• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Dezerty Grilování & BBQ
  • Recepty.cz
  • Lahůdkový vánoční kapr
Napište svůj komentář k receptu

Lahůdkový vánoční kapr

autor: Vlastina
0.0
moje hodnoceni
5.0
hodnotilo: 7
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: snadné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Lahůdkový vánoční kapr
Nahrát fotku
 

Suroviny

4 porce
    • 1
      ks kapr na 4 porce
    • 3
      stroužek česnek
    • 1
      špetka sůl
    • 1
      špetka zázvor - mletý
    • 50
      g hladká mouka
    • 2
      ks vejce
    • 50
      g strouhanka
    • tuk na smažení

Postup přípravy receptu

1
Porce kapra potřeme směsí česneku utřeného se solí a špetkou zázvoru. Necháme v chladu asi 2 hodiny odležet a potom obalujeme v trojobalu. Smažíme ve vyšší vrstvě tuku, nejlépe ve fritovacím hrnci.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Lahůdkový guláš s fazolkami

Lahůdkový guláš s fazolkami

Kapr - Vánoční variace

Kapr - Vánoční variace

Kapr na anglické slanině

Kapr na anglické slanině

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Lenka Bendová | 27. 12. 2008 12:48

    Vynikající!!!! Dávám za 1

  • Lenka Oralová | 16. 11. 2007 08:59

    Kapra už ani na jiný způsob nedělám. Je vynikající. Letos zkusím česnekem potřít až upečeného kapra, dobrý nápad, Lubomíre.

  • Anonym | 13. 1. 2007 20:36

    Takhle dělám již druhé Vánoce a vždy se osvědčil, pouze dcera, která nemá ráda česnek pohrdá

  • Dasa Novakova | 13. 1. 2007 20:12

    Dělám něco podobného. Aby kapr nebyl citít rybinou, den dopředu ho posolím, opepřím, posypu mletým zázvorem a jednotlivé kousky proložím kolečky cibule a plátky čeneku. Pokud se mi nechce obalovat v trojobalu, smíchám mouku s paprikou a různým kořením, kapra v ní obalím a osmažím (bez cibule a česneku).

  • Ivana | 13. 1. 2007 14:57

    Dnes jsme měli na oběd, kapr byl výborný. Při smažení nám česnek kroutil nosem. Dávám za 1.

  • Alina | 27. 12. 2005 11:17

    Tak jsem se odhodlala, že tohoto kapra udelám, abych měla něco chuťově výraznějšího, měl úspěch dávám také za 1

  • Zdena z JM | 27. 12. 2005 06:44

    Je opravdu moc dobrý.Zkrátka lahůdkový.Česnek se zázvorem je výborná kombinace.Dávám za 1.

  • Zdena z JM | 22. 12. 2005 06:45

    Recept se mi moc líbí.Vyzkouším na štědrý den a pak napíšu a oznámkuju.

  • Lubomír Konfršt | 21. 12. 2005 20:37

    Je to dobré, dělám něco podobného, ale s tím, že ten česnek dávám až na konec vzhedem k tomu, že se ten česnek připaluje.Tak, že když se upeče kapr tak se teprve potře čenekem.

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Maso & ryby & mořské plody Ryby
Maso Rybí Prosinec Večeře Smažení Chlazení Vánoce Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Česnek Hladká mouka Kapr Strouhanka Sůl Tuk Vejce Zázvor - mletý
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Rohlíčky s ořechovou náplní

Rohlíčky s ořechovou náplní

Babiččin koláč

Babiččin koláč

Rychlá drůbeží játra, jako smažená

Rychlá drůbeží játra, jako smažená

Hodslavská řezanka

Hodslavská řezanka

Čočka s vejcem a párkem

Čočka s vejcem a párkem

Rychlý jahodový koláč

Rychlý jahodový koláč

Veganská houbová omáčka

Veganská houbová omáčka

Těstoviny se špenátem a uzeným masem

Těstoviny se špenátem a uzeným masem

Brambory zapečené (nejen) s mletým masem

Brambory zapečené (nejen) s mletým…

Doporučujeme

20 minut
Salát s quinoou a sýrem halloumi

Salát s quinoou a sýrem halloumi

30 minut
Třešňová marmeláda

Třešňová marmeláda

80 minut
Čevapčiči

Čevapčiči

20 minut
Jahodové tiramisu podle časopisu F.O.O.D.

Jahodové tiramisu podle časopisu F.O…

10 minut
Voňavý sirup z bezinkových květů

Voňavý sirup z bezinkových květů

150 minut
Koprová omáčka s hovězím masem

Koprová omáčka s hovězím masem

30 minut
Jahodové knedlíky raz dva

Jahodové knedlíky raz dva

40 minut
Třešňový koláč s tvarohem

Třešňový koláč s tvarohem

40 minut
Havajské kuře huli huli

Havajské kuře huli huli

Poslední sledované recepty

75
Bramborový guláš s hlívou
Bramborový guláš s hlívou
53
Jahodová marmeláda (džem)
Jahodová marmeláda (džem)
49
Šunkové kapsy se špenátem
Šunkové kapsy se špenátem
36
Vanilkové semifredo
Vanilkové semifredo
31
Voňavý sirup z bezinkových květů
Voňavý sirup z…

Zajímavé články

4 tipy, jak rychle vypeckovat třešně
4 tipy, jak rychle vypeckovat třešně
Máte neustálé chutě na sladké? Co s nimi, poradí nutriční terapeutka Lada Nosková
Máte neustálé chutě na sladké? Co s nimi, poradí…
Zavařování třešní, které zvládne i začátečník: Vsaďte na jednoduchý třešňový kompot!
Zavařování třešní, které zvládne i začátečník:…
Marinády na gril 7x jinak: Využijete je na žebra, kuře, ryby i steak
Marinády na gril 7x jinak: Využijete je na žebra,…
10 třešňových dezertů, na kterých si určitě pochutnáte!
10 třešňových dezertů, na kterých si určitě…
AHA.cz Adamcová poslala režiséra k moři: Šokující zprávy z Egypta!

Adamcová poslala režiséra k moři: Šokující zprávy z Egypta!

Mimibazar Jak probíhá návštěva lékaře homeopata? Zjistili jsme to za vás!

Jak probíhá návštěva lékaře homeopata? Zjistili jsme to za vás!

Dáma.cz Sluší jim to i po probuzení: Která znamení vypadají skvěle bez make-upu?

Sluší jim to i po probuzení: Která znamení vypadají skvěle bez make-upu?

Blesk pro ženy Módní peklo: Režisérka Eva Toulová nepřestává šokovat svými bizarními modely

Módní peklo: Režisérka Eva Toulová nepřestává šokovat svými bizarními modely

Ženy.cz Jablko, Oliva nebo také Šalvěj: Které celebrity pojmenovaly své děti podle jídla?

Jablko, Oliva nebo také Šalvěj: Které celebrity pojmenovaly své děti podle jídla?

Blesk.cz Hudba jako pokrm pro duši: Festival Rosa Bohemica rozezní výjimečná místa v Česku

Hudba jako pokrm pro duši: Festival Rosa Bohemica rozezní výjimečná místa v Česku

SportRevue.cz 16 nejdražších přestupů českých fotbalistů v historii. Králem je (stále) Pavel Nedvěd

16 nejdražších přestupů českých fotbalistů v historii. Králem je (stále) Pavel Nedvěd

Maminka.cz Přiznání moderátorky Lucie Křížkové: 'Nevím, kde se stala chyba, ale moje děti spolu zatím nemají úplně ideální vztah...'

Přiznání moderátorky Lucie Křížkové: 'Nevím, kde se stala chyba, ale moje děti spolu zatím nemají úplně ideální vztah...'

Blesk Horoskopy Prokletý pátek třináctého: Proč z něj máme strach a přináší opravdu smůlu?

Prokletý pátek třináctého: Proč z něj máme strach a přináší opravdu smůlu?

  • Recepty.cz
  • Lahůdkový vánoční kapr
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact