perfektní těsto, krásně nadýchané( zejména s ohledem na to, že se nenechává kynout) je to rychlé, dobré. zkusili jsme i na sladko- potřít tvarohem a meruňkovou marmeládou, taky hodně dobrý.
Tak hlavně sýr by měl jít pod kečup, aby se krásně rozehřál... nicméně takový levný a jednoduchý blaf.
Recept je super. Odpoledne jsem se rozhodla, že budou langoše. A večeře byla na světě. Všem nám to mooooooc chutnalo. Jednoduché, levné, snadné a fakt dobré.
Langoše jsou opravdu vynikající.S rukama namazanými olejem se krásně tvarovaly.Hodnotím za 1!
Byly skvělé Té smetany jsem tam teda dal půl kelímku, který měl 200g, tak snad to je tak správně. V receptu by to množství mělo být upřesněno.
Já tam dávám pokaždý jiný jogurt a vždycky v pohodě,těsto je řidší,ale tak ho nechám po kynutí trošku zaschnout a je ready.Suroviny ani neodměřuju.
V receptu je špatně mléko, možná proto se nepodařilo. Tyto langoše dělám, vždycky z dvojité dávky a jsou výborné. Těsto ale zadělám den předem a nechám do druhého dne kynout v ledničce. Na toto množství mouky dávám asi 200 ml mléka, kysaná smetana těsto taky zvláční, tak proto :-)
Radko, vsimnete si, ze autorka napsala "asi 1/4mleka", treba jste mela ridke testo, i to se muze stat. Zalezi i na jogurtu - selsky je husty, Zott naopak dost ridky. Ja nedavam sodu ani cukr, jinak delam podle receptu a jsou vyborne. Kdyz zadelavate v pekarne, bohate staci 20g drozdi.
Za mě teda hrůza, přesně jak Jana, lepkavá hmota, připomínající koblihy, chuť nic moc...takže budu uplácet přítele (bylo to pro něj překvapení), aby to nikomu neřekl .-)
Pýtam sa čo aj Veronika a Alik 629 v predchádzajúcich komentároch- tá 1/2 jogurtu alebo smotany je 200 ml alebo 100 ml?Ďakujem za odpoveď.
Bylo to dobré, řekla bych, ušlo to. Každopádně díky za inspiraci!
Prostě výborné.Dělala jsem jako rychlovku k obědu a byly opravdu senzační. Droždí používám sušené (3lžičky na tuto dávku). Jinak můj fígl je langoše vytvarovat na pomoučeném vále pomoučenýma rukama a jde to dobře, mně tedy daleko líp nž naolejovanýma :-)
Langoše i pizza z tohoto těsta jsou super, krásně nadýchané, křupavé..s lepením těsta jsem problém neměla ale dělala jsem "od oka" bez vážení takže jsem asi dala víc mouky, těsto se vyvalovalo bez problému.
Právě jsme dojedli a jsou vážně vynikající!!!Těsto se mi také trošku lepilo, ale vyřešila jsem to olejem na prkénko a namastila jsem i váleček :o)... Pochvalovala si celá rodina, vážně super papkání :o)
Včera jsem langoše vyzkoušela, byly výborné, ale měla jsem podobný problém, jako spousta ostatních tady, těsto bylo řídké, lepilo se, musela jsem přidat hodně mouky. Myslím si, že je nesrozumitelně napsané množství jogurtu. Nevím jestli se má dát 1/2 200 gramového, nebo jestli těch 200 g v závorce je už půlka velkého, tzn. konečné množství. Já jsem dala 200 g a asi to bylo moc, ale jak říkám, nakonec byly moc dobré.
také doma děláme langoše už léta a dávám na 1 dávku 1 vařenou bramboru.a tvaruji rukama namočenýma ve vodě,nemám pak mastné ruce a jde to perfektně,roztahuji rukama a nemusím špinit plech.ale tyto taky zkusím.
Vynikající, rychlé, jednoduché, prostě mňamka, přítel si moc pochutnal.. Můžu doporučit a dávám 1
Měla jsem stejný problém jako někdo přede mnou, těsto se mi dost lepilo. Chuťově taktéž nic moc. Vrátím se ke klasickým kynutým langošům, do kterých se smetana nedává, tudíž se těsto nelepí a navíc výsledek je mnohem nadýchanější.
Právě jsem dojedl a dobré Těsto se mi sice též lepilo jako Janě Novákové, ale přidal jsem mouku a spravilo se to. Hodně mile mě překvapila česneková směs na potření. Tu si budu určitě pamatovat. Něco malinkého těm langošům ještě chybělo, ale najedl jsem se skvěle a chutnalo nám, proto díky!
Pravě jsem je osmahla a jsou vyborne, jeste polevka a obed je hotov Pridavam k oblibenym.
Jano, tak to nevim, kde se mohla stat chyba ... ja jsem je delala uz aspn 5x a vzdycky se povedly a s testem se mi pracovalo dobre
Veroniko, v ingrediencích to máte napsáno 1/2 bílého jogurtu nebo kysané smetany (200 g),
Včera jsem dělala přesně podle receptu, a musím říct že děs. S langoši to nemělo vůbec nic společného. Z těsta mi vznikla mazlavá hmota, která nešla vůbec tvarovat (a to jsem měla ruce a podložku potřené olejem). Chuťově to langoše ani nepřipomínalo, chutnalo to spíše jako málo ocukrované koblihy.
Chci se zeptat 1/2 jogurtu to je 200g nebo 100g
Opravdu výborné, jednoduché a rychlé. Dávám taky 1
Navrhla jsem doma langoše k večeři, a přítel se mě optal co to jsou langoše? Po přečtení receptu se tvářil lehce nedůvěřivě, nenechala jsem se odradit a vyzkoušela. Moc jsme si pochutnali, byly opravdu výborné. Těsta polovina zbyla, tak jsem vyválela a dala zamrazit rovnou připravené placky, snad to tak bude taky fungovat.
MOCKRÁT ODZKOUŠENO A TĚSTO NIKDY NEZKLAMALO.NA RECEPT NEDÁM DOPUSTIT A LANGOŠE JSOU LUXUSNÍ!DÁVÁM VELKOU 1!!
Tento recept velmi chválím. Zrovna dnes jsem potřebovala "spíchnout" něco rychlého a výsledek byl super! :o)
Opravuji předcházející komentář = 2 věta od konce. Škrtám slovo ... recept... Správně má být. Za slovem Langoš je mezera, pak následuje pomlčka, opět mezera a nakonec slovo expres. Omlouvám se. Někdy člověk něco jiného myslí a něco jiného píše. :-))).
Jani, do vyhledávače je někdy lepší zadávat názvy pokrmů všeobecně. Např. řezy, nebo langoše, sekaná, guláš atd. I když se ti objeví více nabídek, ale člověk si může vybrat. Někdy stačí u některých pokrmů přehodit název a recept se ti neobjeví. No a pomlčky to je další problém. Recept Langoše - expres se ti neobjevil proto, že si tento název i s pomlčkou napsala dohromady. Vyhledávač to bere jako jedno slovo. Za slovem recept je mezera, pak následuje pomlčka, opět mezera a nakonec slovo expres. Jsou to takové blbinky, ale bohužel vyhledávač to neumí rozlišit.
Tak,nakonec jsem to našla,Danko,nevím proč,když jsem zadala Langoše-expres mi to řeklo,že recept nebyl nalezen.Tak jsem zadala langoše a našla to.Jsou to přesně ty langoše se smatanou,o kterých jsem se zmiňovala a vypadají na fotografii supééérávám za 1 a ani nevím,od koho to je.
Ted jsem je delala a byly skvele, nejuzasnejs,i ale je ze se nemusi cekat hodinka nez nakyne testo dekuju za napad s naolejovanyma rukama nebo prkynkem/plechcem skvela vychytavka
Zdar, tak dnes jsem dostal chuť na langoše, tak jsem pročetl všechny recepty a nadchl mě tento recept, protože sem nemusel čekat na vykynutí. Už jsem po obědě a byli výborné a rychle udělané. Udělal jsem jich šest a půl těsta mi ještě zbylo a už mi nabývá v lednici. Válel jsem je také na naolejovanémplechu a šlo to krásně. Úplně jako na tom obrázku. Díky za recept.
Již dávno jsem objevila tento recept a od té doby jiné langoše nedělám.Dávám 1* A ještě si v létě z přebytečných rajčat vyrobím na celou zimu pomazánku dle receptu z tohoto webu: Rajčatová pomazánka a ňamka je úplná
( bohuzel me to moc nechutnalo, davam prednost tem u stanku
Také chválím, langoše jsem vyvalovala klasicky válečkem, je mi to sympatičtější než mastit si ruce olejem :-)
Paní Věro MŇAMKAAAA :-) rychlé, jednoduché,prostě ve všech směrem prima.Na lednici nakonec nedošlo a protože lepší známka není dávám za 1.
pro anna.A : Langoše počítám tak pro 4 osoby. Zbylé langoše dám do igeliťáku a do lednice. Vydrží v pohodě i 3 dny a při podávání ohřívám v mikrovlnce. Je jich dost ale nemusíte se bát, že se nesní, jsou moc dobré i po ohřátí.
Paní Věro, než vyzkouším Váš recept, chtěla bych se zeptat, pro kolik je to osob, nebo kolik ks přibližně upečete.Děkuji.
Byla to ňamka :-)
Hledala jsem něco rychlého k večeři. Těsto jsem si nechala umíchat v pekárně na program pizza a než jsem si nachystala česnek a nastrouhala sýr, bylo hotovo. Placičky jsem dělala naolejovanýma rukama na olejem potřeném tácku a smažila ve friťáku. Kdyby mi pořád nevypadávalo přihlášení, dala bych velkou 1. Bylo to vynikající, všichni jsme si pochutnali. A ještě asi třetinu jsem dala do ledničky, tak za pár dnů si dáme chuťovku.
pravé langoše nemají být vůbec křupavé.
Gabčo, langoše jsem smažila na pánvičce, na oleji. Naolejovaný plech jsem použila jenom jako pomůcku při formování placek. Na tom naolejovaném plechu a naolejovanýma rukama se mi s těstem pracovalo velice dobře.Byla to rychlovka. Hodit kousek těsta na plech, přitlačit ho dlaní a šup s plackou na pánvičku do rozehřátého oleje. Langoše se při smažení krásně nafoukly. Teplé a s česnekem byly vynikající. Na druhý den již byly trochu gumovité. Když jsem je ale ohřála v mikrovlnce, tak opět zvláčněly. Potřela jsem je s džemem a syn měl dobrou snídani. Chutnaly jak koblížky.
Danko, smažila jste na pánvi, nebo pekla na tom plechu v troubě? Já je jednou zkoušela péct v troubě a měla jsem je dost tvrdé, ale byly to ty předsmažené z Makra, tak nevím, jestli to bylo tím.
Vynikající recept. Langoše jak malované = krásně nadýchané, křupavé. Hotové jsem je potírala česnekem = do hrníčku dala trochu vody, sůl a rozmačkaný česnek. S těstem se mi velice dobře pracovalo. Velký plech jsem potřela olejem a na něm dělala placičky.I ruky jsem si naolejovala.S mísy jsem odebírala malé kousky těsta, hodila na pomaštěný plech a naolejovanou dlaní formovala krásné tenké placky.Držela jsem se přesně receptu a udělala 20ks. krásných křupavých placek. Langoše jsou vynikající i s rybizovým džemem. Místo česneku je potřete džemem, ozdobíte ochuceným tvarohem a máte dvě jídla. Dávám velikánskou 1.
Můžu jen potvrdit, opravdu vynikající, moc jsem si nevěřila, ale povedly se.. a s tím česnekem mňamka:-)
N
je to moc dobrý, fakt se mi povedli.
jeste jsem je nepapala, ale co se pripravy tyce, byl to fofr..tak to ma byt...super..
Tento týden jsem dělala a jsou opravdu moc dobré,všichni si pomlaskávali,dávám 1*
Veľmi chutné. Najviac sa mi na nich páči, že nie sú "napité olejom". Dávam 1.
to sou ty nejlepší langoše, který sem kdy dělala... rychle se udělaj, sou krásně nadýchaný a křupavý, akorát jak bylo to těsto řídký, tak se mi nepodařilo udělat tenký placky, tak byly sice silnější, ale vůbec to nevadiloVšem vřele doporučuji!!!
Včera som to skúsila, bolo to jedlé- narozdiel od predchadzajuceho pokusu. Dakujem za recept.
výborné,rychle hotové,moc mi pomohlo namastit si olejem ruce a pak se ty placičky krásně tvarují
Jsou vynikající.Ještě mám mastné ruce i pusu,dcera a muž ješte nejedli.mňamka
Jdu na ně než přijde dcera ze školy na oběd .Držte palce ať se povedou .Ahoj Jířa
Opravdu vynikající recept. Moc jsme si pochutnali. Všem doporučuji.
Syn si vzpeměl, že chce langoše, ale v naší rodině nepatřil nikdy k oblíbeným pochoutkám. Tak jsem pátrala po receptu a vsadila na tento již poněkud jednoduchý recept. K mému překvapení jsou výborné no prostě mňam. Moc díky za recept.
Vynikající recept. Z tohoto receptu jsem měla 9 velkých langošů, které jsem smažila ve friťáku. Hotové jsem potírala směsí ze zakysané smetany, česneku a strouhaného tvrdého sýra. Dík za nápad. Paráda !
Díky za skvělej recept!!! V neděli jsme měli na něco chuť, tak jsem se rozhodla vyzkoušet langoše podle vašeho receptu. Snadné, rychlé a chuťově výborné. Mňam, mňam. nezbyl ani jeden :-)
Už se nemůžu dočkat až vyzvednu holku ze školky a skočíme do Alberta pro mouku a uděláme si je. Manžel má rád "rychlovky", tak sem zvědavá jak mu budou chutnat
Včera jsem se vrátila ze synem z nemocnice, kde celou dobu mluvil o langoších. Udělala jsem je podle tohoto receptu, mě se tedy povedly, "nacpala" se celá rodina. Už vím kde příště hledat. Děkuji Hanka M.
sou to výbormé langoše vřele doporučuji
Jsou výborné. Děti se mohly utlouct. Potírala jsem je zakysanou smetanou smíchanou s trochou jogurtu, kečupem a rozmačkaným česnekem, posypala strouhaným sýrem. A s marmeládou jsou také moc dobré.
Langoše jsem dělala včera a musím paní Věře pochválit recept. Byly nadýchané a křupavé. U nás lagoše dělá babička a ta používá recept s vař. bramborem. Jsou také dobré, ale chuť je jiná-jsou vláčnější a "těžší".Určitě opět usmažím,rodinka teď bude mít dva rozdílné chody.
Když máte těsto nalolejované a dáte do pánvičky, je olej na smažení stále čistý a nepřepaluje se což je veliká výhoda.
také tvaruji těsto na naolejovaném plechu a naolejovanýma rukama...jde to takto rozmačkat na krásně slabé placky,které jsou po vložení do rozpáleného oleje krásně nadýchané,a nejsou tlusté (samé těsto),ale to jak kdo má rád...někdo má zas raději těsta více :-)
Zkuste příště dělat placičky s rukama namočenýma v oleji a nepřidávat mouku, langoše budou nadýchané a když máte naolejované ruce nebude se těsto chytat na ruce a na rendlíku nebude těsto prskat.
Mě se to těsto vůbec nepovedlo,bylo to hrozně lepivé,musela jsem tam přidat tak 2krat tolik mouky,jinak bych z toho žádnou placku neudělala.
Dneska jsem tento recept vyzkoušela a dostala jsem velkou pochvalu. Všem děsně chutnaly a během odpoledne se všechny snědly. Akorát mě překvapilo, že těsto nebylo klasicky kynuté, ale poměrně tekuté. Na pánvi se to špatně "tvarovalo". Ale jinak jsou krásně křehký a nadýchaný..SUPER:-)
Bylo to moc dobré. Můžete zkusit tradiční maďarský recept - hotové langoše potírat zakysanou smetanou a sypat strouhaným sýrem. Dobré je také udělat si "dezert" z posledních langošů na talíři - stačí je potřít džemem, příp. i zakysanou smetanou.
Sú výborné, zmraziť nebolo čo, lebo sme ich všetky zjedli.
Máte niekdo skúsenosť s tým, či by sa cesto nedalo uchovať od obeda do večere v chladničke, aby sa dali potom uroťi na večeru čerstvé langoše ? Ako dlho sa to cesto zozmrazuje, keď by som ich chcela uribiť na večeru?
Ahoj Zuzko,urcite to muzes zkusit, ja jsem hledala cerstve, protoze se mi par veci z techto praskovych nepovedlo, ale to asi proto, ze nevim jak to spravne napasovat do receptu, protoze jinak co pecu dle americkych receptu a davek na suche kvasnice tak se mi to povede, ale po nekolika pokusech radsi na urcite veci a hlavne ceske recepty kupuji cerstve. Hodne zdaru, pokud se ti zadari je udelat z praskovych, tak mi prosim te posli miry. Diky muj mejl je martivetcha@yahoo.com
Tak teda musim tento recept hoooodně moc pochválit, je výýýýborný, dávám za 1 s hvězdičkou!!!!
Ahoj marti,ja jsem taky v usa ale nemuzu najit kvasnice.Myslis ze muzu dat tady ty "nase" narmalni v prasku? Dik
tak místo kysané smetany jsme použili obyčejnou a po 1hod. jsme udělali první kus. Můžeme se pochválit dá se to jíst...Učime se vařit a smažit...
Fantastický recept, mam doma čtyři dvoumetrové chlapy a chodím večer z práce, tak je rychle nakrmit je někdy problém. Langoše měly úspěch, jen se po nich zaprášilo, stačilo jen upravit velikost dávky.
Vynikajici i v USA. Moc jsme si pochutnali, dokonce i cerstve kvasnice jsem tady nasla. Proste si to nemuzeme vynachvalit a opravdu rychle.
Teď jsem dle Vašeho receptu nakrmil rodinu. Opravdu dobré a rychlé :-0
omlouvám se dal jsem na hodnocení místo 1 - 5.já do toho doma dětem dávám šunku , sýry a směs žampiónů s cibulkou a česnekem pokapanou kečupem,přeložím a osmažím a mám falešný gordon /plněný řízek.velice chutný je zejména k těm polévkám,takže se druhé jídlo nevaří.dík za recept
ahoj,nám chutnalo
jeden pytlik sušeného droždí je na 1 kg mouky.
Jsou dobré, chutnalo nám.
moc dekuji za rady. Zrovna minuly tyden jsem narazila na cerstve kvasnice a tak to jdu dneska vyzkouset. Jsou pomerne drahe, ale za tu dobrotu a pripominku domova to stoji. ) Dekuji Marti
7 g sušeného droždí = 20 g čerstvého droždí
Marti, není na sáčku napsáno, na kolik mouky se má použít, to by bylo nejlepší. U nás v Čechách balíček čerstvých kvasnic (42 g) odpovídá zhruba balíčku sušených, jenženevím, kolik ten obsahuje, sušené kvasnice nepoužívám.
Mela bych otazku ohledne 42 g kvasnic, kolik to je v prepoctu na suche kvasnice. Bydlim v USA a tady jsem na zadne jine nez susene neboli praskove, ci jak se vyjadrit nenasla. Dekuji za pomoc. Rada bych je zkusila.
Chutnaly celé rodině, děkuji. Těsto jsem připravila den předem a dala do lednice. Byly výborné.
Hustýýýýýýýýýýýýý
Vážený pane Karle Dvořáku, to jste musel mít asi zdravotně závadné suroviny. Jinak totiž netuším z čeho to mohlo celou vaši rodinu potkat. Musíte si nakoupit čerstvé potraviny a pak to zkusit znovu. Jinak je to vynikající.
Jsou úplně nechutné.Celá rodina měla průjem...
Je to bomba ty LANGOŠE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
jsou odporné
Diky za recept, langose jsou vitecne
Zamrazuje se těsto v igelitovém pytlíku, který vymažeme olejem, aby se těsto příliš nechytalo. Těsto se rozporcuje na porce a zamrazí. Postupně můžeme dělat langoše dle potřeby. Těsto před úpravou musíte nechat úplně rozmrazit a pak se s ním pracuje jako s čerstvým těstem.
Jsou výborné,100% lepší než ze stánků, nesají tuk při smažení, rychle hotové, prostě super. Jen ještě jaké máte zkušenosti s tím zamrazením, mrazíte těsto nebo již hotové langoše? Dík za odpověď. Hodnotím 1.
Jsou vynikající nemají chybu
Toto je podobny recept aky som dostala od praveho Madara. Langose sa mi vzdy vidarily a chutia vsetky.Dobru chut
Vazeny anonyme, my si pri jidle radeji pochutname...mysleni nechavame chytrolinum jako jste vy:-)) Airan
Smažené je naprosti nezdravé!! Při jídle je třeba myslet
Těší mě, že Vám chutná)
Včera jsem je dělala, jsou vynikající, rychlé,dají se jíst i druhý den jen nejsou tak křupavé.Do těsta jsem přidala více soli takže jsem je potřela jen utřeným česnekem (bez soli) aby nebyly jak hadra jak jsem si přečetla v jednom komentáři.Výborně se dělají ve friťáku.Díky za bezva recept.
Su fantasticke a chrumkave!
Text byl opraven a bylo připsáno množství jogurtu.
Včera jsem je dělala k večeři a mám jednu zkušenost: potřela jsem je jak je v receptu doporučeno vodou se solí a česnekem a krásně křupavé langoše se rázem změnily na sice chutné ale hadrovité placky.Příště budu vědět, že je mám potřít jen malinko, nebo spíše místo vody potírat olejem, nebo třeba nechat bez potření.
Díky Arian je to Miska a ne mouka tak mě to mohlo napadnout. Pokud bude možné, prosím o opravu v receptu , aby byl jasný. Děkuji Věra
Tulipa, podle mne jedina chybicka na tom receptu je v prvnim slove - podle ma tam ma byt DO MISKY a ne DO MOUKY, jinak je recept uplne Srozumitelny, uz jsem ty langose delala s velkym uspechem. Vrele doporuciji a zdravim vsechni. Airan
furt nejake kostrbate...nemohl by nekdo napsat nove a pochopitelne zneni tohoto receptu? Dik
Miško správně by to mělo znít asi takto: do hladké mouky dáme kvásek, který si připravíme tak, že smícháme cukr s droždím mícháme, až je droždí tekuté, přidáme vlažné mléko asi 1 dcl a lžíci hladké mouky a necháme 10 min kynout a pak přidáme do 500 g hl.mouky.
Ráda bych si na langoších také pochutnala,ale nechápu tu pasáž,že do mouky přidáme lžíci hladké mouky.Tak prosím,jestli by mi někdo objasnil,jestli do receptu patří ješte jiná mouka než hladká.Děkuji
Langoše byly vynikající lepší jsme nejedli,příprava byla jednoduchá a výsledek velice chutný
Skvělé,chutné ,rychlé a jednoduché.Díky
Langoše jsou super,ale doporučuji dát do těsta trochu piva. jnak superrrrrrrr !!!!!!!!!!!!!!!!!
