Výborný recept, není ani třeba nechávat kynout, krásně se nafouknou na pánvi a jsou měkké. :-))
Výborné lángoše. Jednoduchá a rýchla príprava.
Vynikajúce lángoše. Jemné a jednoduchá príprava.
Vynikajúce lángoše. Jemné a jednoduchá príprava.
naše děti si je hrozně zamilovali a dělám je téměř každý týden. :-)
Recept jsem teď vyzkoušel a je výborný. ;-)
také se musím přidat a mluvit o těchto langoších jen v superlativech, zkrátka jsou úúúúúúúúúúúúúúúúúžasné díky <:-)
Super recept na opravdu levné a výborné langoše :-*
Langoše jsou úplně vynikající!!!! Dlouho jsem hledala recept a todle je fakt jednoduché a hrozně dobré!!!!!!!!!!!! Jen jsem místo čerstvého droždí dala sušené (=jeden sáček = na 500 g mouky) a povedly se!!!
Musím taky pochválit :) Konečně nějaký dobrý recept...
Jsou opravdu výrné :-)
Dnes jsem dělala k večeři a manžel se oblizoval a oblizoval :)
Langoše jsem dělala a jsou výborné :-),všem nám moc chutnali a určitě je budu dělat zas.Dávám 1*
Stačí pytlíčkové droždí nasypat do mouky, na půl kila mouky půl pytlíčku a nemusím čekat na žádný kvásek. Dobrou chuť!
to je hnus
Tyto langoše dělám dost často.Do těsta dávám ještě trochu drceného kmínu. Smažím je ve friťáku. Navrch si dáváme lisovaný česnek se solí a trochou vody, strouhaný sýr, popřípadě ještě kečup
fakt dobrý
výborné těstíčko
Tak recept moc chvalim.Kamaradka tam teda dava misto vody mleko,ja to zkusila s tou vodou a je to taky vynikajici.A pak jeste pomazat cesnekem,kecupem a syr,no basta!Davam velkou jednicku!
zkuste zakysanou smetanu s česnekem.
Úžasnéé... česnek, kečup, syr.. úžasnééé..:)
Tyto langoše dělám dlouho, ale zadělávala jsem je s mlékem. Těď jsem dle recpetu vyzkoušela vodu a je to lepší. Ještě do těsta přidávám lžíci olkeje, jsou vláčnější.
Kat fol - já to dělám takto: mouku prosiju do zadělávací mísy, uprostřed uděláme důlek, přiliju teplou vodu, přidám cukr, trochu mouky z "okraje" a rozdrobíme droždí. Necháme vzejít kvásek (tedy počkám cca 5 minut, droždí zvětšuje svůj objem a "vypouští bublinky") a pak zapracuji všechnu mouku...
jak mám nechat vzejít kvásek? :/ :( jak poznám že už je?
Tento recept znám dlouho,langoše nám moc chutnají.Po rozdělení těsta na 8 dílů vytvaruji koule a ještě je nechám pod utěrkou 10 min kynout.Po té je vytahuji do placek a smažím.
Langoše jsem vyzkoušela a byli moc dobré chválím.
Zatím s tímto receptem nemám moc dobré zkuššenosti. Sice mě to teprve kyn...ale kvásek se mě nechtěl udělat...dělal se mi asi třičtvrtě hodiny, přitom jem udělala všechno jak jsem měla a strašn to těsto lepilo, že se tím ani nedalo pořádně dělat. Doufám, že chuťbude vynikající. Je možné že to bylo třeba moukou, nebo běčím jiným...nevím.
To se mi líbí!!!Vyzkouším!Na sladko se langoše dají popatlat povidlím a posypat tvrdým strouhaným tvarohem.Je to jako vdolky....a moc dobrý.
Něco tak jednoduchého ,ale přesto vynikajícího jsem už dlouho neměla.Prostě super bašta.
Ještě jsem zapoměla napsat, že do těsta dávám lžíci oleje - nevypijí ho potom tolik při smažení.
Dělám stejně už mnoho let, vždy mají úspěch, jenom nedávám na pomoučený vál, ale na olejem potřený tác, nebo pekáč apod. Dál postupuju stejně. Jde to a v omastku na pánvi nezůstává přepálená mouka. Nejraději máme česnek - kečup - sýr.
Langoše jsou výborné, dělali jsme je dnes k večeři a moc nám chutnaly. Z jedné dávky bylo na 4 porce (16 menších kousků na pánvičce o průměru dna 18 cm). A moc nám chutnala ta varianta s tatarkou, česnekem a sýrem... Dala jsem jedničku.
Má drahá matka na kznutí kašle a i tak jsou langoše velice výborné a příprava Vás neokrádá o vzacnou půlhodinu. Platí to ovšem pouze při použití sušeného droždí. Pro sladkou variaci konzumace langošů doporučuji použít rovněž klasickou marmeládu.
Je to dobry.
klidně můžete použít sušené droždí.
Lze použít sušené droždí??
Dělala jsem langoše včera a moc jsme si pochutnali!
Do langošů mléko nepatří, budou z nich lívance. Nezkoušela jsem, ale chleba se taky zadělává vodou, jinak by to byla buchta. Myslím, že tady mlékem nic nevylepšíte.
Stane se něco když místo vody tam dám mléko?
Také děláme, jsou moc dobré, a když je dělám nasladko, tak je pomažu bílým jogurtem a zasypu skořicovým cukrem, je to výborné. Naslano zase natřu rozetřeným česnekem se solí, pomáznu tatarkou a zasypu strouhaným sýrem, obě varianty u nás mizí velkou rychlostí.
Je to rychlé, levné, jednoduché a zaplácne se celá rodinka. Přidávám ješte i tatarku, je to také moc dobré. Paní Věře děkuji za recept. Míša Kopečková
Moje mamka o langoše nikdy nestála, ale po těhlech se mohla utlouct :-))Hela M.
Langoše jsou výborné, už je dělám dlouho a všem chutnají.
Tohle těsto je jako přesná kopie kupovaného langoše u stánku, je moc dobré a levné. Jen jsem z uvedené dávky udělala asi 12 kusů. Je výborné!
nejlepši je že cely recept vyde na asi 10 kč
My to jeme s kyslou fazuľovou polievkou . Lángoš potrieme cesnakom . Je to naozaj mňamka skúste.
Ještě jsem tento recept nechutnala, ale věřte mi, že ho letím ochutnat a určitě a zaručeně bude výtečný.Tak já ho rychle běžím ochutnat :)
Poprvé jsme měli domácí langoše, neváhejte a zkuste je taky. Recept je jednoduchý a rychlý.