Brambory uvaříme ve slupce, poté prolisujeme. Uděláme kvásek, necháme vykynout a přidáme do směsi výše uvedených surovin. Necháme chvíli oddychovat v teple. Tvarujeme kulaté placky a smažíme.
2
Podáváme s česnekovou pastou, kečupem, sýrem nebo s marmeládou, cukrem.
Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Komentáře k receptu
jarmila sinkarenko
|30. 8. 2007 13:07
Ahojky je to moc dobrý a není to zase tak moc těžký mohu doporučit.
Tereza -
|29. 5. 2007 13:08
Povedala by som, že veľa práce to nie je, zemiaky sa varia sami, cesto kysne bez mojej pomoci, ja môžem robiť hocičo iné. Len ja by som toto langošami nenazvala, langoše je niečo iné.
Anonym
|29. 5. 2007 12:32
Ivo a u čeho není moc práce?
Věra z DC
|29. 5. 2007 12:22
Vaření je někdy i hoby a pak je to radost. Ivo divím se, že jste vypotila komentář, když šetříte energií kde se dá :-))