Langoše výborné,supr práce s těstem , smažila jsem je ve friťáku a nemělo to chybu.Moc dobrý,dávám za 1!!!!!
Uz se mi sbihaji sliny, o vkendu se na to vrhnem :-) jake mnozstvi prasku do peciva odpovida pul lzicce sody? Dekuji za odpoved, nemam se sodou zkusenosti.
asi se blbě zeptám, ale y jak velkého jogurtu půlka se použije. Děkuji moc.
Moc dobré, rychlé a hlavně sytý. Dala jsem část do mrazáku a po rozmraznutí těsto funguje jako čerstvé krásně znovu kynulo.
Právě jsme dojedli tyto skvělé langoše, doslova se po nich zaprášilo. Díky za super recept.
Počítám, že jirka jeef tam ty hrubajzny naskládal z recese, jinak to snad ani není možný!
lidi jsou fakt dobre slečna ktera psala že jsou tvrde nema skušenosti s kinutima těsty ja když jsem ve dvanacti letech děla prvnil těsto tak jse my nepovedlo musi se to umět jestly chce ja ti poradim nebo řekni mamce ta ti poradi jinak k tomu mnošstvy jogurtu norma je dětsky jogurt kolem 200 g jinak kuchařum a kuchařkam zdar jinak komukoliv poradim jirka
Moc dobre a je jich hodne!! Dekuji!
Jsou opravdu výborné. Ten, kdo nemá rád kečup, ať zkusí se sýrem a smetanou (treba i zakysanou), to je taky moc dobré. Jestli to nechcete tak hutné, můžete ji naředit s vodou
Seper langoše , druhý den jsem je ohřála a plnila zelným salátem s hořčicí od p. Holečka tzv. salátem Holeček a je to Výborný.....
Je to jednoduche a vyborne!S tim jogurtem je to perfekni.Hodne nam toho zbylo,tak to take zkusim zamrazit.Taky jsem pouzila prasek do peciva!
Rychlé, křehké, super. A to jich mám ještě 6 v mražáku. Jsem zvědavý jaké budou zmražené. Každopádně všem doporučuji. Mňam
Jsou výborné, krásně vláčné, žádné tvrdé. Z této dávky mi vyšlo asi 12 langošů, místo sody jsem použila prášek do pečiva a povedly se náramně.
tak buchty mě nenapadly ale můžete to zkusit. Těsto se však může dát do mrazáku a udělat langoše kdykoliv. Těsto po rozmrznutí funguje jako čerstvé.
Konečně se mi povedlo kynuté těsto!Toho jogurtu jsem tam také dala těch 200g.A celé jsem to zamísila v míse Tuperware a je to poprvé co se to povedlo! LANGOŠE BYLI FAKT SKVĚLÉ !!! Jsem na kynutá těsta antitalent,myslíte,že se dá tento recept použít třeba i na buchty?Zbytek těsta mám ještě v ledničce můžu ho ještě použít?
mnam :-D
Jsou skutečně dobré. A vůbec nenasávají tuk. Kupované u stánků jsou většinou hodně mastné. Skutečně skvělý recept Děkuji
To není pravda že jsou tvrdé, naopak jsou krásně měkoučké a vláčné, asi se to musí umět udělat.
Jsou tvrdé a vůbec, piplat se s tím, že se vám chce......
Dávám do těsta celou kysanou smetanu a to je asi 200g.... Těsto zpracuji aby bylo vláčné a placičky tvaruji na vále posypané hladkou moukou.
Mohl by mi, prosím, někdo upřesnit, co to je za množství 1/2 bílého jogurtu ? Prodává se v různých baleních od 80 g do 400 g. Děkuji.
výborné, opravdu rychlé a je toho hodně.... Jsou výborné i studené s marmeládou nebo jen tak.