Uděláme kvásek, mírně osolíme. Do mouky přidáme kvásek, kmín, zaděláme řidší těsto. Po vykynutí odkrajujeme menší kousky a rukama uděláme tenké placky velikosti palačinky.
2
Vůbec nevadí, když budou potrhané. Pečeme na rozpáleném oleji. Potíráme čerstvě třeným česnekem se solí, rozmýchaným s olejem a vodou.
S těstem se lehce pracovalo, pěkně se smažilo a langoše chutnají skvěle! Dávám za výbornej recept za 1 ;-)
kha
|13. 2. 2011 13:07
supa chvalim...uz si je delam podruhe :)
elishya Bishop
|29. 3. 2009 01:07
Jako na kazdo dennim poradku me chytla v noci mlsna a tak jsem nemohla odolat tomuhle jednoduchemu receptu na langose,mela jsem z toho trosku strach ale povedli a vyborne jsem si pochutnala.Musim dat za 1 ted muzu jit spokojene zase spinkat;)Diky za recept!!!
Richard Janotta
|27. 5. 2007 10:08
Do uvedeného receptu jsem nastrouhal jednu zbylou uvařenou bramboru a velice mne překvapila konzistence není sice krupavá ale vláčná, takže případně zbylý langoš neoschne.