mačkané brambory

75 minut
Vanilkový cheesecake

Vanilkový cheesecake

80 minut
Dršťková polévka z václavek

Dršťková polévka z václavek

Poslední sledované recepty

28
Toskánské závitky z mletého masa s rajskou omáčkou
Toskánské závitky z…
22
Bryndzové noky
Bryndzové noky
21
Kynutá skořicová bábovka
Kynutá skořicová bábovka
20
Jednoduchá rajská omáčka
Jednoduchá rajská omáčka
16
Vláčný perník s jablky
Vláčný perník s jablky

Zajímavé články

Znáte řezy Šalamoun? Upečte si legendární moučník, který se rozplývá na jazyku
Znáte řezy Šalamoun? Upečte si legendární moučník…
Vepřové kotlety: Vyzkoušejte ty nejlepší recepty, které se opravdu osvědčily
Vepřové kotlety: Vyzkoušejte ty nejlepší recepty,…
Domácí vanilkový extrakt provoní bábovku i cukroví: Připravíte ho ve 3 krocích
Domácí vanilkový extrakt provoní bábovku i…
Kysané zelí do sklenic: Jak si ho doma vyrobit za zlomek ceny!
Kysané zelí do sklenic: Jak si ho doma vyrobit za…
Flammkuchen: Skvělý a jednoduchý alsaský slaný koláč, který je ideální k večeři i na večírek
Flammkuchen: Skvělý a jednoduchý alsaský slaný…
AHA.cz Hrušínský (79) ve vážném stavu: Kolaps plic! Skončil na kyslíku

Hrušínský (79) ve vážném stavu: Kolaps plic! Skončil na kyslíku

Mimibazar Jak šetrně dětem pomoci při rýmě: Naučte je smrkat a zkuste homeopatika

Jak šetrně dětem pomoci při rýmě: Naučte je smrkat a zkuste homeopatika

Dáma.cz Takhle vypadala zima a Vánoce za socialismu. Které věci jste také měli?

Takhle vypadala zima a Vánoce za socialismu. Které věci jste také měli?

Blesk pro ženy 5 mýtů v nošení kabelek, těmi se už neřiďte! Které vyvrací designérka?

5 mýtů v nošení kabelek, těmi se už neřiďte! Které vyvrací designérka?

Ženy.cz Mladí lidé a práce: Je dnešní generace líná, nebo jen nechce vyhořet?

Mladí lidé a práce: Je dnešní generace líná, nebo jen nechce vyhořet?

Blesk.cz Krkonošský James Bond! Igor Orozovič předvádí pekáč buchet na horské chatě

Krkonošský James Bond! Igor Orozovič předvádí pekáč buchet na horské chatě

SportRevue.cz 16 nejdražších přestupů českých fotbalistů v historii. Králem je (stále) Pavel Nedvěd

16 nejdražších přestupů českých fotbalistů v historii. Králem je (stále) Pavel Nedvěd

Maminka.cz Jak a kdy rostou dětem zuby? Tady máte kalendář růstu mléčných zoubků

Jak a kdy rostou dětem zuby? Tady máte kalendář růstu mléčných zoubků

Blesk Horoskopy Patří vaše znamení mezi staré duše? Takhle to poznáte!

Patří vaše znamení mezi staré duše? Takhle to poznáte!

  • Recepty.cz
  • Langoše podle Klárky
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact