• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Džemy a marmelády Okurky Recepty z cukety
  • Recepty.cz
  • Lahůdkový vánoční kapr
Napište svůj komentář k receptu

Lahůdkový vánoční kapr

autor: Vlastina
0.0
moje hodnoceni
5.0
hodnotilo: 7
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: snadné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Lahůdkový vánoční kapr
Nahrát fotku
 

Suroviny

4 porce
    • 1
      ks kapr na 4 porce
    • 3
      stroužek česnek
    • 1
      špetka sůl
    • 1
      špetka zázvor - mletý
    • 50
      g hladká mouka
    • 2
      ks vejce
    • 50
      g strouhanka
    • tuk na smažení

Postup přípravy receptu

1
Porce kapra potřeme směsí česneku utřeného se solí a špetkou zázvoru. Necháme v chladu asi 2 hodiny odležet a potom obalujeme v trojobalu. Smažíme ve vyšší vrstvě tuku, nejlépe ve fritovacím hrnci.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Lahůdkový guláš s fazolkami

Lahůdkový guláš s fazolkami

Kapr - Vánoční variace

Kapr - Vánoční variace

Kapr v trojobale

Kapr v trojobale

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Lenka Bendová | 27. 12. 2008 12:48

    Vynikající!!!! Dávám za 1

  • Lenka Oralová | 16. 11. 2007 08:59

    Kapra už ani na jiný způsob nedělám. Je vynikající. Letos zkusím česnekem potřít až upečeného kapra, dobrý nápad, Lubomíre.

  • Anonym | 13. 1. 2007 20:36

    Takhle dělám již druhé Vánoce a vždy se osvědčil, pouze dcera, která nemá ráda česnek pohrdá

  • Dasa Novakova | 13. 1. 2007 20:12

    Dělám něco podobného. Aby kapr nebyl citít rybinou, den dopředu ho posolím, opepřím, posypu mletým zázvorem a jednotlivé kousky proložím kolečky cibule a plátky čeneku. Pokud se mi nechce obalovat v trojobalu, smíchám mouku s paprikou a různým kořením, kapra v ní obalím a osmažím (bez cibule a česneku).

  • Ivana | 13. 1. 2007 14:57

    Dnes jsme měli na oběd, kapr byl výborný. Při smažení nám česnek kroutil nosem. Dávám za 1.

  • Alina | 27. 12. 2005 11:17

    Tak jsem se odhodlala, že tohoto kapra udelám, abych měla něco chuťově výraznějšího, měl úspěch dávám také za 1

  • Zdena z JM | 27. 12. 2005 06:44

    Je opravdu moc dobrý.Zkrátka lahůdkový.Česnek se zázvorem je výborná kombinace.Dávám za 1.

  • Zdena z JM | 22. 12. 2005 06:45

    Recept se mi moc líbí.Vyzkouším na štědrý den a pak napíšu a oznámkuju.

  • Lubomír Konfršt | 21. 12. 2005 20:37

    Je to dobré, dělám něco podobného, ale s tím, že ten česnek dávám až na konec vzhedem k tomu, že se ten česnek připaluje.Tak, že když se upeče kapr tak se teprve potře čenekem.

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Maso & ryby & mořské plody Ryby
Maso Rybí Prosinec Večeře Smažení Chlazení Vánoce Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Česnek Hladká mouka Kapr Strouhanka Sůl Tuk Vejce Zázvor - mletý
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Kuře na citronech

Kuře na citronech

Magdiny plátky

Magdiny plátky

Frankfurtská polévka II.

Frankfurtská polévka II.

Sýrový dort II.

Sýrový dort II.

Jednoduché artyčoky

Jednoduché artyčoky

Lasagne bez bešamelu

Lasagne bez bešamelu

Kančí gulášek od Veru

Kančí gulášek od Veru

Segedín s knedlíkem po našem

Segedín s knedlíkem po našem

Cheesecake s třešněmi a drobenkou

Cheesecake s třešněmi a drobenkou

Doporučujeme

45 minut
Vepřové s mrkví, hráškem a bylinkovými bramborami

Vepřové s mrkví, hráškem a…

40 minut
Polévka z pečené mrkve a červené čočky

Polévka z pečené mrkve a červené čočky

120 minut
Pikantní pečený bůček

Pikantní pečený bůček

65 minut
Houbová omáčka s bramborovými buchtami

Houbová omáčka s bramborovými buchtami

50 minut
Cuketové kuličky v rajčatové omáčce

Cuketové kuličky v rajčatové omáčce

40 minut
Hrnková dýňová roláda

Hrnková dýňová roláda

Křížaly - sušená jablka

Křížaly - sušená jablka

50 minut
Makovec se švestkami

Makovec se švestkami

15 minut
Huevos rancheros

Huevos rancheros

Poslední sledované recepty

41
Jednoduchá rajská omáčka
Jednoduchá rajská omáčka
31
Domácí kuřecí čína
Domácí kuřecí čína
29
Špagety se zeleninovou omáčkou a mletým masem
Špagety se zeleninovou…
19
Zapečené brambory s masem a smetanou
Zapečené brambory s…
17
Brokolicová polévka se sýrem a slaninou
Brokolicová polévka se…

Zajímavé články

Dorty jako malované? Omyl! Tyto jsou opravdu malované a ještě si na nich pochutnáte!
Dorty jako malované? Omyl! Tyto jsou opravdu…
Zelená rajčata nevyhazujte! Nechte je doma dozrát, usmažte je nebo z nich udělejte kečup
Zelená rajčata nevyhazujte! Nechte je doma dozrát…
Fíky dozrávají. Dopřejte si tohle zdravé a šťavnaté ovoce, které milovala i královna Kleopatra
Fíky dozrávají. Dopřejte si tohle zdravé a…
Nejlepší holandský řízek, jaký jste kdy jedli: Naučte se poctivý recept na tuhle klasiku
Nejlepší holandský řízek, jaký jste kdy jedli:…
Jablečný závin, který chutná božsky aneb osvědčené triky našich babiček
Jablečný závin, který chutná božsky aneb…
AHA.cz Borhyová jako paní Smečková: Tajná svatba v zahraničí

Borhyová jako paní Smečková: Tajná svatba v zahraničí

Mimibazar Poutavý svět kávy: Od zrnka v Etiopii po váš šálek

Poutavý svět kávy: Od zrnka v Etiopii po váš šálek

Dáma.cz Největší smolaři ve vztazích: Znamení, která nikdy nepoznají pravou lásku

Největší smolaři ve vztazích: Znamení, která nikdy nepoznají pravou lásku

Blesk pro ženy Horoskop na další týden: Kdo by se měl vyhnout změně vizáže a kdo se blýskne před novým šéfem?

Horoskop na další týden: Kdo by se měl vyhnout změně vizáže a kdo se blýskne před novým šéfem?

Ženy.cz „Dělám to přece pro tebe!“ Jak dobré úmysly ničí vztahy

„Dělám to přece pro tebe!“ Jak dobré úmysly ničí vztahy

Blesk.cz Pozadí ďábelské show Zrádci 2: Hrad za miliony i vražedné tempo! A Brzobohatá mrzla...

Pozadí ďábelské show Zrádci 2: Hrad za miliony i vražedné tempo! A Brzobohatá mrzla...

SportRevue.cz FOTO: Holky k pomilování. 44 nejhezčích (ex)partnerek (ex)hokejistů z NHL

FOTO: Holky k pomilování. 44 nejhezčích (ex)partnerek (ex)hokejistů z NHL

Maminka.cz Když v 66 letech porodila první dítě, stala se nejstarší matkou na světě. Jak Adriana Iliescu (84 let) žije dnes a proč je na dceru hrdá?

Když v 66 letech porodila první dítě, stala se nejstarší matkou na světě. Jak Adriana Iliescu (84 let) žije dnes a proč je na dceru hrdá?

Blesk Horoskopy Horoskop na další týden: Kdo by se měl vyhnout změně vizáže a kdo se blýskne před novým šéfem?

Horoskop na další týden: Kdo by se měl vyhnout změně vizáže a kdo se blýskne před novým šéfem?

  • Recepty.cz
  • Lahůdkový vánoční kapr
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact